2009 Kasm Anneleri

evet canımvereliniortak en yakın zamanda bulmak lazım ama hihoyyyt

yaw bizim eşimin babaannesinin adını koy derler valla.. o da GÜLİZAR.. tez elden güzel bi isim bulmamız lazım kızımıza
abowwwwww gülizarmı bul bacım bian önce

ben gidyorum kızlar..belim ağrıdı valla gidip uzaniym biraz... görüşürüz

güle güle

ay bugun sonunda bende dolaba bişiler koydum ha lülülülülülü
ulen krispi ve eda karusu size uydum domatisi rendeledim koydum fasulyeyi de domatisnen kavurdum öle koydum bakalım neye benziciklerr o kaa uğraştım nan işallah ii olur da yiris kışın afiyetnennn cokacimcoook

selammmmmm.naber????ya ben bugun kotu oldum yaa,basım dondu keyfım kactı tansıyonum dusmus.sımdı daha ıyıyım pazara gıttım geldım nazar değdi:))))aile buyuklerı ole dedi yani:pppyarın dr agıtcem bakalım oğluslar nasıl olmus.bıde ben artık nst ye gırmek ıstıom pıtpıtları duymak ıcın.hepicinizi öpuyommm

fasülye domatis fişne oldu şimci dolapta ... patlicana neyetim varıdı bu kartanesi kansorejen madde filan didi tırstım ondan vazcaydımmmm
ecük barbun atacum sora dayicum sarma ve sigara böreeene anamda manti yapacak doğumdan sora gelenlere ikramlık olarak dursunda gelenin önüne koyalım güzel güzelll zati bayram üstü doğuracük ya kısmetsa anacum bide baklava falan patlatsa taamdır bizim işşş
annicanız akşama kaa boğaz için uğraştık anamgildeydim benim pazara gidip bişi alcam yok kadın almış saolsun yaptık şimdi geldim bende dolaba yerleştirdimmmmmm hihoyyyt

doğunca bulursunuz na üzülmeyin olmadı kaynananızın adını koyun kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: bu lafın üstüne de bişey bulamazlarsa artık lülülülülülü

dr.gittim dinlenmen lazım dediii :( ekim 15 e kadar sık dişini dio işi bırak dinlen evde dioo

ayy canım yaa ... bırakamıyo musun şimdi peki ? yani doğduktan sonra daha çok beraber olalım derken yavrukuş zamanından önce gelmesin...imkanın varsa dr.u dinle bence...

ay bugun sonunda bende dolaba bişiler koydum ha lülülülülülü
ulen krispi ve eda karusu size uydum domatisi rendeledim koydum fasulyeyi de domatisnen kavurdum öle koydum bakalım neye benziciklerr o kaa uğraştım nan işallah ii olur da yiris kışın afiyetnennn cokacimcoook

kıs o dolaba bişey koyma yüzünden belimden oldum bee...1 haftadır evin içinde bile yürüyemiyorum !!
ama fasulyeyi iyi yapmışın...öle yapınca güzel oluyo....krsipi cadısı mı söledi kaydirigubbakcemile5

selammmmmm.naber????ya ben bugun kotu oldum yaa,basım dondu keyfım kactı tansıyonum dusmus.sımdı daha ıyıyım pazara gıttım geldım nazar değdi:))))aile buyuklerı ole dedi yani:pppyarın dr agıtcem bakalım oğluslar nasıl olmus.bıde ben artık nst ye gırmek ıstıom pıtpıtları duymak ıcın.hepicinizi öpuyommm

mrb canım geçmiş olsunn aman dikkat et kendineee
ya benim tansiyon fix hep 9 a 6 yaa hiç değişmiii akannehir
dr a bida muayene için 15 ekimde gidecum kısmetse o da tam 35.haftaya tekabul edii ondan sora her hafta gidip nst ye gircikmişis sositososito

kıs o dolaba bişey koyma yüzünden belimden oldum bee...1 haftadır evin içinde bile yürüyemiyorum !!
ama fasulyeyi iyi yapmışın...öle yapınca güzel oluyo....krsipi cadısı mı söledi kaydirigubbakcemile5

heee krispilen edoştan tarifler alkisalkisalkis bakam nası olucukk güzel görünüyy ama bakacukkk

ee sen de o kadar güzel olma o zaman alla allaaaaaaa kaydirigubbakcemile3

iyi geceler kızlarr nasılsınz bakalım kimsecikler foto yuklemyo artık yaaa

hoşgeldin kenyaaaaaaaaa.........Şeniz

ayyy edoşum da dr.a gitmiş...şükür haberler iyi... :nazar::nazar::nazar::nazar::teytey:

Back
X