naan kışlıkları mı çıkardınız şimdideeeen :uhm:kıskandınmııı çıtırtım kaydirigubbakcemile3 git tabi anana sendee.rahatım yerinde ama anam temizlik hastası olduğu için ilk bir haftayı temizşlik yaparak geçirir şimdik.2.haftada gitcez biz sana pis kalmasın diye bi daha temizlik işte tek derdimiz bu :roflol: daha ilk gün bugün bütün kışlıklarımı vakumlu hurçtan çıkardı ben sonra baş edemem diye elbise dolabına dizip üstlerini örttü,mutfak halısını yıkadı,kileri topladı şimdide yemek yapıyoo ama ben çekildim artık belim ağrıdı valla kaydirigubbakcemile3
elbise dolabına bi de kışlıkları koysam dolap kapaklarını fırlatır beee naniknanik
ellerine sağlık anneninn
kışa yakın benimki de gelir çıkarır artık :1hug:
gözün aydın canıımm çok sevindiiikkRabbim'e ne kadar sukretsem, ne kadar dualar etsem az gelir. Allahi'ma sukurler olsun herseyimiz cok guzel. Allah'im nasil guzel bir sey oylece seyretmek. 3 boyutlu olarak cok fazla gostermedi ama doktor kendi kendine tum olcumlerini yapti ve hersey cok guzel dedi sukurler olsun.
veeee NAZ'imiz geliyor. bugun itibariyle teyit edilmis oldu. benim kizim tum hurafeleri yikarak geldi valla. cin takvimi tutmadi. ikili testte beta 25 cikmisti tutmadi. herkes cok guzellestin kesin buda oglan dedi tutmadi. basina buyruk ben bildigimi yaparim diye diye geliyor minik kuzum.:sm_cool:
o kadar guzel saglik haberleri aldik ki, cinsiyeti zaten ikinci plandaydi bizim icin.
darisi gideceklerin basina insallah.
ben de perş. gidiyorum inş. herşey yolundadır
oooh kocaman görcen bebeeniiikızlar naber ay kimsecikler kalmamış.bende yalnız kaldım kociş işte offfffff:gitme: yarın doktora gitcem çoooooook heyecan yaptım ay bebişi görmeyeli bir ay oldu oda bir ay önce gittiğimde üçlü test vardı ölçüm yaptı doktor ben bişi anlamadım kiiiiiiiiiiii
öle elbise giyince benim de acaip oluyo yaa herkes anladı hamiş olduğumu elbise giyincekız bu gebelik bölümünde bebeğim büyüyor varya ordan dur atam sana
http://www.kadinlarkulubu.com/bebegim-buyuyor/248142-evre-evre-hurrem-2000-in-gobisi.html
bak burda her ay var nerdeyse
bu arada benimde kocaman oldu bu hafta hele geçen elbise giydim göğüs altından genişleyen anaaaaaaaaaam şok oldum:1shok:
evet artık ayrı ayrı kafa kol bacak görcenwannababy gıııııı büyümüştür dimi.ay bir aydır görmüyom.bide bir ay önce ölçüm yaptı doktorumuz ben bişi anlamadım.ya şimdi gittiğimde bebişimi tam boydan göremiyom dimi artık.yani hani eskiden gidince baş popo görüyoduk ya artık büyüdü görünmez dimi
hele kollar bacaklar upuzun valla insan şaşırıyo yaa
allah kolaylık versin zihin açıklığı versin yevruuummmfinaller bugün başladı, sizi takip edemiyorum, bakmayın kusuruma bıdıklarım.
Umarım her bi şeyler iyidir :asigim:
Ben bugün ilk aşıyı vuruldum sağlık ocağında. Orda tansiyona bakıldı yüksek çıktı, bir iki gün ölçülecek tesadüfen mi öyle çıktı yoksa risk var mı diye yerimseniben
benden bu kadar, öper koklar bağrıma basarım her birinizi Şeniz
hoşgeldiiinnselammmmmmmmmmm bende geldım benım arkadas bahsettı bu topıkten merak ettım geldım kasım annesıyım kasım 1 ınsallah kısım olcak hepınıze merhaba
fesat kartanesüüüüüüüüü nolceeeekkk :mymeka:
memurum işte ohhhh canıma değsünnn 16:55 dedimiydi hazırlanurun servisime binerunnn lülülülülülü çatla da patlaaaaaaaaaaaaa naniknanik
manyak karıya bak beee gece gece bana takmış kafayı :dilcikar:sen zate çirkünsünnnnn ondan olabülüüüüüüüüüüüüüüüü lülülülülülü
zaten gıcık kapıyom size biz daha serviste tın tın eve gitmee çalışırken bu meemur kesimi anıtkabirin çevresinde yürüyüşe çıkıyolar yaw
hem ben çirkin değülünnnn :mymeka:
süpermiş cerin yaa benim çocuum da öle olcek bissürü kardeş :lepi:abbaaoow valla biz nato gibiyük ben 4 kardeşim 2 abim 1 ablam eşim zati 7 kardeş oo herşeyden fazlasıylan var yani bebişimin :roflol:
oooh iyi senin de için rahatlamışş çok da güzel olmuş pek de güzel olmuuşohh çok güsel bi haber bu yaaa şükür Rabbım hersey güsel olacak nazlımm.çok sevındım tatlımmm sağlıkla gelsin bebişimizzz çok öpüyorum senı yaa....
kızlar geçmişi çok okuyamıyorum ama bugün yenı bir doktora gitmiştim acayıp rahatlattı ilgilendıı...yaptırdığım tahlillere baktı...anlattım sağlık ocağında ısrarla antibiyotık dediler fln dedim.oda biz mecbur kalmadıkça vermiyoruz dedi...bakalım tekrar kan tahlılı idrar tahlılı,idrar kültürü istedi onları vericem bu hafta...
cinsiyeti öğrenemedık çünkü bebişim hiç kıpırdamadı okadar çikolata ve meyve suyu içmiştim bide.bacakları kapalı.doktor hafif hareketlensın diye karnıma hareket yaptı yok kolunu kaldırdı okadar..bayağı rahatladım.şimdilik haberler bu kadar benden herkesi öpüyorumm...bebişlere ii bakınnn