Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GÜNAYDIN CANISI NABERR ?
GÜNAYDIN DATTLIMM
SELAM CANIMM
sl kartanem gı
SELAM CNM UYU KIS UYKUN VARKENN
edoooşş kıymetini bil gıııı keşke bağa da kafaltı hazırlasa biri
GÜNAYDIN CANISI NABERR ?
GÜNAYDIN DATTLIMM
SELAM CANIMM
sl kartanem gı
SELAM CNM UYU KIS UYKUN VARKENN
edoooşş kıymetini bil gıııı keşke bağa da kafaltı hazırlasa biri
evet yaa bi tanecik yiğenim vardı ikinciside gelecek inşallah ne istese kıyamıyorum hemen yapıyorum bazen şımarıyoo beni görünce ama o halini bile seviyomm
ne zaman beni görse nerde olduğunun önemi yok hemen "hala bana ruj sürsene" diyo
halasının yiğeni işte süsülü -tatlicadiarzu-
h.bldm tatlım oğlun okula başlamış hayırlı olsun. nasılda mutludur seninki.. ayy bizimkilerinde büyüyüp okula başladığı günleri görsek ahhhhNSE hoşgeldin a.s.
h.bldm tatlım oğlun okula başlamış hayırlı olsun. nasılda mutludur seninki.. ayy bizimkilerinde büyüyüp okula başladığı günleri görsek ahhhh
aahh ne güsel yaa büyüttün kocaman oldu okula gidioo ben hayal ediyorum şimdi o günlerii :)Canımm günaydın nolsun Doğacık oyun oynuyor annesi azıcık çene çalıyor..Vakitte geçiyor henüz bir işe güce başlamadım bekliyorum oğluşumu yollayayım sonrasında nasipse :hulya:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Ay yerim ben onuuuu ruj bide babababadünde benim kızım vardı okuldan sonra aldım onlarıda getirdim bize Bengüşüm cicişimmm annecimmm naswıl yırtıyo kendini gel kucağına al meni diyo bittim bitim kıyamam diyorum nasıl alayım bak yamur var mamurr gel mamur diyo :roflol::roflol:
NSE hoşgeldin a.s.
ayy benim öle uykum var ki gece de uyurum gündüz de fallakız uyuyunca gece perişan oluyorum.hele dün gece deli oldum ya.bide elektrikler gitmişti hiçbiyerde ışık yok zifiri karanlık.bende uyuyamam öyle offfff deli oldum vallahi.şimdi uyumayayımda gece uyuyayım diyorum
canım bebişler bizim dinlendiğimiz saatlerde hareketlenirlermiş biz hareketliken de dinlenirlermiş :) pozisyonundan memnun olduğundan tepiniyodur kerata :9uyku probleminden dem vurmuşsunuz
bende bu gece 100 kere kalktım tam daldım derken saat sabahın 3ünde köpek sesleriylen bi daha uyandım deli oldum deliiiiiiiiiii
ayy sırt üstü yatmak yasak yan yatıncada bebek tepikliii o rahatsız olmasın deyii diğer yana yatıyorum bu sefer o taraftan tepik atıyor.
acaba yan yatınca onları rahatsız ediyormuyuz CADIARZU
aahh ne güsel yaa büyüttün kocaman oldu okula gidioo ben hayal ediyorum şimdi o günlerii :)
ayy benim öle uykum var ki gece de uyurum gündüz de falla
canım bebişler bizim dinlendiğimiz saatlerde hareketlenirlermiş biz hareketliken de dinlenirlermiş :) pozisyonundan memnun olduğundan tepiniyodur kerata :9
maşşallah sana ne güzel birini büyüttün sırada ikinci prenses hanım.Canım valla Doğadan önce Doğadan Sonra diye bir takvimim vardı Doğadan sonrası müthiş hızla akıp gidiyor Şİmdi birde Yağmurumuz geliyor nasıl geçecek zaman anlayamayacaksın diyor herkez..
