2009 Kasm Anneleri

he o zaman kursun ama zahmetli iş yaaaaa

ben dar almadım işte :))) ama alıyom valla süper kazaklar çıkmış kızlar ya bu senenin modası çok hoşuma gitmiş bazen karamsarlığa kapılıyom bebek olcak çok kıyafeti ne yapayım nasıl çıkçaz kışın o karda buzda diyorum anca sağlık ocağına aşıya veya doktora gitçez gezmek filan hak getire almaya ne gerek var diyorum

he ben de kestirmedim hiç:)
öle deme gıı gezersin azcık beaa
ben haftasonu kocişe çok bunaldım beni gezdir dedim senle işimiz var çocuk doğunca evden çıkamıyacan o zamna daha çok bunalırsın deyoo
bende bunalınca adanaya anama gider atarım oğluşu azcık gezerümm dedümm

:roflol::roflol::roflol:yok kıs bırakıyoruz dedikse eve gelmiyoruz:jeyyar:dışarı çıkıp yemek falan yemeye yada dolaşmaya falan çıkıyoruz yaniii:roflol::roflol:
otele felan mı gideyonuz yoosam

aman kocişlere bakma sen onlar herşey için ne gerek var derler geçerler.
ayy öle zatii heç dinlemeyom canım ne isterse yapıyom ben

kızlar öğlen sepet için sipariş vermeye gittim adam yoktu veremeden geldimmm
isabet olmuş vazgeçtim sipariş vermekten kafamçokkarıştı
ya o sepetler küçücükk 130 vercez arkadaşın hediyesi ama olsun yaa yazık günah maksimum 3 ay yatcak hem adama da sinir oldum zatennn akşam kocişe dicem de gidip adam gibi bi beşik bakalım 3 ay sora alcamıza şimdi alalımm
çilekte tek beşik satiler mii sonrasında devamını alsakk
ben alacam vallahi o sepetten bide park yatak alcam

:roflol: :roflol: :roflol:

kız biz atamıcaz daaa annem bizde olcakkk aman ne fena yaaaa annemin bakması iyi de ben gezemicem öyle evde minilerle kırar kafamı görürse:)))
abovvv ben de daha şimdiden hayal kuruyom geçen kocişe dedim ki: biz bu kış bi ara bahara doğru bi ct akşamı şöyle şömineli filan bi otele gidelim daha önce gittiğimiz tatilde bi yer varsı süperdi yemekleri valla:))) bebeği anneme bırakırız ben de sütümü sağarım değişiklik olurrr:))) aboovvv benm planlar hazır emme yapamam kıızzz... kıyamam bebeğime ama çok sıkıldım böyle oturmaktan evde, biz eskiden h.sonları yakın illere yazlık yerlere kaçar bi gece otelde kalır gelirdik şimdi zor geliy oturmak evde böylee
gıı yatak odasında giy sende eteğini anan girmez oraya nasılsa çıkman gerekincede sabahlığını giy çık

he ya ben ne zamandır takip ediyom adam gibi bi film gelsede şuraya sinemaya gitsek son kez diye.bebiş olunca sinemaya gidemeyiz yıllarca
evet yaa ne gözel olur emme filmlerde tam kışın başlıyoo

evdeki bayanlar kanalturkü açın
anaaa o sunucu karı incecikti naal şişmiş beaaa
gülbeni tebrik edeyoo ikiz bebişe bakmak zor diye
yaww o karının kaç tane yardımcısı vardır onun için bi zorluğumu var sanki

kızz madem alcan büyüyen beşik alda tam olsuunn :lepi:
hee bende durmam evde nan laelaelaelaelaelaelaelaelaelae bağaneee arkadaslara atarım kendimiii tabi alırlarsa eveee delikafaduldendelikafadulden
ayy benim arkadaşta yok yaa burda ne etcem bilmim
komşulara giderümm çok sıkılıncada anama kaçarunn

ben haftasonu kocişe çok bunaldım beni gezdir dedim senle işimiz var çocuk doğunca evden çıkamıyacan o zamna daha çok bunalırsın deyoo

