dün kizimin cicilerini yikadim teyzleri..
makineye atarken gözüm takildi.. dedim kücücük.. bu günleride gördük ya..
sonra makine bitti, sercem..cirpayimda öyle sereyim dedim..
ufacik body..elimden uctu gitti.. bende ne hizla cirptiysam artikkaydirigubbakcemile3
kizlar ben diyorumki;
hani 36. haftadan sonar artik premature sayilmiyorlar ya;
allah saglik versin, saglikli olacagi surece
40 i beklemesine gerek yok :jeyyar: bikac hafta kucuk dogup daha kolay dogabilir hehe ne dersiniz.
tabiki bu surecin 40 hafta olmasinin sebebi var tabide, kalip 4 kilo olacagina yine soyluyorum saglikli olacagi surece 37 arti 2 3 lerde filan 3500 ve normal dogsa super olur kaydirigubbakcemile3
off bense cok tirsmaya basladim.
arkadasim dogurdu ya, cok kotu ornek oldu bana, kotumser bakmaya basladim nasil yapicam diye.
kızın kendi agrilari, bebek agliyor bi yandan. bi yandan emzirmeye aalismaya calisiyor. bebek te emmeyi ogrenmeye calisip or filan
haşin insan sırnaşık şey
ucurmus cocugun bodysini sırnaşık şey
kizlar ben diyorumki;
hani 36. haftadan sonar artik premature sayilmiyorlar ya;
allah saglik versin, saglikli olacagi surece
40 i beklemesine gerek yok :jeyyar: bikac hafta kucuk dogup daha kolay dogabilir hehe ne dersiniz.
tabiki bu surecin 40 hafta olmasinin sebebi var tabide, kalip 4 kilo olacagina yine soyluyorum saglikli olacagi surece 37 arti 2 3 lerde filan 3500 ve normal dogsa super olur kaydirigubbakcemile3
suna bak, siparismi veriyosun kizim sen :roflol:
bende diyorum ya..zamanlarini doldursunlar buyursun gelsinler..
artik 3500 gr asagi 4000 gr yukari.. elimiz mahkum dogurcaz..
sen geriyorsun kendini ama.. :tomato:
portakal güzelimizin kızına kocamaaan bir maşallaaaahh. emin ol kucağına alınca çok güzel olcak her şey.günaydınnnnn.
dun akşam kızımla kont muz vardı bebeşim 2 kilo 50 gr mış teyzeleriii 31+4 iken herşeyi normal kafası aşağıya inmiş artık yukarı çıkmıcakmış tepe taklak duruyo muş yani suyumuz gayaet iyi imiş... bu arada çalışabilir raporu p.tesi alıyorum +5 hafta daha çalışabilir diye ... bakalım hayırlısı olsun artık ne kadar çalışmaya dayanırsamm....
bi aksilik olmaz ise normal doğum gibi gözüküyor kızlar ama biraz tırsıyorum korkmuyorum ...kızımı seviyorum ona alışmaya iyice başladımjucağıma alınca daha da guzel hisler yaşarım inş.ama gece uyuyamadığımı dr sörlryince erken başlamış bu şikayetlerin dedi...
bu arada telf mut çok komik ti :))) öldum gülmekten...
hepinize sorunsuz bir gun dilerim...
kuzucuuukk hiç mi iyileşme yok halaa. iyice dinlen canım beniiiim oy oy oy hasta da olmuş napıyoruz laviniacığımın yaptığı gibi portakal yiyoruuuzzHerkese günaydın.Gerçi ben hiç uyumadım bütün gece ama(((((
Sakın hastalanmayın dikkat edin hasta olduktan sonra geçmek bilmiyor.Bugün Cerrahpaşada kontrolum var ona bile gidemeyeceğim.Yerimden kalkmak istemiyor canım((((
başınız sağolsun tatlım. allah geride kalanlara uzun ve mutlu ömürler versin.güneydın kızlar,
rahatsız olanlara cümleten geçmiş olsun.ben de halsizim ve başağrısıyla uyandım.
lavinia çok güzel haberler bunlar. benim de yarın kontrolüm var. annem de gelecekti ama bi yakınımız vefat etmiş. mekanı cennet olsun.
bugun de aşure yapıp mevlüt okutacaktı. yarına sarktı mecburen.
kızlar doktora neler sormam gerekiyo bu haftada? ets şartmı mesela?