Hep düşünürdüm ay bu kadar büyüyecekmi okula gidecekmi buyur 5. sınıfa başladı bu yıl :lepi: İnan nasıldır nedir anlamıyorsun annemde der her zaman ama bak cnm 63 yaşındayım sizden sonra bu yaşa nasıl geldim bende anlamadım herşey hala o yıllardaki gibi diyor tek değişen cilt vsvsvs :lepi:
İnşallah Rabbim nasip eder canım benim çok tşk ederiz Şeniz
h.geldin canım sanada hayırlı cumalarselam kızlar hayırlı cumalarr dünkü doktor ziyaretinden sonra hala kendime gelemedim pijamalarımı yıkamayla işe başladımm yavaştan hazırlanmak gerekk
selam kızlar hayırlı cumalarr dünkü doktor ziyaretinden sonra hala kendime gelemedim pijamalarımı yıkamayla işe başladımm yavaştan hazırlanmak gerekk
selam canıımm dr. gitmişin dün okudum ama yazamadım sana maşallah ahmed Said e koca adam olmuş annesii e bide oruç tuttun tutmasaydın artık sakallı bıyıklı doorurdun heralde cicimmm :roflol: aman maaşallah nazar etmeyelim seniselam kızlar hayırlı cumalarr dünkü doktor ziyaretinden sonra hala kendime gelemedim pijamalarımı yıkamayla işe başladımm yavaştan hazırlanmak gerekk
selam kızlar hayırlı cumalarr dünkü doktor ziyaretinden sonra hala kendime gelemedim pijamalarımı yıkamayla işe başladımm yavaştan hazırlanmak gerekk
aahh ne güsel yaa büyüttün kocaman oldu okula gidioo ben hayal ediyorum şimdi o günlerii :)
ayy benim öle uykum var ki gece de uyurum gündüz de falla
canım bebişler bizim dinlendiğimiz saatlerde hareketlenirlermiş biz hareketliken de dinlenirlermiş :) pozisyonundan memnun olduğundan tepiniyodur kerata :9
maşşallah sana ne güzel birini büyüttün sırada ikinci prenses hanım.
şimdi anne olduk en güzel duyguyu tadıyoruz Allahım sonuna kadar en güzeliyle tamamına erdirsin hepimizi :Saruboceq:
h.geldin canım sanada hayırlı cumalar
dün ne yaptın doktor kontrolün nasıl geçti ?
bizim sıpa her pozisyonu değerlendiriyor deneme tahtasına çevirdi beni :roflol:canım bebişler bizim dinlendiğimiz saatlerde hareketlenirlermiş biz hareketliken de dinlenirlermiş :) pozisyonundan memnun olduğundan tepiniyodur kerata :9
maşşallah sana ne güzel birini büyüttün sırada ikinci prenses hanım.
şimdi anne olduk en güzel duyguyu tadıyoruz Allahım sonuna kadar en güzeliyle tamamına erdirsin hepimizi :Saruboceq:
h.geldin canım sanada hayırlı cumalar
dün ne yaptın doktor kontrolün nasıl geçti ?
selam canıımm dr. gitmişin dün okudum ama yazamadım sana maşallah ahmed Said e koca adam olmuş annesii e bide oruç tuttun tutmasaydın artık sakallı bıyıklı doorurdun heralde cicimmm :roflol: aman maaşallah nazar etmeyelim senicanım hazır vaziyette bekle en iyisi her an olabilir bence de :) içime doğuyo ilk sen doorcan galiba içimizde
selam canıımm dr. gitmişin dün okudum ama yazamadım sana maşallah ahmed Said e koca adam olmuş annesii e bide oruç tuttun tutmasaydın artık sakallı bıyıklı doorurdun heralde cicimmm :roflol: aman maaşallah nazar etmeyelim senicanım hazır vaziyette bekle en iyisi her an olabilir bence de :) içime doğuyo ilk sen doorcan galiba içimizde
gunaydin.
hayirli cumalar.a.s.