saolasın canım babam kemoterapi görüyor ve çok büyük ilerleme var.midesi bulanmıyor maş kan değerleri yüksek ve tümör küçülüyor çok şükür. o yüzden moralimiz baya iyi
moralim bozuldu kızlar ya eşim iş dolası ile binytl idari para cezası aldı sinir mideme vurdu var ya işçi çıkışını geç bildir miş. olcak iş mi şimdi ya itiraz etceler ama bakalım. inş kabul edilir.klava:
kizlar acayip bi mide yanmam vardi oyleki nefes alamiyodum neyse ayiptir soylemesi 2 tane armut yedim yanma tamamen gecti bilemiyorum alakasi varmi. sizinde varsa yanma sorununuz denemekten zarar gelmez.
saolasın canım babam kemoterapi görüyor ve çok büyük ilerleme var.midesi bulanmıyor maş kan değerleri yüksek ve tümör küçülüyor çok şükür. o yüzden moralimiz baya iyi
aleykümselam aleykümselam..
ama sulanma kizima.. yavuklusu kizar :ecrin_bebek:
ya benim de midem bu ara öyle küçüldü sanki eskiden kilolarca portakal yiyodum.şimdi portakalın yarısını yiyemedim tıkandım ama jnm çok istiyo zorla yiyorum o zmn midem daha çok ağrıyo :S:jeyyar: ne etcez
Herkese yeniden merhaba.Şİmdi geldim sağlık ocağından haftasonuna kadar rapor verdi.Zaten pazartesi de boş günüm bir hafta yatacağım yani :)))
Bir de minoset verdi.Eczacı çok ateş falan yoksa içmenizi tavsiye etmeme dedi.İçinde de hamileler için fayda-zarar ilişkisi göz önüne alınarak kullanılmalıdır diyordu.Ben de almadım.Baklım istirahetle atlatmaya çalışacağız artık.
Herkese yeniden merhaba.Şİmdi geldim sağlık ocağından haftasonuna kadar rapor verdi.Zaten pazartesi de boş günüm bir hafta yatacağım yani :)))
Bir de minoset verdi.Eczacı çok ateş falan yoksa içmenizi tavsiye etmeme dedi.İçinde de hamileler için fayda-zarar ilişkisi göz önüne alınarak kullanılmalıdır diyordu.Ben de almadım.Baklım istirahetle atlatmaya çalışacağız artık.
hayatcım geçmiş olsun ...
kizlar acayip bi mide yanmam vardi oyleki nefes alamiyodum neyse ayiptir soylemesi 2 tane armut yedim yanma tamamen gecti bilemiyorum alakasi varmi. sizinde varsa yanma sorununuz denemekten zarar gelmez.
merhaba herkese.
geçmiş olsun dinlenerek geçer inşallah.
bende iki gündür geçmeyen bacak ağrım vardı bu sabah dayanamıyarak bir mineset içtim.
git gide şikayetler artıyo.geceleri uyuyamaz oldum biraz daha sabredelim hagayret geçecek bu günler.
sancıların artmaz inşallah canım. bebiş tam zamanında gelcek allahın izniyle. terfin için çoook tebrik ederim. dediğin gibi biz çocuk da yaparız kariyerde.selam kızlar ben geçmişi okuyana kadar kimse kalmadı sanırım.
bugün doktorumu aradım sancılar için.normal dedi ama çok sıklaşırsa ara dedi.onun dışında perşembe zaten nts ye giricem bakıcak.ara ara yine oluyor.erken doğurmak istemem.başkada bir şeyimiz yok kızlar.
doktora giden arkadaşlar güzel haberlerle gelmişler.lazanyacım maşallah ada ya minik kocaman olmuş.öpüyorum onu kocaman.
nazancım hadi gözünaydın annen geliyor az kaldı.hayırlı yolculuklar.
bugün bizim iş yeri çok yogundu.eski şef görevi bıraktı.belediye başkanı ile kapışmışlar.bu halimle bana şeflik vereceklerni söylediler kızlar.beklediğim birşeydi ama şurda doğum iznime ne kaldı.bende alamayacağımı söyledim başka arkadaşa vericekler.ama doğum sonrası şefliğimi geri alıcam.yani biz kadınlar çocukta yaparız kariyerde ooooooooo.şu anda geçici birim sorumluluğu yapıyorum.
