2009 Kasm Anneleri

selam çıtır karuuu:)) oh maşallah daha gezebiliyonuz siz bende pil bitti valla yarım saat gezyorum 10 dk oturuyorum:)
güle güle giydir kızını şekerim
bu akşam herkes bi yerlerde heralde ne biliim kimseden ses çıkmıyy

bence de başkasına yıkat yıkamacılar vardır evden alıp eve getiriyorlar

kız bende fazla gezemim ama mecburum alınacaklar var kışlıkların çıkmasını bekledim
ooofff oooffff daha neler alınacak neler anlatamam emme sırayla inşallah bitiririm yaaa
ben 2,3 saat kadar gezebiliyorum emme eve gelince bacaklarım fena oliiii olsun hareket iyidir

Sekercik ben herzaman izlerim ama nedense hic korkmuyorum,,,allahtan tek istegim saglikli olarak kurtulmak o masadan!Aci mutlaka olacak bunun kacis yolu yok ama süprizzzzz
Allahim butun gebeleri kurtarsin sagsaglim!:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayyy bundan sonra bende asla acık bırakmam ama benim kocis biraz unutkandır söyleye soyleye kapattırcaz artık
ben silemem ki egilemiyorum zaten
kendimiz yıkarsakta kuruması problem olmazmı acep
bu halı yıkamacılara vereyim arastırayımda bari
canm kuruması zor olur havalar bozdu artık ben de düşünüyodum aslında ama üşendim bu güne dek ama yıkatmak şart ya bu yıl hepsini bebek emeklerse filan.

kız bende fazla gezemim ama mecburum alınacaklar var kışlıkların çıkmasını bekledim
ooofff oooffff daha neler alınacak neler anlatamam emme sırayla inşallah bitiririm yaaa
ben 2,3 saat kadar gezebiliyorum emme eve gelince bacaklarım fena oliiii olsun hareket iyidir

ben de gezdim 2-3 saat ama eve gelince kasıklarım başlıyo ağrımaya bacaklarımı umursamıyorum emme kasıklar ağrıyınca tırsıyorum erken merken bi şey olmasın die
bide kayınvaldem beni bayramda gördü ve karnın biraz aşağıda erken doğum yapabilirsin ekim sonunda olcak 8. ayın sonlarındasın bence dedi ben de iice tırstım annem de ablam da hep erken doğum yaptılar çünkü bakalım ekimin ilk haftası gidicem dr.ma o ne dicek

selam kızlar nasılsınız ee herkes ben gibi işi var herhalde
bende bugün busenin kışlıklarını çıkardım dolaba yerleştirdim baktım ne eksik var ne yok liste yaptım akşama doğru çıktık beyoğluna buısenin eksikleri aldık bi ayakkabıları kaldı onları bulamadık artık başka yerden alacaz zillinin kışlık masrafı tuzlu oldu 190 tl tuttu kışlıkları aslında biraz daha beklesem daha ucuz olurdu emme ben ağırlaşırım dedim alamam dedim iyi yaptım yaaa
şimdiş sıra kocişilen benim kışlıklara geldi bizim ne eksiğimiz var onlarıda liste yaparım gider alırız
her günüm yoğun geçii kızlar doğurmadan halledebilsem başka bişey istemem vllaha

hosgeldin canım
valla pek kimseden ses cıkmadı bugunde
cenesi düşük kasım analarının performansı dustu bayramdan beri
bende kıslıkları bayramdan önce hallettim sükür gerci hırkalar dısında hepsi gobegimin ustunde kalıyo ama almıcam bişi
iyi yapmıssın canım buseninkileri halletmekle sonra cok zor olurdu senin için
valla benimde gozumde buyuyo hersey
daha odası siparis edilecek
tamam 1 haftada teslim edicekler ama annemler yaptıracagı için ses cıkaramıyorum acele ettiriyomusum gibi olmasın kardesimde okula baslıcak birsürü masraf bir araya gelicek offff
bebişimin esyalarını yıkayıp kendi dolabıma koydum hersey dagınık bi gelse dolaplar toplanır heryer

