2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

her gecen gun daha da buyuyorlar onlar buyudukce hıssettıgımız sıkıntılar daha cok artıyor mıde yanmaları gece uykusuz kalmalar sancılar artık rahat oturup kalkamıyoruz bıle az kaldı dıye avutuyoruz kendımızı ama dogurmaklada bıtmeyecek kı agrılarımız daha cok yorulacaz sımdı kendımıze bakıyoruz dogumdan sonra hem kendımıze hem bebegımıze bakıcaz all h hepımızın yardımcısı olsun işallahsaglıklı hayırlı evlatlar verır bızlere

fencidmlrms cum teşk ederim jnm.ama gerçekten atlattım...çok şükür ... çok zor allah kimseye hastalık vermesin.
ben gece dönme dolap gibiymişim gece eşimle yattım sabah bi kalktım yok adamı tekmelemişim bide yağın öteki uçunca yan bi şekilde kalktım o çevdi sandım.ben gece dönmem yaaaaa...
yattıpım yerden kalkardım ne olduuuu...

eskiden hamis bi bayan gördümmü oturan derdim kendi kendime niye bacaklari ayrik oturuyorki bu.. hamielysen hamilesin, abartmanin ne alemi var diye..
simdi bakiyorumda kendim öyle oturuyorum.. bitismiyor bacaklar.. anliyorum .. onlarin o zaman bi bildigi varmis meger
:CüvCüv:

saolasın canım babam kemoterapi görüyor ve çok büyük ilerleme var.midesi bulanmıyor maş kan değerleri yüksek ve tümör küçülüyor çok şükür. o yüzden moralimiz baya iyi

canım geçmiş olsun, Allah şifa versin gelişmeler çok güzel, inşallah böylede devam eder.

böyle bi zamanda olmasa iyiydi ama sağlık olsun Allah sağlıkla ilgili bi problem vermesin. inşallah itiraz kabul olur canım.

geçmiş olsun canım, dinlenmek en iyi ilaç, portakal limon karıştırıp iç. bir de elma portakal, kabuk tarçın kaynatıp ılıkken de içebilirsin. yumuşatır üst solunum yollarını. haftaya zaten şubat tatili de başlıyor daha rahat edersin.

selam güzel anneler, ben hergeçen gün biraz daha kötü hissediyorum. hamileliğimin başında mutlu bi dönem geçiricem diye kendime söz vermiştim. ama şimdi psikiyatriste gitsem bi meslektaşını arar benle görüştükten sonra. ne yapacağımı bilmiyorum. acayip sıkıntılıyım. çok kötü şeyler yaşıyorum. yalnız kalsam derdim olmayacak ama yakınlarım ve yaşananlar tabiri caizse cılkımı çıkarttı. lavinia cım sen 1000 liralık cezayı yaşadıklarımızı duysan yatıp kalkıp şükredersin. en kötüsü de bebeğimin hissettiğini bilmek beni çok daha fazla üzüyo. ekonomik tedbir almak yerine her sıkışıldığında birilerini gözaltına alan zihniyetten de bıktım artık.

tabiki önce sağlık versin Allahım ama bunlara dayanmak için de sabır istiyorum. sadece paylaşmak istedim. çünkü içimde kalanlar beni patlatacak herkesin sırrını, sorununu saklamak beni yıprattı....dün gece de wc ye gidecektim. kasılıp kaldım. sadece boynumu kollarımı hareket ettirebildim. karnım çok fena oldu. bi süre ağlayarak yattım eşim masaj yaptı. sanırım stres beni ele geçiriyo iyice...

bu arada az önce aklıma geldi sanırım gülşahtı, ocak ayında birşey söyleyecekti ki normal doğumu çok kolaylaştıran bir yöntemmiş sanırım. zamanı geldi sanırım öğrenmenin...

Son düzenleme:
saolasın canım babam kemoterapi görüyor ve çok büyük ilerleme var.midesi bulanmıyor maş kan değerleri yüksek ve tümör küçülüyor çok şükür. o yüzden moralimiz baya iyi

gecmis olsn canim, ALlah sifa versin babana.
Ayrica tekrardan hos geldina.s.

