2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aralığın başından beri diyetteyim artık normalde sevmediğim şeyler bile cazip gelmeye başladı
bir de her şey yasak baştan beri eve tıkıldım kaldım son zamanlar iyice bunaldım

bende de aynı sıkıntı var canım, normalde bu kadar tatlı düşkünü değilimdir ama artık tak dedi canıma habire tatlı istiyor canım ama yiyemiyorum tabii ki :çok üzgünüm:
ev olayı da aynı kaç zamnadan sonra ilk defa dün dışarı çıktık bişeyler alalım diye ama sabır az kaldı, sabreden derviş muradına erecek inşallah :lepi:

Kızlar ben kaçıyorum şimdilik. kendimi temizliğe vericem bugün... bakalım neler yapıcamm... Bu hafta içerisinde kendimi programlayabilirsem, hazır havalar da yağışlı değilken şu temizlik işlerini bitireyim diyorum... Görüşürüz yine, öpüyorum sizi....

öncelikle herkese kocaman bir günaydina.s. umarim herkes iyidir...

gecmis olsn canim, aman dikkat et kendine.. benimde gözüm seni ariyordu, özletme kendini...öpüldün

Herkese günaydın.Birkaç gündür ölüyorum gripten ((
Az sonra sağlık ocağına gidip rapor almaya çalışacağım inşallah verir bu durumda derse nasıl girerim bilmiyorum.Heryerim ağrıyor (((

ay canim benim sana da gecmis olsun..aman dikkat edin ya...oyle yanasmayin kimseye, öptürmeyin kendinizi falan..ilac da kullanamiyoruz walla olan bize ve cocuga oluyor..gecmis olsun canim tekrardan ALlah acil sifalar versin insallah...

herkese merhaba kızlar nasılsınız oğlumla ben çok iyiyiz yarın kontrolümüz var ve sabırsızlıkla yarını bekliyoruz sizlerde ne var ne yok melekleriniz nasıl

iyi haberlerle dön insallah..

Selam bende mart annesıyımmmm
cok heyecanlıyım nasıl olacak kıme benzıyecek merak ıcındeyım
allah yardımcımız oLşUN
:CüvCüv:

hos geldin aramiza..insallah marta kadar buradan takipteyiz :lepi:

Etkilendi bile bebişim ben hapşırdıkça o tekme atıyor.Ne oluyor der gibi canım benim :)))))

ay ben onun tekmesini yerim ya:1hug: ay icim costu okuyunca...canim benim...ne kadar tatli ve masumlar yaa... bir arkadasim dogurduktan sonra 2 gün boyunca karnimdaki hareketsizlige alisamadim demisti, oglumun hareket etmesini bekledim durdum dedi...sanirim ben de oyle olacak,sırnaşık şey cok alistim ona...benimle boyle iletisim kurmasi cok hosuma gidiyor..

walla üsütme de olabilir canim, mide problemi de...walla ciddi manada mide sorunu yasaniyor artik. Allah hepimize sabir versin ne diyeyim...

en kocamanndann günaydinlar artk buradayim cok sükür dün aksam 5 de ciktim hastaneden ee sizler nasilsiniz 2 haftayi gecti görüsemedik cok özledim sizleri valla Allah kimseyi hastaneye düsrmesin igrenc bi duygu

canim benim ya cok gecmis olsun...walla cok kaygilandik ...Allah tekrarini kimseye yasatmasin...

KIZLAAARRR!!!
Şehnazla konuşuyorum şu anda msn de... Şu an flash haber olarak geçeyim sonra detay verecem. Kendisi de bebek de iyiler.

artist, senden önce gecti o canim son dakika haberini :roflol: azcik hizli ol kizim, bak secimlerde yaklasti be, secmen alasagiya etmesini de bilirlülülülülülü:roflol::roflol:

aralığın başından beri diyetteyim artık normalde sevmediğim şeyler bile cazip gelmeye başladı
bir de her şey yasak baştan beri eve tıkıldım kaldım son zamanlar iyice bunaldım

senin sekerin mi vardi canim? yoksa dikkatli bir kilo takibi icin mi bu caban?

Gülsah war ya gece boyu seninle ugrastim ya...rüyamda firttanak kolay dogum yapiyordun..dünden sanirim aklimda kalmis :roflol: ama benim de dogum sancilarim basliyordu göya, daha erken diyorum falan ama o kaygiyla yatamadim ya... walla bundan sonra yirtikti yok dogumdu konusmayin kizlarsırnaşık şey bakin gece rüyama giriyor:roflol: saka bi yana artik rüyalarimiz da degisti yaaa...hayirlisiyla gecirseydik su son kismi da...