gıı yatak odasında giy sende eteğini anan girmez oraya nasılsa çıkman gerekincede sabahlığını giy çık

ya sorma adam akıllı film yok ya

canım benim öle batıl inancım yok o yüzden gittim kestirdim
ayy olsun gıı bebişlerimiz ii ve sağlıklı olsunlarda bi hal çaresine bakarız
ne var yanee bebişininde o şık bluzler varken emmeye hakkı yokmu hep kılıksızken mi emzirecezz
bende kestirdim doğumdan önce bidaha kestirsem mi deyüü düşüneyom vallahi
canın ne istiyosa öle yap gıı biz hakediyoz bunlarıı
ayy ben ne etcem peki kaynanama bırakmam emme kime bırakacam
aman bende adanaya gittiğimde anneme bırakırım orda giderük gezmeye felan
çanım trikoysa çok sorun olmaz beee
süner zatii emme çok darsa çekincede yakası açılırsa bilemem
kız ben d ehamiş kalmadan önce ayyyy ne batıl inanç deyü dalga geçiyodum ama hamiş kalınca aman bide bişey olur molur ne ederim diye ben de gidemedim kestirmeye hoş kociş de kızıyo uzun saç seviyomuş beyfendi ama kurutması bana dert...
ewet ya sağlıklı olsunlar da....
emmeye hakkı var da o çığlık çığlık bağırırken ben telaşeden mememi nası çıkarcam kız elim ayağıma dolanır valaaaa bebeden dolayı deel benden dolayı didim ben o lafııı
ben mecbur alacağım o sepetlerden birkaç yerde daha araştırdım
sitesine bak çileğin biraz pahalı ama güsel şeyler var
kıs annen bakmayacak mı bebişe daha çok gidersinizkaydirigubbakcemile3
:roflol:bu kararın yakında değişecek dadlum bende diyordum bebişimi kimseye bırakmam diye ama artık bırakıyorum valla hatta bu hafta sonuda pikniğe gitmeyi düşünüyoruz enessiz:roflol::roflol:
oy ben bırakamam ağlar arkamdan diyorum ama kocişimle yalnız kalmayı çok özlersem bilmiyorum ne ederim bencil miyim ben yaaa:((
kızz madem alcan büyüyen beşik alda tam olsuunn :lepi:
ayy bende onu didim dün kocişeeee yerimseniben
hee bende durmam evde nan laelaelaelaelaelaelaelaelaelae bağaneee arkadaslara atarım kendimiii tabi alırlarsa eveee delikafaduldendelikafadulden
he benim bi arkdş var çocuğu canavar gibi bi dk durmuyo yerinde bize bile gelmiyo oturmaya kadıncağız o kaa da diyoruz çocuk boşver yapar gel die gelmiyo felaket yaramaz bişi Allah düşman başına vermesin vallaaa öyle olursa kimse alıp bakmaz kııızzzz evlerden ırak:)))
benimde yıkturda aklımda kalmasın diye kestirmedim.
kız ben en azından markete falan giderim ya.dışarı çıkmayıncada çatlarız evde sıkıntıdan
market bilem yok kız burda ufak marketler var onlara gidip de ne edem büyük market olcak da gezcen kimse bakmıcak sana artık ile gidersek gezcez
:roflol::roflol:sende sütlükleri boşaltınca giyersin o zaman:roflol:
walla bizim araba olduğu için hep çıktım dışarı annemlere falan gittim bu senede çıkarım diyorum koca bi çantayla:roflol::roflol:
bizde de var araba ama buranın çocukları çizip yazılar yazdığından kociş boyattı işyerinde tutuyor arabayı:( artık eve getirmiyor. haklı da adamcağız. ne desem boş bi de karşımızda arada bikaç mt var yok bi inşaat başladı bloklar yapılıyo balkon toz içinde ev de öyle ne kaa toz alsam da günde iki kez almak lazım artık gürültüsü de cabası ayy içim daraldı yazarken bile

evdeki bayanlar kanalturkü açın

ne var kııı kanaltürkte?

