saolasın canım babam kemoterapi görüyor ve çok büyük ilerleme var.midesi bulanmıyor maş kan değerleri yüksek ve tümör küçülüyor çok şükür. o yüzden moralimiz baya iyi
geçmiş olsun jnm.allah dahja iii etsin inş.:Saruboceq:
moralim bozuldu kızlar ya eşim iş dolası ile binytl idari para cezası aldı sinir mideme vurdu var ya işçi çıkışını geç bildir miş. olcak iş mi şimdi ya itiraz etceler ama bakalım. inş kabul edilir.klava:
Herkese yeniden merhaba.Şİmdi geldim sağlık ocağından haftasonuna kadar rapor verdi.Zaten pazartesi de boş günüm bir hafta yatacağım yani :)))
Bir de minoset verdi.Eczacı çok ateş falan yoksa içmenizi tavsiye etmeme dedi.İçinde de hamileler için fayda-zarar ilişkisi göz önüne alınarak kullanılmalıdır diyordu.Ben de almadım.Baklım istirahetle atlatmaya çalışacağız artık.
saolasın canım babam kemoterapi görüyor ve çok büyük ilerleme var.midesi bulanmıyor maş kan değerleri yüksek ve tümör küçülüyor çok şükür. o yüzden moralimiz baya iyi
şekerim var canım kiloyu takan kim doğumdan sonra verilir
moralim bozuldu kızlar ya eşim iş dolası ile binytl idari para cezası aldı sinir mideme vurdu var ya işçi çıkışını geç bildir miş. olcak iş mi şimdi ya itiraz etceler ama bakalım. inş kabul edilir.klava:
hadi ya..
bendede aksamlari basliyor yanma.. uyuyana kadarda sürüyor..
bide ben deniyeyim armut yemeyi.. pek sevmem ama benneyaptımki
Ben de geceleri kalça ağrısıyla uyanıyorum.Gece uykum artık tam olarak yok.Az kaldı diye avutuyorum kendimi.Bir de ben uyanınca kocişide uyandırıyorum.Kalk baba olacaksın kolay mı diye sanki adam da hamile :))))):CüvCüv:hihoyyyt:teytey:
tekrardan selam hatun kızlaaaaaaaaaaaaarrr,
ben geldim ama çabuk gitcem. misafirliğe gitcem komşuma.
bende de mide yanması çok oluyor herşey yakıyor midemi. bu kıl rivayeti doğruysa(! ki uydurma olduğuna inanıyorum) oğlum kıl yumağı olcek hahahahahahahahah. gözüm arada sizde olcak bu arada da çocukların okuduğu kitapları internete girmem lazım onlarda görünüyor artık karnelerde.
eskiden hamis bi bayan gördümmü oturan derdim kendi kendime niye bacaklari ayrik oturuyorki bu.. hamielysen hamilesin, abartmanin ne alemi var diye..
simdi bakiyorumda kendim öyle oturuyorum.. bitismiyor bacaklar.. anliyorum .. onlarin o zaman bi bildigi varmis meger:CüvCüv:
selam güzel anneler, ben hergeçen gün biraz daha kötü hissediyorum. hamileliğimin başında mutlu bi dönem geçiricem diye kendime söz vermiştim. ama şimdi psikiyatriste gitsem bi meslektaşını arar benle görüştükten sonra. ne yapacağımı bilmiyorum. acayip sıkıntılıyım. çok kötü şeyler yaşıyorum. yalnız kalsam derdim olmayacak ama yakınlarım ve yaşananlar tabiri caizse cılkımı çıkarttı. lavinia cım sen 1000 liralık cezayı yaşadıklarımızı duysan yatıp kalkıp şükredersin. en kötüsü de bebeğimin hissettiğini bilmek beni çok daha fazla üzüyo. ekonomik tedbir almak yerine her sıkışıldığında birilerini gözaltına alan zihniyetten de bıktım artık.
tabiki önce sağlık versin Allahım ama bunlara dayanmak için de sabır istiyorum. sadece paylaşmak istedim. çünkü içimde kalanlar beni patlatacak herkesin sırrını, sorununu saklamak beni yıprattı....dün gece de wc ye gidecektim. kasılıp kaldım. sadece boynumu kollarımı hareket ettirebildim. karnım çok fena oldu. bi süre ağlayarak yattım eşim masaj yaptı. sanırım stres beni ele geçiriyo iyice...
bu arada az önce aklıma geldi sanırım gülşahtı, ocak ayında birşey söyleyecekti ki normal doğumu çok kolaylaştıran bir yöntemmiş sanırım. zamanı geldi sanırım öğrenmenin...
