2009 Kasm Anneleri

GÜNAYDIN CANISI NABERR ?
GÜNAYDIN DATTLIMM
SELAM CANIMM
sl kartanem gı
SELAM CNM UYU KIS UYKUN VARKENN
edoooşş kıymetini bil gıııı keşke bağa da kafaltı hazırlasa biri

kız uyuyunca gece perişan oluyorum.hele dün gece deli oldum ya.bide elektrikler gitmişti hiçbiyerde ışık yok zifiri karanlık.bende uyuyamam öyle offfff deli oldum vallahi.şimdi uyumayayımda gece uyuyayım diyorum

GÜNAYDIN CANISI NABERR ?
GÜNAYDIN DATTLIMM
SELAM CANIMM
sl kartanem gı
SELAM CNM UYU KIS UYKUN VARKENN
edoooşş kıymetini bil gıııı keşke bağa da kafaltı hazırlasa biri

Canımm günaydın nolsun Doğacık oyun oynuyor annesi azıcık çene çalıyor..Vakitte geçiyor henüz bir işe güce başlamadım bekliyorum oğluşumu yollayayım sonrasında nasipse :hulya:

evet yaa bi tanecik yiğenim vardı ikinciside gelecek inşallah ne istese kıyamıyorum hemen yapıyorum bazen şımarıyoo beni görünce ama o halini bile seviyomm
ne zaman beni görse nerde olduğunun önemi yok hemen "hala bana ruj sürsene" diyo
halasının yiğeni işte süsülü -tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Ay yerim ben onuuuu ruj bide babababa :nazar: dünde benim kızım vardı okuldan sonra aldım onlarıda getirdim bize Bengüşüm cicişimmm annecimmm naswıl yırtıyo kendini gel kucağına al meni diyo bittim bitim kıyamam diyorum nasıl alayım bak yamur var mamurr gel mamur diyo :roflol::roflol:

NSE hoşgeldin a.s.

uyku probleminden dem vurmuşsunuz
bende bu gece 100 kere kalktım tam daldım derken saat sabahın 3ünde köpek sesleriylen bi daha uyandım deli oldum deliiiiiiiiiii
ayy sırt üstü yatmak yasak yan yatıncada bebek tepikliii o rahatsız olmasın deyii diğer yana yatıyorum bu sefer o taraftan tepik atıyor.
acaba yan yatınca onları rahatsız ediyormuyuz CADIARZU

h.bldm tatlım oğlun okula başlamış hayırlı olsun. nasılda mutludur seninki.. ayy bizimkilerinde büyüyüp okula başladığı günleri görsek ahhhh

Canım valla Doğadan önce Doğadan Sonra diye bir takvimim vardı Doğadan sonrası müthiş hızla akıp gidiyor Şİmdi birde Yağmurumuz geliyor nasıl geçecek zaman anlayamayacaksın diyor herkez..
Hep düşünürdüm ay bu kadar büyüyecekmi okula gidecekmi buyur 5. sınıfa başladı bu yıl :lepi: İnan nasıldır nedir anlamıyorsun annemde der her zaman ama bak cnm 63 yaşındayım sizden sonra bu yaşa nasıl geldim bende anlamadım herşey hala o yıllardaki gibi diyor tek değişen cilt vsvsvs :lepi:

İnşallah Rabbim nasip eder canım benim çok tşk ederiz Şeniz

selam kızlar hayırlı cumalarr dünkü doktor ziyaretinden sonra hala kendime gelemedim pijamalarımı yıkamayla işe başladımm yavaştan hazırlanmak gerekk

Canımm günaydın nolsun Doğacık oyun oynuyor annesi azıcık çene çalıyor..Vakitte geçiyor henüz bir işe güce başlamadım bekliyorum oğluşumu yollayayım sonrasında nasipse :hulya:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Ay yerim ben onuuuu ruj bide babababa :nazar: dünde benim kızım vardı okuldan sonra aldım onlarıda getirdim bize Bengüşüm cicişimmm annecimmm naswıl yırtıyo kendini gel kucağına al meni diyo bittim bitim kıyamam diyorum nasıl alayım bak yamur var mamurr gel mamur diyo :roflol::roflol:

NSE hoşgeldin a.s.
aahh ne güsel yaa büyüttün kocaman oldu okula gidioo ben hayal ediyorum şimdi o günlerii :)
kız uyuyunca gece perişan oluyorum.hele dün gece deli oldum ya.bide elektrikler gitmişti hiçbiyerde ışık yok zifiri karanlık.bende uyuyamam öyle offfff deli oldum vallahi.şimdi uyumayayımda gece uyuyayım diyorum
ayy benim öle uykum var ki gece de uyurum gündüz de falla
uyku probleminden dem vurmuşsunuz
bende bu gece 100 kere kalktım tam daldım derken saat sabahın 3ünde köpek sesleriylen bi daha uyandım deli oldum deliiiiiiiiiii
ayy sırt üstü yatmak yasak yan yatıncada bebek tepikliii o rahatsız olmasın deyii diğer yana yatıyorum bu sefer o taraftan tepik atıyor.
acaba yan yatınca onları rahatsız ediyormuyuz CADIARZU
canım bebişler bizim dinlendiğimiz saatlerde hareketlenirlermiş biz hareketliken de dinlenirlermiş :) pozisyonundan memnun olduğundan tepiniyodur kerata :9

aahh ne güsel yaa büyüttün kocaman oldu okula gidioo ben hayal ediyorum şimdi o günlerii :)
canım bebişler bizim dinlendiğimiz saatlerde hareketlenirlermiş biz hareketliken de dinlenirlermiş :) pozisyonundan memnun olduğundan tepiniyodur kerata :9

maşallah bacım ne güzel.