kız gene hamile o karıı 2.yi doğuracukk kaydirigubbakcemile3
valla onnara göre ne var atıylar bakıcıyaa yallah sokağaa biz ne edekk :sinifsinif::sinifsinif:

kız ben d ehamiş kalmadan önce ayyyy ne batıl inanç deyü dalga geçiyodum ama hamiş kalınca aman bide bişey olur molur ne ederim diye ben de gidemedim kestirmeye hoş kociş de kızıyo uzun saç seviyomuş beyfendi ama kurutması bana dert...
emmeye hakkı var da o çığlık çığlık bağırırken ben telaşeden mememi nası çıkarcam kız elim ayağıma dolanır valaaaa bebeden dolayı deel benden dolayı didim ben o lafııı

oy ben bırakamam ağlar arkamdan diyorum ama kocişimle yalnız kalmayı çok özlersem bilmiyorum ne ederim bencil miyim ben yaaa:((

he benim bi arkdş var çocuğu canavar gibi bi dk durmuyo yerinde bize bile gelmiyo oturmaya kadıncağız o kaa da diyoruz çocuk boşver yapar gel die gelmiyo felaket yaramaz bişi Allah düşman başına vermesin vallaaa öyle olursa kimse alıp bakmaz kııızzzz evlerden ırak:)))

market bilem yok kız burda ufak marketler var onlara gidip de ne edem büyük market olcak da gezcen kimse bakmıcak sana artık ile gidersek gezcez

bizde de var araba ama buranın çocukları çizip yazılar yazdığından kociş boyattı işyerinde tutuyor arabayı:( artık eve getirmiyor. haklı da adamcağız. ne desem boş bi de karşımızda arada bikaç mt var yok bi inşaat başladı bloklar yapılıyo balkon toz içinde ev de öyle ne kaa toz alsam da günde iki kez almak lazım artık gürültüsü de cabası ayy içim daraldı yazarken bile

ne var kııı kanaltürkte?

yok kız vanın hakkını yemeyeyim migros carrefour falan var büyük.

neyseki bu yaz iyi gezdim de pek gezesim kalmadıı haftasonlarını ii değerlendirdikkk
artık bebişle gideriz gııı

hee pahalı mı diyon gıııı
bizim evin orda var bi dene çilek de ondan direk oraya gitsek dedimdi neyse netten bi bakarızz
nan hava soğudu gıı ne pikniğiii
ben en son ramazandan önceki haftasonu gittim pikniğe pek zor geldidi gııı kapattım o defteri

valla ben bu yaz da gezemedim heç kocişin izni yoktu yeni işe girdi deyüü
içime oturcak şiştim valla evde
ii ki siz vardınız yoksa ne ederdim koca yaz...
valla bana göre pahalı ama herkesin bütçesi farklıdır diye bişey de diyemiyorum nerdeyse iki katıydı büyüyen beşiklere baksanıza onlar da şeker oluyo kız dilmuh da onlardan almış biz de :)
hatta ben ciciş topiğine koyduydum resmini istersen ordan bak bi

kız ben battaniyeye sarındım kızılderili reisi gibi oturuyorum bunlar piknik diiiyyiiii

valla ben bu yaz da gezemedim heç kocişin izni yoktu yeni işe girdi deyüü
içime oturcak şiştim valla evde
ii ki siz vardınız yoksa ne ederdim koca yaz...
valla bana göre pahalı ama herkesin bütçesi farklıdır diye bişey de diyemiyorum nerdeyse iki katıydı büyüyen beşiklere baksanıza onlar da şeker oluyo kız dilmuh da onlardan almış biz de :)
hatta ben ciciş topiğine koyduydum resmini istersen ordan bak bi

kız ben battaniyeye sarındım kızılderili reisi gibi oturuyorum bunlar piknik diiiyyiiii

hee bakalım biz de onnardan baariii
oof sıkıldım hee şu beşik de hallolsaydıııı
nerde satılii ki onnar yaa bi özelcana gidek bi koçtaşa falan bakalım barii

