aralığın başından beri diyetteyim artık normalde sevmediğim şeyler bile cazip gelmeye başladı
bir de her şey yasak baştan beri eve tıkıldım kaldım son zamanlar iyice bunaldım
günaydın kızlar uzun aradan sonra yeniden merhaba ... herkez nasıl biz biraz ufak çaplı bi soğuk algınlığı atlattık dun çok kötuydum ne yesem çıkardım... çok feci üşütmüşüm yani...hepinizi çok özledimmmm....
Herkese günaydın.Birkaç gündür ölüyorum gripten((
Az sonra sağlık ocağına gidip rapor almaya çalışacağım inşallah verir bu durumda derse nasıl girerim bilmiyorum.Heryerim ağrıyor(((
herkese merhaba kızlar nasılsınız oğlumla ben çok iyiyiz yarın kontrolümüz var ve sabırsızlıkla yarını bekliyoruz sizlerde ne var ne yok melekleriniz nasıl
Selam bende mart annesıyımmmm
cok heyecanlıyım nasıl olacak kıme benzıyecek merak ıcındeyım
allah yardımcımız oLşUN
:CüvCüv:
Etkilendi bile bebişim ben hapşırdıkça o tekme atıyor.Ne oluyor der gibi canım benim :)))))
walla üsütme de olabilir canim, mide problemi de...walla ciddi manada mide sorunu yasaniyor artik. Allah hepimize sabir versin ne diyeyim...Günaydın güzeller,
Bugün uyku tutmadı beni 8 buçukta eşim giderken öpünce bi uyandım bidahada uyuyamadım kalktım ortalığı topladım bi güzel tost yaptım kendime ama yememle çıkarmam bir oldu...Acep nedendir üşüttümmüki kızlar...
en kocamanndann günaydinlar artk buradayim cok sükür dün aksam 5 de ciktim hastaneden ee sizler nasilsiniz 2 haftayi gecti görüsemedik cok özledim sizleri valla Allah kimseyi hastaneye düsrmesin igrenc bi duygu
KIZLAAARRR!!!
Şehnazla konuşuyorum şu anda msn de... Şu an flash haber olarak geçeyim sonra detay verecem. Kendisi de bebek de iyiler.
aralığın başından beri diyetteyim artık normalde sevmediğim şeyler bile cazip gelmeye başladı
bir de her şey yasak baştan beri eve tıkıldım kaldım son zamanlar iyice bunaldım
en kocamanndann günaydinlar artk buradayim cok sükür dün aksam 5 de ciktim hastaneden ee sizler nasilsiniz 2 haftayi gecti görüsemedik cok özledim sizleri valla Allah kimseyi hastaneye düsrmesin igrenc bi duygu
sonunda bilgisayarıma kavuştum.ben sizlerle görüşmeyeli ne kadar çok sayfa olmuş okumamın imkanı yok:)ama bundan böyle kaçırmam hiç birni
selamsiz sabahsiz daldim .. sehnazi görünce sevindirik oldum kaydirigubbakcemile2
merhabalar güzel tombisler..
genel olarak iyiyiz anladigim kadariyla..
gaz eksime ve grip disinda..
agrimzi sancimzi olmasinda :Saruboceq:
bugün randevumuz var.. aksam 6da.. her defasinda diyorum gec saate almiyayim sonra o gün zaman gecmek bilmiyor diye.. doktora vardimmida heycandan unutuyorum -tatlicadiarzu-
neyseki aksama ne kaldiki sunun surasinda dimi gamyoncuiremsu
aneemmmmm
pamıgımı mı goreceksin
selam soyle teyzesinden :smiley-cool:
kiz haceeerrr sen bugun doktorami gidiyon bacim?
-tatlicadiarzu-
jnm sen iisin biz 8:30 ama 10 da akşam ance alırbeklemek beni delirtiyor.
canım hosgeldin ya.
baya merak ettik seni. ozellikle gulsah cok sordu seni.
baban nasil olsu?
saolasın canım babam kemoterapi görüyor ve çok büyük ilerleme var.midesi bulanmıyor maş kan değerleri yüksek ve tümör küçülüyor çok şükür. o yüzden moralimiz baya iyi
bende 26 sinda gorcem anneenneside gorcek ilk kez :)) ama soyle bi dusundumde cok war be yaw 26 sina birsuru kere yatcaz kalkcaz yani neyse ben simdilik ayin 18 ine odaklanayim o daha yakin en azindan :))
senin sekerin mi vardi canim? yoksa dikkatli bir kilo takibi icin mi bu caban?
saolasın canım babam kemoterapi görüyor ve çok büyük ilerleme var.midesi bulanmıyor maş kan değerleri yüksek ve tümör küçülüyor çok şükür. o yüzden moralimiz baya iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?