2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar acayip bi mide yanmam vardi oyleki nefes alamiyodum neyse ayiptir soylemesi 2 tane armut yedim yanma tamamen gecti bilemiyorum alakasi varmi. sizinde varsa yanma sorununuz denemekten zarar gelmez.

böyle bi zamanda biraz zorlanırsınız ama allah sağlıkla ilgili bi sorun vermesin canım gerisi bi şekilde halledilir üzülme bebişide üzmea.s.

kizlar acayip bi mide yanmam vardi oyleki nefes alamiyodum neyse ayiptir soylemesi 2 tane armut yedim yanma tamamen gecti bilemiyorum alakasi varmi. sizinde varsa yanma sorununuz denemekten zarar gelmez.

ya benim de midem bu ara öyle küçüldü sanki eskiden kilolarca portakal yiyodum.şimdi portakalın yarısını yiyemedim tıkandım ama jnm çok istiyo zorla yiyorum o zmn midem daha çok ağrıyo :S:jeyyar: ne etcez

saolasın canım babam kemoterapi görüyor ve çok büyük ilerleme var.midesi bulanmıyor maş kan değerleri yüksek ve tümör küçülüyor çok şükür. o yüzden moralimiz baya iyi

cok sukur ya, cok guzel cok sevindim.
allah tamamına erdirsin canım

aleykümselam aleykümselam..
ama sulanma kizima.. yavuklusu kizar
:ecrin_bebek:

pöööhhhh sanki benim oglumun yok :dilcikar:

:roflol: ay yeter lavinia sayende portakal gormek istemiyorum boghh geldi yani bide demezmi zorla yiyorum:roflol: :roflol:

anacım kızlar atakta bi erkeğe 2 kız düşüyo paniklemeyinnnn....hihoyyyt

:roflol::roflol::roflol:

beyenmeyen oğnu vermezz dünya güzeli kızım olcak ege deni kıskanma sende portakal ye seninde olurrr...

Herkese yeniden merhaba.Şİmdi geldim sağlık ocağından haftasonuna kadar rapor verdi.Zaten pazartesi de boş günüm bir hafta yatacağım yani :)))
Bir de minoset verdi.Eczacı çok ateş falan yoksa içmenizi tavsiye etmeme dedi.İçinde de hamileler için fayda-zarar ilişkisi göz önüne alınarak kullanılmalıdır diyordu.Ben de almadım.Baklım istirahetle atlatmaya çalışacağız artık.

hayatist sen gripmiydin efer oyleysen bende gecen hafta griptim ama sabah aksam cookk acik cayin icine bol sulu yarim limon sikip ictim zaten severim limonlu cay ve cabuk toplandim ben ciddi bir hastalik olmadigi surece hic ilac icmem agri kesiciyide sadece dis agrisinda kullanmisimdir. eminim dogal yontemlerle sende atlatirsin gecmis olsun canim.

merhaba herkese.
geçmiş olsun dinlenerek geçer inşallah.
bende iki gündür geçmeyen bacak ağrım vardı bu sabah dayanamıyarak bir mineset içtim.
git gide şikayetler artıyo.geceleri uyuyamaz oldum biraz daha sabredelim ha gayret geçecek bu günler.

Evet ama aşırı derecede gribim.Daha önce hiç böyle ağır olmamıştı.İşin kötü tarafı ben hamile kaldığımdan beri sıcak içecek içemiyorum.Çıkıyor içince.O nedenle çay ıhlamur falan yok.Sadece sıkma portakal suyu falan içiyorum.

hadi ya..
bendede aksamlari basliyor yanma.. uyuyana kadarda sürüyor..
bide ben deniyeyim armut yemeyi.. pek sevmem ama
benneyaptımki

Ben de geceleri kalça ağrısıyla uyanıyorum.Gece uykum artık tam olarak yok.Az kaldı diye avutuyorum kendimi.Bir de ben uyanınca kocişide uyandırıyorum.Kalk baba olacaksın kolay mı diye sanki adam da hamile :))))):CüvCüv:hihoyyyt:teytey:

selam hatun kızlarr,
sancıların artmaz inşallah canım. bebiş tam zamanında gelcek allahın izniyle. terfin için çoook tebrik ederim. dediğin gibi biz çocuk da yaparız kariyerde.
portakal güzelii geçmiş olsun canım benim ama yediğin portakalların etkisiyle çabuk atlatmışsın. ayrıca 37. haftada ayrılmak mecburi.
Herkese günaydın.Birkaç gündür ölüyorum gripten ((
Az sonra sağlık ocağına gidip rapor almaya çalışacağım inşallah verir bu durumda derse nasıl girerim bilmiyorum.Heryerim ağrıyor (((
geçmiş olsun canım benim. raporunu da almışsın iyice dinlen çabuk atlatırsın inşallah.
Selam bende mart annesıyımmmm
cok heyecanlıyım nasıl olacak kıme benzıyecek merak ıcındeyım
allah yardımcımız oLşUN
:CüvCüv:
hoşgeldin aramıza. bebişini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
bu sıkıntıları da atlatcan dediğin gibi canını alacak değiller ya herşey gibi buda yoluna girecek biraz daha sabır tatlım.

hayırlı olsun güle güle kullanın canım.

en kocamanndann günaydinlar artk buradayim cok sükür dün aksam 5 de ciktim hastaneden ee sizler nasilsiniz 2 haftayi gecti görüsemedik cok özledim sizleri valla Allah kimseyi hastaneye düsrmesin igrenc bi duygu
oh yaaa nihayet kavuştuk şehnazcım çok geçmiş olsun. bizde seni çok özledik aklımız sende kaldııı.
sonunda bilgisayarıma kavuştum.ben sizlerle görüşmeyeli ne kadar çok sayfa olmuş okumamın imkanı yok:)ama bundan böyle kaçırmam hiç birni
h.g. sende canım özlenenlerden biri daha geldiiii.

bavsecim hayat cim gecmis olsun sizlerede..
son zamanlar artiyor artik iyice sikayetler..
sIKIN disinizi, az kaldi

Ben artık uyuymaya gitsem iyi olacak hapşırma krizine girdim yine.Hepinize iyi günler :))))

tekrardan selam hatun kızlaaaaaaaaaaaaarrr,
ben geldim ama çabuk gitcem. misafirliğe gitcem komşuma.
bende de mide yanması çok oluyor herşey yakıyor midemi. bu kıl rivayeti doğruysa(! ki uydurma olduğuna inanıyorum) oğlum kıl yumağı olcek hahahahahahahahah. gözüm arada sizde olcak bu arada da çocukların okuduğu kitapları internete girmem lazım onlarda görünüyor artık karnelerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…