ay inş gideriz burdan da gezcek yeri olan bi yere denk geliriz burda gitçek bi yer de yok kız binip arabaya tur atçaz anca o yani
bi de bebeği evde bırakırsak anama, kısa sürede dönmek gerekir eee en yakın yer d e1 saat:)))
heee biz gidiyoduk otele ama yakın şehirlere değişiklik olsun deyü baya gezdim gördüm saolsun kocişime opuyorumnanaktan
he kız kaç yard var karının kırkını da konser vererek çıkardıydı ya gülben,
ah eski rahatlık kalmıcak artık bi çıkarını bulcaz napalımmm
bakalım ben bebek doğunca ne yapıcam

anaamm battaniyemi kızz yanıyo buraaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
banada arkadas msj atmış bu hafta denize gidek deyüü delikafadulden son kez gidem bari nan içimde kalacukk delikafadulden

ben de atlar arabaya çıkarım yaa alışveriş merkezlerini turlar dururuz artık hilal hanımla kaydirigubbakcemile5

yoh nan bişe olmaz benim benim göğüsler fazla sorun yaşatmaz gibime gelii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben en son ramazandan önceki haftasonu gittim pikniğe pek zor geldidi gııı kapattım o defteri
burda alışveriş merkezi yok ki işte olsa bende kaçarun ama yapılacak inşallah

ii beee gögüsler sorun olmazsa giyersün işte
bencede ne pikniği bu hada piknik olurmu gıı dün benim kocişte dedüü ben gitmedimm soğuktan deel emme bi sürü hazırlık yap gelince onları geri düzle felan bisürü iş diyee
bizim buralar gündüz sıcak daha
emme kayınbabam tuturdu dün yaylaya gidek deyüü bende kocişe sıkıldım dedim yaa benide bırakıp gidemedii rahatı yok bırakamam dedüü ben hafta içi zatii hep tek kalayomm hafta sonu baree herifim yanımda olsun demii ama bide hadi acil bi durumum olursa yaylada tlfda çekmii ben ne etcem burda kaynanam gelin iyi deeelmiş gidemezler deyi kayınbabamda gelin senle kalsın biz gidek deyüü neyse ben ses etmeyince anadılar kaynanamla kayınbabam gitti üşünsünler azcık artıkbenim kocişime ihtiyacım var yanımda olması lazım

ne var kııı kanaltürkte?
gıı benim saç yeterince uzun zatii accık ucundan kestiriim zatii
hayatım bebiş ağlasa bile o kadar heycan yapmıcaz çünkü bi süre soora alışacaz
kocişle yanlız kalmaktan çok kafa dinlemek için arada bi çocukları bırakıp gezmek isticezz
biz ilde oturuyozda ne oluyoo sankii burdada çok büyük bi market yokk
market var ama öle gidip saatlerce gezemezsin işinçok olsa bile 30 dk bitirirsin

hade ben kactım kızlar bye bye
güle güle cnmmm
canım biz bi bebek mağazasına girdik beşik filan satan, oraya sorup da aldık ama internettte de çok var biz eskişehirden aldık beşiğimizi. koçtaşta olmayabilir orda normal beşikler vardı sanki ama istersen gene de bak
anaamm battaniyemi kızz yanıyo buraaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
banada arkadas msj atmış bu hafta denize gidek deyüü delikafadulden son kez gidem bari nan içimde kalacukk delikafadulden
heee donuyorum kız parmak uçlarımı hissetmiyorum bide çorap var ayağımdaaaaa git gir kız denize içinde kalmasın en iyi egzersizmiş bize de ben giremedim hiç..