şekerim var canım kiloyu takan kim doğumdan sonra verilir

evet ya bu da ayri bir imtihan oldu size...Allah sabir versin..sik disini az kaldi ama...dogum sonrasi acisini cikartirsin a.s cok kilo aldin mi peki hamileliginde? sanirim diyet cok fazla kilo almaniza da engel olmustur

gecmis olsun ya...insallah yoluna girer..bebisini düsün sakin olmaya calis canim..

hadi ya..
bendede aksamlari basliyor yanma.. uyuyana kadarda sürüyor..
bide ben deniyeyim armut yemeyi.. pek sevmem ama
benneyaptımki

armutun mideye iyi geldigini de sizden duydum...ama sunu diyebilirim cok iyi süt yapiyormus haberiniz olsun kizlar! :lepi:

walla bana kalca agrisi hic deme ya...walla sabaha kadar ben de agridan ölüyorum. Kalcamin üstüne yatamiyorum, eee sirt üstü yatmak da dogru degil hem bebege az oksijen gidiyormus o pozisyonda hem de bel icin iyi degil bu halimizle her yükü bele bindirmis oluyoruz..ayrica bir de geceleri kücük cocuk gibi cise kalkiyorum sürekli:roflol: bu gece agriydi, tuvalet ihtiyaciydi hee bir de rüyada gülsah ile ugrastim derken uyuyamadim:roflol:

demek ki misafir almaktan misafir olma faslina gecebilmissin sonunda:roflol: yoksa bu aksama ertelenen yemek gerceklesecek miydi .. Allah yardimcin olsun walla...

kizlar bugün burda kapali sayilabilecek bir hava var, zaten uyuklayacak bir haldeyim hava da bana destek cikiyor..ama ders calismam lazim yaaa...kizim dünyaya gelmeden yapmam gerekenleri yapmam lazim ki onunla insallah daha fazla vakit gecireyim...yesin onu annesi:CüvCüv::1hug:

günaydin hamisler bu teskür butonunu niye kaldirdilar yahu onudami kötüye kullandilar yoksam ne zamandir yazmiyordum nasilsiniz bakalim umarim herkes iyidir biz iyiyiz cok sükür sadece sag tarafim gögsümün alti kaburgalarim cok batiyor heralde oglumun ayagi filan var orda ittiriyor artik persembe bakicaz ayrintili ultrasonum var organlarina bakilcak ins bisey yoktur hepinize güzel bir gün diliyorum öptüm hepinizi muckk

ee canim uzaktan davulun sesi hos geliyor demi :))

merhaba canim, lütfen sakin olmaya ve pozitif düsünmeye calis ve üstnden bütün sorumluluklari kov..hatta gerekirse dinleme yani..walla is geregi benim de bazen irtibata gecmem gereken durumlar oldu sonra baktim olmayacak o kadar problemli seyle ben ilgilenmem biraktim pesini..dedim esime de sen yap, kostur alacagin paralarin pesinden..hicbirsey su an benden ve bebegimden daha önemli olmaz...inan ben de özel gayret sarfediyorum stressi yasamamak ve yasatmamak icin , cunku biliyorum ki ben gerilince bir tepik atip annesini uyariyor kizim: "ben burdan bir yere kacamiyorum heralde, sen kendini tek sanma" diyor. :CüvCüv: yesin onu annesi ya...onlar savunmasizlar ve en büyük ilgiyi onlar hak ediyor su an...

dogum mevzusuna gelince canim, gülsah aciklamis onu... dedigine göre doguma 15 gün falan kala her gün yikanmak ve yikanirken de karnina su tutmak ve bu esnada da yukardan asagiya dogru ovarak, "kolay cikacaksin, kayip cikacaksin" gibi telkin iceren sözlerle bebegini simdiden hazirliyormussun yorucu olayananiknanik ama inanmak cok önemliysmi bunu yaparken...vs..vs

aslinda ben de katiliyorum bu ise.. Allah ekstra bir imtihan vermediyse-ki insallah kimse yasamaz böyle birseyi- olay tamamen psikolijk...kaslarin hareket etmesi gerekirken bizler gerilerek sikmis ve kendimizi kitlemis oluyoruz..onun icin basindan sonuna kdar "bunu herkes yaptiysa, ilk doguran ben degilsem, demek ki ben de yapabilirim" diyip yaklasmak ve doguma bu moralle gitmek lazim...

