1.ben baya usta oldum o konuda ben kullandığımda hamile olmadığım için fitili iyice ileri itmem gerektiği yazıyordu. ama gebelikte kullanımı nasıldır ileri itmek gerekir mi çok bilemem.
2. bir de bende ilk kullandığım gece baya yanma ve şişlik olmuştu yan etkisi olarak sonraki gün rahatlamıştım baya haberin olsun iyi oku prospektüsünü tamam mı canım?
simartin bunu simartin..
simdi cikar tepemize bu -tatlicadiarzu-
simarsin kiz ne olcek o simarmayi hak ediyo zati Şeniz
simarsin kiz ne olcek o simarmayi hak ediyo zati Şeniz
:dilcikar:lülülülülülü:jeyyar:
ANLADIN SEN ONU:roflol:
1.ben baya usta oldum o konuda ben kullandığımda hamile olmadığım için fitili iyice ileri itmem gerektiği yazıyordu. ama gebelikte kullanımı nasıldır ileri itmek gerekir mi çok bilemem.
2. bir de bende ilk kullandığım gece baya yanma ve şişlik olmuştu yan etkisi olarak sonraki gün rahatlamıştım baya haberin olsun iyi oku prospektüsünü tamam mı canım?
buyur burdan yak
çerezim sen halledersin be ya ne var göççücük bir fitil o.
benimde rahimim iltahap kapmisti 3 tane fitil vermislerdi ama rahimdn ileri itmek icin igne gibi bisinn icine sokuyodun sonra rahime ve itiyodun aci falan yoktu ben hic korkmadim cnm yanmadi hic ins seninde acimaz cnm da gecer kurtlursun
ah canııııııııım çok teşekkür ederim çerez hanım çerez hanım kıskananlar çatlasın:dilcikar:
ahh hacerim dogumdn korkmuyon kücük fitildnmi korkuyon bacim ya
kimse yakmasın bişi valla zopalarım haaa.klava:zaten geçmişi okurken gözümden kaçmadı birileri zor tutuyomuş kendini. bu smileydende pek hoşlaşmıyorum. onun yerine ben bunu seviyorumcokacimcoook hehe
hallederim dimi
korkmuyorumki.. kurtulurum ben..bunuda atlaticaz insallah benneyaptımki
ya benim canım çerezle kola yemek istiyor çerez bize gelseneeee hadi
ya benim canım çerezle kola yemek istiyor çerez bize gelseneeee hadi
kaba sey allah bilir halı .çırpar gibi çırpmışındırdün kizimin cicilerini yikadim teyzleri..
makineye atarken gözüm takildi.. dedim kücücük.. bu günleride gördük ya..
sonra makine bitti, sercem..cirpayimda öyle sereyim dedim..
ufacik body..elimden uctu gitti.. bende ne hizla cirptiysam artikkaydirigubbakcemile3
haşin insan sırnaşık şey
ucurmus cocugun bodysini sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?