Sekercik ben herzaman izlerim ama nedense hic korkmuyorum,,,allahtan tek istegim saglikli olarak kurtulmak o masadan!Aci mutlaka olacak bunun kacis yolu yok ama süprizzzzz
Allahim butun gebeleri kurtarsin sagsaglim!:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canm herkesin huyu farklıdır ben görmek istemem mesela görürsem korkarım ama görmessem daha kolay katlanırım her şeye...
ben de korkmuyorum doğumdan tek korkum erken doğması annem yetişsin tek derdim bu.
Allah herkese hayırlısını nasip etsin
benim amacım normal yoldan doğurmak ama durum ne gösterir bilemiyorum o nedenle kendimi normale hazırlarken de sezaryeni de aklımın bi köşesinde tutuyorum herkes farklı yaşıyor doğum deneyimini, inş biz kolayını yaşarız

canm kuruması zor olur havalar bozdu artık ben de düşünüyodum aslında ama üşendim bu güne dek ama yıkatmak şart ya bu yıl hepsini bebek emeklerse filan.

ben de gezdim 2-3 saat ama eve gelince kasıklarım başlıyo ağrımaya bacaklarımı umursamıyorum emme kasıklar ağrıyınca tırsıyorum erken merken bi şey olmasın die
bide kayınvaldem beni bayramda gördü ve karnın biraz aşağıda erken doğum yapabilirsin ekim sonunda olcak 8. ayın sonlarındasın bence dedi ben de iice tırstım annem de ablam da hep erken doğum yaptılar çünkü bakalım ekimin ilk haftası gidicem dr.ma o ne dicek

heeeeeeeee yok bacım benim kasıklarımda şu an için bir ağrı yok emme çocuk aşağı basıyo sık sık o kadarda olcek işte ama vallah gezmek iyidir heee ben bussede çok gezdim 9 ayın sonuna kadar gezdim doğumda yine gezmeye giderken yalkaladı bizi
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen kendine dikkat et bacım kasıkların ağrıyosa

heeeeeeeee yok bacım benim kasıklarımda şu an için bir ağrı yok emme çocuk aşağı basıyo sık sık o kadarda olcek işte ama vallah gezmek iyidir heee ben bussede çok gezdim 9 ayın sonuna kadar gezdim doğumda yine gezmeye giderken yalkaladı bizi
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen kendine dikkat et bacım kasıkların ağrıyosa

benim bebek eccük aşağıdaymış da herkesler ööle diyo ama başından beri aynı geliyo bana da bilemiyorum ki...
ben de bayrama gittim gideli geziyorum eve giremedim çok yordu beni bu gezmekler ama aartık evden çıkmıcam bikaç gün kendime gelmem lazım
bide çok gezip yorulunca bebek de huzursuz oluyo dün gece uyutmadı beni sabaha dek tepti durdu uykusuz kaldım yani

hosgeldin canım
valla pek kimseden ses cıkmadı bugunde
cenesi düşük kasım analarının performansı dustu bayramdan beri
bende kıslıkları bayramdan önce hallettim sükür gerci hırkalar dısında hepsi gobegimin ustunde kalıyo ama almıcam bişi
iyi yapmıssın canım buseninkileri halletmekle sonra cok zor olurdu senin için
valla benimde gozumde buyuyo hersey
daha odası siparis edilecek
tamam 1 haftada teslim edicekler ama annemler yaptıracagı için ses cıkaramıyorum acele ettiriyomusum gibi olmasın kardesimde okula baslıcak birsürü masraf bir araya gelicek offff
bebişimin esyalarını yıkayıp kendi dolabıma koydum hersey dagınık bi gelse dolaplar toplanır heryer

heee toplanırız toplanırız merak etme
ee tabi annen alacaksa diyemezsin hadi al odayı anam biz busenin beşiğini sipariş verdik herifler 20 günde getirdi ne kaaa sinir oplmuştum odayı oyadık bekledik inşallah seni öle bekletmezler