Canım valla Doğadan önce Doğadan Sonra diye bir takvimim vardı Doğadan sonrası müthiş hızla akıp gidiyor Şİmdi birde Yağmurumuz geliyor nasıl geçecek zaman anlayamayacaksın diyor herkez..
Hep düşünürdüm ay bu kadar büyüyecekmi okula gidecekmi buyur 5. sınıfa başladı bu yıl :lepi: İnan nasıldır nedir anlamıyorsun annemde der her zaman ama bak cnm 63 yaşındayım sizden sonra bu yaşa nasıl geldim bende anlamadım herşey hala o yıllardaki gibi diyor tek değişen cilt vsvsvs :lepi:

İnşallah Rabbim nasip eder canım benim çok tşk ederiz Şeniz
maşşallah sana ne güzel birini büyüttün sırada ikinci prenses hanım.
şimdi anne olduk en güzel duyguyu tadıyoruz Allahım sonuna kadar en güzeliyle tamamına erdirsin hepimizi :Saruboceq:
selam kızlar hayırlı cumalarr dünkü doktor ziyaretinden sonra hala kendime gelemedim pijamalarımı yıkamayla işe başladımm yavaştan hazırlanmak gerekk
h.geldin canım sanada hayırlı cumalar
dün ne yaptın doktor kontrolün nasıl geçti ?

canım maşallah bebişine kocaman olmuş.37 haftalık çıkıyo ha.kız dikkat et bide azcık hızlan ne olur ne olmaz dimi bacım

selam canıımm dr. gitmişin dün okudum ama yazamadım sana maşallah ahmed Said e koca adam olmuş annesii e bide oruç tuttun tutmasaydın artık sakallı bıyıklı doorurdun heralde cicimmm :roflol: aman maaşallah nazar etmeyelim seni :nazar: canım hazır vaziyette bekle en iyisi her an olabilir bence de :) içime doğuyo ilk sen doorcan galiba içimizde

Hoşgeldin canım ben annemleri bekliyorum yardım için önümüzdeki hafta hepsi yıkanır ütülenir hazır olur bizde nasipse ..Tontişinin bilgilerinide güncelledim hemen :)

Şimdi hayal edin doğduktan sonra bir bir hepsi gerçekleşecek hemde son sürattt kaydirigubbakcemile4
şimdi anne olduk en güzel duyguyu tadıyoruz Allahım sonuna kadar en güzeliyle tamamına erdirsin hepimizi :Saruboceq:

Evett şimdi prenseste Allah nasip ederse onuda en az Doğa kadar sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbim :Saruboceq: Aminn cnm aminn hep gönlündekiler olsun inşl.:Saruboceq:

hoşbulduk canım doktorla muayeneden önce baya sohbet etttik benim elllerim uyuşmaya başlamıştıtya 3 haftadır falan ödemin sinir ıucuna yaptığı baskıdan kaynaklanıyormuş 40 çıkınca geçer dedii aldığım kilo 10 aulaşmışş amcamın kızınında doktoru doğumu niye problemli geçti onu konuştuk isyetsen direk sezeryan yapim seni deddi gülüştük
bebeğe gelince oruçtan gelişemedi diye düşünürken 37 haftaya uyumlu çıktı kilosu 2.900
suyu gayet iyii yüzünü göremedik çünkü çok aşağıdaa doğum ekim sonu veye ortası olabilir 15 gün sonra nstye çağırdıı işte telaşlandım haliyleee

selam canıımm dr. gitmişin dün okudum ama yazamadım sana maşallah ahmed Said e koca adam olmuş annesii e bide oruç tuttun tutmasaydın artık sakallı bıyıklı doorurdun heralde cicimmm :roflol: aman maaşallah nazar etmeyelim seni :nazar: canım hazır vaziyette bekle en iyisi her an olabilir bence de :) içime doğuyo ilk sen doorcan galiba içimizde

ayy maşşallah suphanallah hepsini tutmuş mu orucun nazar değmesin
bende sıka sıka 5 gün tuttum Allah kabul etsin :Saruboceq:

yaaa sormaa kaydirigubbakcemile3 seninkide tombişti hemm kaydirigubbakcemile5

ebisecm niye öyle diyon ilk ben doğurcakmışımm öneümde ablalar var dahaa ben uslu sualu sıramı beklerimm tırsmaya başladım yawss:Saruboceq:

nazlıcım güncellemen için saol bi tanesinnnopuyorumnanaktan

Back
X