lakin basindan beri kolay dogum diyen gülsah arkadasimiz simdi sezaryan mi olsam demeye basladi..herkese sen moral verdin kiz GÜLSAH, sakin ol sen üstesinden gelirsin...dedim ya bugün rüyama girdin hemen kolaydan dogurdun yani...darisi basimiza insallah rüyanin aslini yasayalim i:lepi:nsallah

armutun mideye iyi geldigini de sizden duydum...ama sunu diyebilirim cok iyi süt yapiyormus haberiniz olsun kizlar! :lepi:

gülsümcüm daha ögrenecegin cok sey var..
hos ben daha denemedim armut ve yanma olayini ama olsun
kaydirigubbakcemile2

canim kazen tesekkürleri yanlislikla silmis.. simdilik yok bakalim ne zaman gelicik..
insallah persembe günü hayirli haberler alirsin canim.. icini ferah tut.. oglusun iyi

ee canim uzaktan davulun sesi hos geliyor demi :))

hemde nasil hemde nasil..
gecen esim beni izliyormus.. diyo epey bi denedin bacak bacak üstüne atip oturmaya, bi o yana yamuldun bi bu yana yamuldun, baktin olmuyo vazgectin diyo.. :roflol::roflol:
halbuki hic farkinda degilim
-tatlicadiarzu-

Allah sabir versin canim kendini fazla üzmemeye calis senden daha dertli olan insanlari getir aklina belki biraz olsun ise yarar sana dioyorum ama kendimde farksiz degilim bende hergün bugün sinirlnmiycem bagirmiycam diye söz veriyorum kendime ama olmuyor bir türlü iste basaramiyorum ilk oglumda sakin bir hamilelik gecirmistim odda saki bir bebeklik gecirdi bakalim bu bebegim ne olcak sinir küpü olur heralde yandimki ne yandim ama suc benim iste kendi düsen aglamaz ins Rabbim acir banada bu oglumda sakin bir bebeklik gecirir yoksa cok zor günler bizi bekliyor Allah sabir versin bize

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

amin canim ins

ben kendimi söyle telkin ediyorum
"ayse bile normal dogum yapti, sen mi yapamican, hey yavrum hey be ":roflol::roflol::roflol:
ayse bu arada benden 3 yas kücük eltim olur.. pek bi sevmeyizde birbirimizi
-tatlicadiarzu-

ben kendimi söyle telkin ediyorum
"ayse bile normal dogum yapti, sen mi yapamican, hey yavrum hey be ":roflol::roflol::roflol:
ayse bu arada benden 3 yas kücük eltim olur.. pek bi sevmeyizde birbirimizi
-tatlicadiarzu-

pek bi cekisme icinde gördüm seni :roflol: herildin yani yaparsin..sende bu cene varken cocugunu sanci cekmeden dogmaya bile ikna edersin sennn :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Ben de sözde temizlik yapıyom yaa, mola vereyim dedim... 2 oda süpürüp, 10 dk. oturuyom. Nasıl iş yapmaksa artık. Dip köşe temizlik olayı bugün yalan oldu zaten, saate baksanıza... Ancak süpürme, silme ve toz almayı bitiririm. Bir de banyoyu ovarsam al sana şaptirik haftalık temizlik. Akşama misafir de var, onlara da bişiler hazırlasam fena olmayacak. Yarın da doktora gitcem ama kendi doktoruma değil, doğum yapacağım hastaneye göstermelik kontrole gidiyom ya, o işte... Makinelerinin dandikliğinden çocuğumu bile göremiyorum o nedenle hiç heyecanlı değilim. Yaww bu dip köşe olayına nerden başlasam... Oda oda yapıp bitirmek mi daha iyi yoksa camlar, kapılar tarzında sınıflandırmak mı? Yapanlar bi fikir beyan etseler çok sevinicem...

Hiç üzme kendini... Bu da gelir bu da geçer.... Bak bana; artık deliliğe vurdum. bebişini üzdüğüne bile değmez, ödenir gider o da... İnşallah itiraz kabul edilir de ödemek zorunda klmazsınız. Ama öyle olmasa da takma kafana. Başınızın üstünde 3 kere çevirir verirsiniz, başımızın gözümüzün sadakası olsun diye... Hem bebiş geldiğinde daha fazlasını, kendi kısmetiyle getirir inşallah!

Acıbibercim ben de acil şifalar diliyorum tatlım baban için. En kısa zamanda mutlu haberler alırsın babandan inşallah. Allah kimseyi sevdikleriyle sınamasın.

pek bi cekisme icinde gördüm seni :roflol: herildin yani yaparsin..sende bu cene varken cocugunu sanci cekmeden dogmaya bile ikna edersin sennn :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

azimliyim en azindan be
kiz sen bana gevezemi dedin simcik..
tisekkür ederim
:1closedeyes:

azimliyim en azindan be
kiz sen bana gevezemi dedin simcik..
tisekkür ederim
:1closedeyes:

öle haklisin herseyin basi azim laelaelaelaelaenaniknanik

dedim ya senin elinden kacmaz ALlahin izniyle..senden kolay bir dogum hikayesi bekliyorum yani insalalh..a.s.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…