32. haftamdayım. deneyimli arkadaşlar eksik neler kaldı bundan sonrası için?
maşallah kızına hacerim.herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım yaa.ben geldim kizlar..
tebessüm sagolsun sms yazmis bana.. kusura bakmayin, isim cikdi hemen gelemedim..benneyaptımki
evet.. kizim iyi.. suyumuz iyi.. kafasi asagida..
hersey cok güzel dedi doktor..kilosunu tam söylemedi.. 2 kiloyu gecmis dedi sadece..46 cm boyu varmis.. 1 hafta önde gidiyor kuzum..:asigim:
sonra bana vajinal bakti..dememistim size.. kasinti vardi..haftasonu krem kullanmistim.. bisey yok dedi.. mikroskopla bakinca mantar dedi.. fitil verdi 6 tane.. bugünden itibaren baslicam kullanmaya..:bbo:
kalp atislarini dinledik cimcimenin.. gümbür gümbür.. :lepi:
haftaya bida dinlicez kalbini..2 hafta sonrada ultrason yine..
böyle iste..
hersey yolunda cok sükür..:ecrin_bebek:
ben bi gecmisi okuyayim..:CüvCüv:
öp valla cok acidi yaaaaaaaaaaaaaa
dur bende seni bi öpim sapur supur hihihi Şeniz
dün kizimin cicilerini yikadim teyzleri..
makineye atarken gözüm takildi.. dedim kücücük.. bu günleride gördük ya..
sonra makine bitti, sercem..cirpayimda öyle sereyim dedim..
ufacik body..elimden uctu gitti.. bende ne hizla cirptiysam artikkaydirigubbakcemile3
banada böyle düşünceler gelince başka topiclere bakıyorum anne olmak için ne kadar bekliyorlar ne kadar uğraşıyorlar.ondan sonra aman diyorum Allah sağlıkta versin de hepsi geçer gider. göbüşümüzde büyüyen dışarıdada büyür gider yaw..gamyoncuiremsu
gül sen gül kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:jeyyar::jeyyar: hihi ayni benim gibi dsünuyosun demekki aamma saglikli olsunda ne zamn dogarsa dogsun yinede hersey zamnn da güzel tabi sırnaşık şey
orası oyle kimler buyutttu bizde buyuturuz allahın izniylee
ya ne yapacaktim acebaa :jeyyar:
ohh yalniz degilmisim :jeyyar:
deniz beni cok etkiledi yaa ( dogum yapan deniz bu bizimkiler degil)
ben yaparim catur cutur bagir cagir diyordum da,
dedim ya sanci cekerken sesini duydum telde bagiriyordu filan
kurtulamadim etkisinden :bbo:
maşallah kızına hacerim.herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım yaa.
bende 2 sene önce kullandım o fitillerden ama ben 14 tane kullanmıştım kolay gelsin sana ama şunu söyleyebilirim ki fitil gerçekten daha iyi kremler hiçbir işe yaramıyor fitil sayesinde geçti benim mantarım.
.
ay bende yıkadım çamaşırları asarken mandal yetmedi:asigim:
hacerim neddin sen öyle minicik bady firlattin öyle
bana yok muuu?a.s.
AYYY ŞIMARDIM BAK ŞİMDİİİİ:asigim:
1.ben baya usta oldum o konuda ben kullandığımda hamile olmadığım için fitili iyice ileri itmem gerektiği yazıyordu. ama gebelikte kullanımı nasıldır ileri itmek gerekir mi çok bilemem.
bide nasil kullancami bilsem su fitili.. kiz dogumdan bilem bu kadar korkmuyorum inanki..
maskara olcam kendi kendime aksam
simartin bunu simartin..
simdi cikar tepemize bu -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?