herrkes iyi arada hormonlardan moralleri bozulan dışında.geçmişi hızlıca okudum.eve geç gelince.şimdi yatmam gerek yarın yine vatandaşla ilglenmem gerek.zor bir hafta beni bekliyor.inşallah bu yoğunlukta doğurmam :)))
hepinizi öpüyorum.tatlı rüyalar.
portakal güzelii geçmiş olsun canım benim ama yediğin portakalların etkisiyle çabuk atlatmışsın. ayrıca 37. haftada ayrılmak mecburi.günaydın kızlar uzun aradan sonra yeniden merhaba ... herkez nasıl biz biraz ufak çaplı bi soğuk algınlığı atlattık dun çok kötuydum ne yesem çıkardım... çok feci üşütmüşüm yani...
dun kont vardı gidemedim çünkü kızımın beşikleri geldi.
2 tane beşik aldım daha doğrusu annanemiz aldı biri mobilyalı oturma odasına koydum diğeri port bebe yatak odasına yanımıza evde yer olmayınca mecbur :S bitane yürüteç aldık çocuk daha doğrulamıcak bile nasıl bincekse bebek arabası aldık... bu akşam 8:30 da randevumuz var.bakalım ne olacak bu arada ben hala çalışıyorum.doğum iznini ne kadar uzatabilirim yani en fazla ne kadar çalışabilir belgesi alabilirim ...bilen var mı ?
hepinizi çok özledimmmm....
geçmiş olsun canım benim. raporunu da almışsın iyice dinlen çabuk atlatırsın inşallah.Herkese günaydın.Birkaç gündür ölüyorum gripten((
Az sonra sağlık ocağına gidip rapor almaya çalışacağım inşallah verir bu durumda derse nasıl girerim bilmiyorum.Heryerim ağrıyor(((
hoşgeldin aramıza. bebişini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.Selam bende mart annesıyımmmm
cok heyecanlıyım nasıl olacak kıme benzıyecek merak ıcındeyım
allah yardımcımız oLşUN
:CüvCüv:
bu sıkıntıları da atlatcan dediğin gibi canını alacak değiller ya herşey gibi buda yoluna girecek biraz daha sabır tatlım.Günaydııınnn!!!!
Bu sabaha kötü bir başlangıç yaptım ama kararlıyım; oralı olmıcammm!!!! Daha sabahın köründe 2 tane banka aradı, alacakları için tabii... Epeydir saklıyordum işsiz kaldığımı ama bu sefer nasıl bir vurdumduymazlık vuku bulduysa bende; işsizim ben ödeymeyecem deyiverdim. :roflol:Bana ne yaaaa!!! Biraz da onlar düşünsün... Buyrun gelin evime ama hepinize yetecek kadar malım yok dedim...İsterseniz zaman tanıyın, yeni bir ödeme planı çıkarıp taksitlendirelim, isterseniz buyrun gelin dedim. Galiba delirdimmm!!! Ammaaannnn bana ne yaaa!!! Canımı alacak halleri yok ya.... :roflol:
hayırlı olsun güle güle kullanın canım.günaydın herkese,
akşamdan beri delireceğim klavye çalışmıyordu, okuyup okuyup yazamamak kötüymüş.
dün çıktık çarşıya kendime ciciler aldım, albüm yaptım bakmak isterseniz, istersiniz di mi? kızımın park yatağını da aldık teyzeleri, ablam sağolsun :) içinin uyku setini de aldım kurduk yatak odasına çok güzel oldu, Allah sağ salim içinde göstersin inşallah. ama epey yorulmuşum yatmaya alışınca hassas bünyem kaldırmadı çarşıyı.kendi yatağıma çok cici nevresim takımı aldım bi tane de. evde oturup durunca çarşıya çıkmak ne büyük haz veriyor insana yahu.
oh yaaa nihayet kavuştuk şehnazcım çok geçmiş olsun. bizde seni çok özledik aklımız sende kaldııı.en kocamanndann günaydinlar artk buradayim cok sükür dün aksam 5 de ciktim hastaneden ee sizler nasilsiniz 2 haftayi gecti görüsemedik cok özledim sizleri valla Allah kimseyi hastaneye düsrmesin igrenc bi duygu
h.g. sende canım özlenenlerden biri daha geldiiii.sonunda bilgisayarıma kavuştum.ben sizlerle görüşmeyeli ne kadar çok sayfa olmuş okumamın imkanı yok:)ama bundan böyle kaçırmam hiç birni
bavsecim hayat cim gecmis olsun sizlerede..
son zamanlar artiyor artik iyice sikayetler..
sIKIN disinizi, az kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?