armutun mideye iyi geldigini de sizden duydum...ama sunu diyebilirim cok iyi süt yapiyormus haberiniz olsun kizlar! :lepi:
günaydin hamisler bu teskür butonunu niye kaldirdilar yahu onudami kötüye kullandilar yoksam ne zamandir yazmiyordum nasilsiniz bakalim umarim herkes iyidir biz iyiyiz cok sükür sadece sag tarafim gögsümün alti kaburgalarim cok batiyor heralde oglumun ayagi filan var orda ittiriyor artik persembe bakicaz ayrintili ultrasonum var organlarina bakilcak ins bisey yoktur hepinize güzel bir gün diliyorum öptüm hepinizi muckk
ee canim uzaktan davulun sesi hos geliyor demi :))
selam güzel anneler, ben hergeçen gün biraz daha kötü hissediyorum. hamileliğimin başında mutlu bi dönem geçiricem diye kendime söz vermiştim. ama şimdi psikiyatriste gitsem bi meslektaşını arar benle görüştükten sonra. ne yapacağımı bilmiyorum. acayip sıkıntılıyım. çok kötü şeyler yaşıyorum. yalnız kalsam derdim olmayacak ama yakınlarım ve yaşananlar tabiri caizse cılkımı çıkarttı. lavinia cım sen 1000 liralık cezayı yaşadıklarımızı duysan yatıp kalkıp şükredersin. en kötüsü de bebeğimin hissettiğini bilmek beni çok daha fazla üzüyo. ekonomik tedbir almak yerine her sıkışıldığında birilerini gözaltına alan zihniyetten de bıktım artık.
tabiki önce sağlık versin Allahım ama bunlara dayanmak için de sabır istiyorum. sadece paylaşmak istedim. çünkü içimde kalanlar beni patlatacak herkesin sırrını, sorununu saklamak beni yıprattı....dün gece de wc ye gidecektim. kasılıp kaldım. sadece boynumu kollarımı hareket ettirebildim. karnım çok fena oldu. bi süre ağlayarak yattım eşim masaj yaptı. sanırım stres beni ele geçiriyo iyice...
canim Allah sabir versin insan ne kadar takmiycam desede yapamiyor iste kendimden biliyorum bende cok sinirliyim ne kadar bugün sinirlenmiycem bagirmiycam desemde olmuyor iste bir türlü beceremiyorum sonra oglumla konusuyorum diyorum ah oglum sen nasil bir cocuk olcan bu annenin yüzünden acaba sinir küpü olcan heralde ilk oglumda bu kadar sinirli oldugmu hatirlamiyorum zaten oda cok sakin bir bebeklik gecirdi bakalim bunda ne etcez Allah sabir versin hepimize ama yinede fazla üzme kendini canim canin SIKILDIGINDA
bu arada az önce aklıma geldi sanırım gülşahtı, ocak ayında birşey söyleyecekti ki normal doğumu çok kolaylaştıran bir yöntemmiş sanırım. zamanı geldi sanırım öğrenmenin...
gülsümcüm daha ögrenecegin cok sey var..
hos ben daha denemedim armut ve yanma olayini ama olsun kaydirigubbakcemile2
canim kazen tesekkürleri yanlislikla silmis.. simdilik yok bakalim ne zaman gelicik..
insallah persembe günü hayirli haberler alirsin canim.. icini ferah tut.. oglusun iyi
hemde nasil hemde nasil..
gecen esim beni izliyormus.. diyo epey bi denedin bacak bacak üstüne atip oturmaya, bi o yana yamuldun bi bu yana yamuldun, baktin olmuyo vazgectin diyo.. :roflol::roflol:
halbuki hic farkinda degilim -tatlicadiarzu-
aslinda ben de katiliyorum bu ise.. Allah ekstra bir imtihan vermediyse-ki insallah kimse yasamaz böyle birseyi- olay tamamen psikolijk...kaslarin hareket etmesi gerekirken bizler gerilerek sikmis ve kendimizi kitlemis oluyoruz..onun icin basindan sonuna kdar "bunu herkes yaptiysa, ilk doguran ben degilsem, demek ki ben de yapabilirim" diyip yaklasmak ve doguma bu moralle gitmek lazim...
gülsümcüm daha ögrenecegin cok sey var..
hos ben daha denemedim armut ve yanma olayini ama olsun kaydirigubbakcemile2
ben kendimi söyle telkin ediyorum
"ayse bile normal dogum yapti, sen mi yapamican, hey yavrum hey be ":roflol::roflol::roflol:
ayse bu arada benden 3 yas kücük eltim olur.. pek bi sevmeyizde birbirimizi -tatlicadiarzu-
pek bi cekisme icinde gördüm seni :roflol: herildin yani yaparsin..sende bu cene varken cocugunu sanci cekmeden dogmaya bile ikna edersin sennn :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
azimliyim en azindan be
kiz sen bana gevezemi dedin simcik..
tisekkür ederim :1closedeyes:
ruhe haben hos geldin canim. nerdesin kiz sen..? özledim walla...
gecmis olsun bu arada ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?