Son düzenleme:
sonunda bilgisayarıma kavuştum.ben sizlerle görüşmeyeli ne kadar çok sayfa olmuş okumamın imkanı yok:)ama bundan böyle kaçırmam hiç birni

en kocamanndann günaydinlar artk buradayim cok sükür dün aksam 5 de ciktim hastaneden ee sizler nasilsiniz 2 haftayi gecti görüsemedik cok özledim sizleri valla Allah kimseyi hastaneye düsrmesin igrenc bi duygu

gelmis gecmis olsun canim.. cok merak ettik seni, ama sükür iyisin ya.. hastanedeki günleri hic düsünme bile..
oglumuzda iyimis masallah sunun surasindas ne kaldi zaten doguma
:1hug:

selamsiz sabahsiz daldim .. sehnazi görünce sevindirik oldum kaydirigubbakcemile2
merhabalar güzel tombisler..
genel olarak iyiyiz anladigim kadariyla..
gaz eksime ve grip disinda..
agrimzi sancimzi olmasinda :Saruboceq:

bugün randevumuz var.. aksam 6da.. her defasinda diyorum gec saate almiyayim sonra o gün zaman gecmek bilmiyor diye.. doktora vardimmida heycandan unutuyorum -tatlicadiarzu-

neyseki aksama ne kaldiki sunun surasinda dimi
gamyoncuiremsu

-tatlicadiarzu-
jnm sen iisin biz 8:30 ama 10 da akşam ance alır beklemek beni delirtiyor.

aneemmmmm
pamıgımı mı goreceksin
selam soyle teyzesinden :smiley-cool:

aleykümselam aleykümselam..
ama sulanma kizima.. yavuklusu kizar
:ecrin_bebek:

kiz haceeerrr sen bugun doktorami gidiyon bacim?

he canim.. yavrukusu bi görelim bakalim ne yapiyo icerde.. madam hic rahat vermiyo..
aha simdide hickirik tuttu.. allah bilir neye heycanlandi
kaydirigubbakcemile3
-tatlicadiarzu-

jnm sen iisin biz 8:30 ama 10 da akşam ance alır beklemek beni delirtiyor.

su bacaksizlari görmek icin 9 ay bekleyebiliyoruzda, doktorda bekledigimiz zaman niye hic gecmiyor anlamiyorum var ya -tatlicadiarzu-

canım hosgeldin ya.
baya merak ettik seni. ozellikle gulsah cok sordu seni.
baban nasil olsu?

saolasın canım babam kemoterapi görüyor ve çok büyük ilerleme var.midesi bulanmıyor maş kan değerleri yüksek ve tümör küçülüyor çok şükür. o yüzden moralimiz baya iyi

bende 26 sinda gorcem anneenneside gorcek ilk kez :)) ama soyle bi dusundumde cok war be yaw 26 sina birsuru kere yatcaz kalkcaz yani neyse ben simdilik ayin 18 ine odaklanayim o daha yakin en azindan :))

saolasın canım babam kemoterapi görüyor ve çok büyük ilerleme var.midesi bulanmıyor maş kan değerleri yüksek ve tümör küçülüyor çok şükür. o yüzden moralimiz baya iyi

cok gecmis olsun canim Allah en kisa zamanda tamamen sagligina kavusturur insallah babani. hosgeldin bu arada :1hug:

bende 26 sinda gorcem anneenneside gorcek ilk kez :)) ama soyle bi dusundumde cok war be yaw 26 sina birsuru kere yatcaz kalkcaz yani neyse ben simdilik ayin 18 ine odaklanayim o daha yakin en azindan :))

13 gün kalmis cano..
cok degilki..
ayin 25.ine kadar zaman cabucak gecer..
sonra duruverir.. bana hep öyle geliyo cünkü..-tatlicadiarzu-

acibiber canim allah babana saglik sihhat versin insallah
masallah iyimisde zaten.. dahada iyi olur daima iyi haberlerini alirsiniz insallah
:Saruboceq:

geçmiş olsun jnm.allah dahja iii etsin inş.:Saruboceq:

moralim bozuldu kızlar ya eşim iş dolası ile binytl idari para cezası aldı sinir mideme vurdu var ya işçi çıkışını geç bildir miş. olcak iş mi şimdi ya itiraz etceler ama bakalım. inş kabul edilir.klava:

inşallah kızlar çok zor bir dönem geçirdim ama atlattık artık şimdi oğluşumu bekliyorum en büyük teselli kaynağım oydu zaten ama günler geçmek bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…