slm kızlarr gece gece mrb demeye geldim kaydirigubbakcemile2
ben gene gezmeklerdeydim bugün kaydirigubbakcemile3 anam heç bapğamısın demiyo bana gezmek vallaaa,kociş yoruldum diiy ben daha yorulmadım diyimm kaydirigubbakcemile3:nazar:

ben gene gezmeklerdeydim bugün kaydirigubbakcemile3 anam heç bapğamısın demiyo bana gezmek vallaaa,kociş yoruldum diiy ben daha yorulmadım diyimm kaydirigubbakcemile3:nazar:

oh maşallah dinçsiniz valla
ben hemen yoruluyorummm

benim bebek eccük aşağıdaymış da herkesler ööle diyo ama başından beri aynı geliyo bana da bilemiyorum ki...
ben de bayrama gittim gideli geziyorum eve giremedim çok yordu beni bu gezmekler ama aartık evden çıkmıcam bikaç gün kendime gelmem lazım
bide çok gezip yorulunca bebek de huzursuz oluyo dün gece uyutmadı beni sabaha dek tepti durdu uykusuz kaldım yani

benim asıl yoğun günlerim şimdi başliii yavaş yavaş bitirecem inşllah en büyük sorunum şu araba işi arabayı bi aklabilsek gerisini o kaa düşünmüyom valla
pazar günü oto centıra gidip istediğimiz bir araba modeli varda yakından görmek istiyom içini dışını sonra nasipse alıcaz inşallah

hoşgeldin edoşum gez gez valla bende gezim kıı emme ben yoruliim yaaa
ben mecburiyetten gezim

hayatta izleyemem:) hiçbi doğum şeklini izlemedim dinlemedim.
nasıl olursa olsun doğurucam bi şekilde.
bence siz de izlemeyinn iyice strese girersiniz valla moraliniz bozulurrr

valla ben çok izledim,aksine nasıl bişey öğreniyosun..ben hamilelikten önce de izlemiştim..

oh maşallah dinçsiniz valla
ben hemen yoruluyorummm

valla aslında ara ara oluyo banada bazı gün hemen yoruluyom bazı gün hiç yorulmuyom :kedi:
bide ben gezmeyi çok severimm kaydirigubbakcemile3

benim asıl yoğun günlerim şimdi başliii yavaş yavaş bitirecem inşllah en büyük sorunum şu araba işi arabayı bi aklabilsek gerisini o kaa düşünmüyom valla
pazar günü oto centıra gidip istediğimiz bir araba modeli varda yakından görmek istiyom içini dışını sonra nasipse alıcaz inşallah

kızz daa beğenemedinmi sen heee :hulya:

valla aslında ara ara oluyo banada bazı gün hemen yoruluyom bazı gün hiç yorulmuyom :kedi:

beğendim canım beğendimde arabanın nasıl bişe olduğunu merak edim ondan dolayı gidip bi bakak diyom nasıl bişe ben netten 2,3 tane sahibinden opel zafira buldum onlara bakıcaz eğer beğenirsek arkadaşın kocası bize yardımcı olucak sanayiciler konusunda arabayı baktırmak için bakalım hayırlısı
o arkadaşın kocasından almıyok biz o bize alım saqtımda ve arabayı baktırmak için yardımcı olcak öle konuştuk

hayırlı olsun cnm inş beğendiğinizi alırsınız
valla ben çok izledim,aksine nasıl bişey öğreniyosun..ben hamilelikten önce de izlemiştim..
herkesin huyu farklı
ben izlersem doğuramam heralde :roflol:

ben istesem de burda gezemiyom iice eve kapandım zatii
ama bayram yetti canıma bi de bolca stres yüklendim geldim
hiç gitmesem daha iyiydi yane

he kızlar dilmuh nerde ya bugün gelmedimi acep

Back
X