- 3 Nisan 2009
- 2.161
- 28
- 163
öle deme gıı gezersin azcık beaahe o zaman kursun ama zahmetli iş yaaaaa
ben dar almadım işte :))) ama alıyom valla süper kazaklar çıkmış kızlar ya bu senenin modası çok hoşuma gitmiş bazen karamsarlığa kapılıyom bebek olcak çok kıyafeti ne yapayım nasıl çıkçaz kışın o karda buzda diyorum anca sağlık ocağına aşıya veya doktora gitçez gezmek filan hak getire almaya ne gerek var diyorum
he ben de kestirmedim hiç:)
ben haftasonu kocişe çok bunaldım beni gezdir dedim senle işimiz var çocuk doğunca evden çıkamıyacan o zamna daha çok bunalırsın deyoo
bende bunalınca adanaya anama gider atarım oğluşu azcık gezerümm dedümm
otele felan mı gideyonuz yoosam:roflol::roflol::roflol:yok kıs bırakıyoruz dedikse eve gelmiyoruz:jeyyar:dışarı çıkıp yemek falan yemeye yada dolaşmaya falan çıkıyoruz yaniii:roflol::roflol:
ayy öle zatii heç dinlemeyom canım ne isterse yapıyom benaman kocişlere bakma sen onlar herşey için ne gerek var derler geçerler.
ben alacam vallahi o sepetten bide park yatak alcamkızlar öğlen sepet için sipariş vermeye gittim adam yoktu veremeden geldimmm
isabet olmuş vazgeçtim sipariş vermekten kafamçokkarıştı
ya o sepetler küçücükk 130 vercez arkadaşın hediyesi ama olsun yaa yazık günah maksimum 3 ay yatcak hem adama da sinir oldum zatennn akşam kocişe dicem de gidip adam gibi bi beşik bakalım 3 ay sora alcamıza şimdi alalımm
çilekte tek beşik satiler mii sonrasında devamını alsakk
gıı yatak odasında giy sende eteğini anan girmez oraya nasılsa çıkman gerekincede sabahlığını giy çık:roflol: :roflol: :roflol:
kız biz atamıcaz daaa annem bizde olcakkk aman ne fena yaaaa annemin bakması iyi de ben gezemicem öyle evde minilerle kırar kafamı görürse:)))
abovvv ben de daha şimdiden hayal kuruyom geçen kocişe dedim ki: biz bu kış bi ara bahara doğru bi ct akşamı şöyle şömineli filan bi otele gidelim daha önce gittiğimiz tatilde bi yer varsı süperdi yemekleri valla:))) bebeği anneme bırakırız ben de sütümü sağarım değişiklik olurrr:))) aboovvv benm planlar hazır emme yapamam kıızzz... kıyamam bebeğime ama çok sıkıldım böyle oturmaktan evde, biz eskiden h.sonları yakın illere yazlık yerlere kaçar bi gece otelde kalır gelirdik şimdi zor geliy oturmak evde böylee
evet yaa ne gözel olur emme filmlerde tam kışın başlıyoohe ya ben ne zamandır takip ediyom adam gibi bi film gelsede şuraya sinemaya gitsek son kez diye.bebiş olunca sinemaya gidemeyiz yıllarca
anaaa o sunucu karı incecikti naal şişmiş beaaaevdeki bayanlar kanalturkü açın
gülbeni tebrik edeyoo ikiz bebişe bakmak zor diye
yaww o karının kaç tane yardımcısı vardır onun için bi zorluğumu var sanki
ayy benim arkadaşta yok yaa burda ne etcem bilmimkızz madem alcan büyüyen beşik alda tam olsuunn :lepi:
hee bende durmam evde nan laelaelaelaelaelaelaelaelaelae bağaneee arkadaslara atarım kendimiii tabi alırlarsa eveee delikafaduldendelikafadulden
komşulara giderümm çok sıkılıncada anama kaçarunn