kartanesi ben balıkesirliyim ama balıkesirde oturmuyorum ki. memleket die yazdım ben öyle...
zeren selam laflıyoruz işte sen nasılsın

neyseki bu yaz iyi gezdim de pek gezesim kalmadıı haftasonlarını ii değerlendirdikkk
artık bebişle gideriz gııı

ben de atlar arabaya çıkarım yaa alışveriş merkezlerini turlar dururuz artık hilal hanımla kaydirigubbakcemile5

yoh nan bişe olmaz benim benim göğüsler fazla sorun yaşatmaz gibime gelii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hee pahalı mı diyon gıııı
bizim evin orda var bi dene çilek de ondan direk oraya gitsek dedimdi neyse netten bi bakarızz

anam 1 ay durup gidecek gıı sonra iznim bitene kaa bana emanet
işe başlayınca gene gelir
zaten kociş biz bi markete gidiyoz der arazi oluruz diyoo :roflol: :roflol:

heee kıs arazi olmak iyi oluyor haa dün biz çubuğa gittik kociş bir yere gidip geliyoruz diyor anacuğuna:roflol::roflol:
kıs bizim tayfanın yeni aklına geldi piknik ben doğum yapmadan gideceğiz işte allahtan ben bana bi hazırlık yaptırmazlarkaydirigubbakcemile2

yok nan ne oteli evim varken ne yapıyım orayı:roflol::roflol::roflol:
kız gene hamile o karıı 2.yi doğuracukk kaydirigubbakcemile3
valla onnara göre ne var atıylar bakıcıyaa yallah sokağaa biz ne edekk :sinifsinif::sinifsinif:
walla yaaa bakıcı büyütüyor o çocukları onlara göre hava hoş:olmaz:
hade ben kactım kızlar bye bye
hadi byyy annene mi yinelülülülülülü
koçtaşta yok heralde ama çoğu mobilyacılarda var
bi program başlamış annelikle ilgili gülben ergen konuk olmuş
o ne anlar be beni çağırsalarmışşakkıdı:roflol::roflol:
selam kızlar ne habersiniz?

slm zeren hoşgeldin

burda alışveriş merkezi yok ki işte olsa bende kaçarun ama yapılacak inşallah

ii beee gögüsler sorun olmazsa giyersün işte
bencede ne pikniği bu hada piknik olurmu gıı dün benim kocişte dedüü ben gitmedimm soğuktan deel emme bi sürü hazırlık yap gelince onları geri düzle felan bisürü iş diyee
bizim buralar gündüz sıcak daha
emme kayınbabam tuturdu dün yaylaya gidek deyüü bende kocişe sıkıldım dedim yaa benide bırakıp gidemedii rahatı yok bırakamam dedüü ben hafta içi zatii hep tek kalayomm hafta sonu baree herifim yanımda olsun demii ama bide hadi acil bi durumum olursa yaylada tlfda çekmii ben ne etcem burda kaynanam gelin iyi deeelmiş gidemezler deyi kayınbabamda gelin senle kalsın biz gidek deyüü neyse ben ses etmeyince anadılar kaynanamla kayınbabam gitti üşünsünler azcık artıkbenim kocişime ihtiyacım var yanımda olması lazım

gıı benim saç yeterince uzun zatii accık ucundan kestiriim zatii
hayatım bebiş ağlasa bile o kadar heycan yapmıcaz çünkü bi süre soora alışacaz
kocişle yanlız kalmaktan çok kafa dinlemek için arada bi çocukları bırakıp gezmek isticezz
biz ilde oturuyozda ne oluyoo sankii burdada çok büyük bi market yokk
market var ama öle gidip saatlerce gezemezsin işinçok olsa bile 30 dk bitirirsin
ay sizin şu yayla da beni gerdi beaaa laelaelaelaelae
güle güle cnmmm

canım biz bi bebek mağazasına girdik beşik filan satan, oraya sorup da aldık ama internettte de çok var biz eskişehirden aldık beşiğimizi. koçtaşta olmayabilir orda normal beşikler vardı sanki ama istersen gene de bak

heee donuyorum kız parmak uçlarımı hissetmiyorum bide çorap var ayağımdaaaaa git gir kız denize içinde kalmasın en iyi egzersizmiş bize de ben giremedim hiç..

kartanesi ben balıkesirliyim ama balıkesirde oturmuyorum ki. memleket die yazdım ben öyle...
zeren selam laflıyoruz işte sen nasılsın
şimcik baktım çilekte büyüyen beşik 895 normal sallanan 395
siz büyüyen yatak olandan aldıdınız demii kaçaydı gıı

Back
X