2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doktorda dedi.. ileri dogru ittir dedi.. bakalim nasil yapcam..

elif, damla, aslı çok teşekür ederim canım.Allah geride kalanlara sabır ve sağlık versin.

geldim kızlar malzemeleri aldım. esnaf acıyo tabi bana miktarlarını bilmediğimden bi de koca göbekle biraz sempatik oluyoruz sanırım:) çok yardımsever olup güleryüzle karşılıyolar.

ama yoruldum baya. çabucak gider gelirdim baya uzun sürdü merkeze gitmem.

gülşah resimleri açamadım sağ tıklayınca da. kızlar ben de kızım için şeker malzemesi aldım. evde yapıcam. eminönünden aldık bu pazar. 50 kişilik aldık. 30 ytl verdik. haberiniz olsun. çok ucuz bi yer. gidebilecek olursanız adresi veririm. +20 tl ise işçilik. yani ben yaptırmak istiyorum derseniz.

benimde rahimim iltahap kapmisti 3 tane fitil vermislerdi ama rahimdn ileri itmek icin igne gibi bisinn icine sokuyodun sonra rahime ve itiyodun aci falan yoktu ben hic korkmadim cnm yanmadi hic ins seninde acimaz cnm da gecer kurtlursun

çerezim sen halledersin be ya ne var göççücük bir fitil o.

hallederim dimi

benimde rahimim iltahap kapmisti 3 tane fitil vermislerdi ama rahimdn ileri itmek icin igne gibi bisinn icine sokuyodun sonra rahime ve itiyodun aci falan yoktu ben hic korkmadim cnm yanmadi hic ins seninde acimaz cnm da gecer kurtlursun

korkmuyorumki.. kurtulurum ben..bunuda atlaticaz insallah benneyaptımki

ya okadar geçmişi okudumda cevp yaıyordum gerizekalı pc sorun verdi deliş olacamü
neysem
gülşahım gçmiş olsun canım
ege deniz resimdekiler kim
kızlar akşam kendimi zor tuutm bizimkiyle konuşmam için inanın dişlerimi sıktım bbekledim kendime sasırdım baska zaman olsa hemen derdim ama bu sefer olmadı
ya ben ne aptalım ya
hem gıcıklanıyorum hemde takip ederken bile arkasından iş cevirdiğim için içim rahat etmiyor
neden acaba
neyse geçmiş biraz daha okuyayım bari

ahh hacerim dogumdn korkmuyon kücük fitildnmi korkuyon bacim ya

evet kafamçokkarıştı

kimse yakmasın bişi valla zopalarım haaa. klava:zaten geçmişi okurken gözümden kaçmadı birileri zor tutuyomuş kendini. bu smileydende pek hoşlaşmıyorum. onun yerine ben bunu seviyorumcokacimcoook hehe

ben sadece smileyi seviyorum..
kendisiyle uzaktan yakindan alakam yok
:icecream:

kaba sey allah bilir halı .çırpar gibi çırpmışındır
haşin insan sırnaşık şey
ucurmus cocugun bodysini sırnaşık şey

sana katılıyorum 36 hg-haftadan sonra doğsun ne olackaki
aynıı seyi brende düşünüyorum ama allah bilir ama benimki kesin 41. hafta doğar korkmaya başladım doğumdan ne yalan söyleyim hemde coook,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…