2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet canlarim daha zamani verda insan o zamnnin biran önce gecmesini istiyo ama ne kaldiki dimi azcik daha sabredicez bu kadar zaman beklemisiz hersey zamnnda güzel

dün kizimin cicilerini yikadim teyzleri..
makineye atarken gözüm takildi.. dedim kücücük.. bu günleride gördük ya..
sonra makine bitti, sercem..cirpayimda öyle sereyim dedim..
ufacik body..elimden uctu gitti.. bende ne hizla cirptiysam artik
kaydirigubbakcemile3

kizlar ben diyorumki;
hani 36. haftadan sonar artik premature sayilmiyorlar ya;
allah saglik versin, saglikli olacagi surece
40 i beklemesine gerek yok :jeyyar: bikac hafta kucuk dogup daha kolay dogabilir hehe ne dersiniz.

tabiki bu surecin 40 hafta olmasinin sebebi var tabide, kalip 4 kilo olacagina yine soyluyorum saglikli olacagi surece 37 arti 2 3 lerde filan 3500 ve normal dogsa super olur kaydirigubbakcemile3

haşin insan sırnaşık şey
ucurmus cocugun bodysini sırnaşık şey

suna bak, siparismi veriyosun kizim sen
:roflol:

bende diyorum ya..zamanlarini doldursunlar buyursun gelsinler..
artik 3500 gr asagi 4000 gr yukari.. elimiz mahkum dogurcaz..
sen geriyorsun kendini ama..
:tomato:

banada böyle düşünceler gelince başka topiclere bakıyorum anne olmak için ne kadar bekliyorlar ne kadar uğraşıyorlar.ondan sonra aman diyorum Allah sağlıkta versin de hepsi geçer gider. göbüşümüzde büyüyen dışarıdada büyür gider yaw..gamyoncuiremsu

:jeyyar::jeyyar: hihi ayni benim gibi dsünuyosun demekki aamma saglikli olsunda ne zamn dogarsa dogsun yinede hersey zamnn da güzel tabi sırnaşık şey

suna bak, siparismi veriyosun kizim sen
:roflol:

bende diyorum ya..zamanlarini doldursunlar buyursun gelsinler..
artik 3500 gr asagi 4000 gr yukari.. elimiz mahkum dogurcaz..
sen geriyorsun kendini ama..
:tomato:

deniz beni cok etkiledi yaa ( dogum yapan deniz bu bizimkiler degil)
ben yaparim catur cutur bagir cagir diyordum da,
dedim ya sanci cekerken sesini duydum telde bagiriyordu filan
kurtulamadim etkisinden :bbo:

selam kızlarr,
dün bir hayli yorulmuşum ya. ah teyze alacağın olsun 2 gün üst üste yordu beni. baya da geç kalktılar. 12,5ta kalktılar e tabi ben yatana kadar 1 oldu kaldı bana 5 saat 15 dakikalık uyku. o yorgunluğun üstüne bi uyumuşum ki anlatamam hiç kalkmak istemedim sabah. şimdide çok uykum var ama işimde var netsem bilmem kiii.,

portakal güzelimizin kızına kocamaaan bir maşallaaaahh. emin ol kucağına alınca çok güzel olcak her şey.
kuzucuuukk hiç mi iyileşme yok halaa. iyice dinlen canım beniiiim oy oy oy hasta da olmuş napıyoruz laviniacığımın yaptığı gibi portakal yiyoruuuzz
başınız sağolsun tatlım. allah geride kalanlara uzun ve mutlu ömürler versin.
maşallah kızına hacerim.herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım yaa.
bende 2 sene önce kullandım o fitillerden ama ben 14 tane kullanmıştım kolay gelsin sana ama şunu söyleyebilirim ki fitil gerçekten daha iyi kremler hiçbir işe yaramıyor fitil sayesinde geçti benim mantarım.
öp valla cok acidi yaaaaaaaaaaaaaa
dur bende seni bi öpim sapur supur hihihi Şeniz

bana yok muuu?a.s.

ay bende yıkadım çamaşırları asarken mandal yetmedi:asigim:

orası oyle kimler buyutttu bizde buyuturuz allahın izniylee

gül sen gül
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya ne yapacaktim acebaa :jeyyar:

:jeyyar::jeyyar: hihi ayni benim gibi dsünuyosun demekki aamma saglikli olsunda ne zamn dogarsa dogsun yinede hersey zamnn da güzel tabi sırnaşık şey

ohh yalniz degilmisim :jeyyar:

bana yok muuu?a.s.[/QUOTE]

olmazmi canim al sana en kocamanndan bi öpücük seninkide sapur supur ŞenizŞenizŞeniz

orası oyle kimler buyutttu bizde buyuturuz allahın izniylee

ya ne yapacaktim acebaa :jeyyar:

ohh yalniz degilmisim :jeyyar:

yok degilsin merak etme
hastanede yatarken sanci makinasina bagliyodular ya beni esimde yanmda oluyodu hemsire hersey cok güzel sancida yok diyodu esimde off nedn yok sancilari yaa gelsin artk acaba biz sanci versekte alsak olmasmi diye sakalasiyodu hemsireyle kadinda delimi bu adam diye bakiyodu hayirr olmaz öyle bisi diyo hihi

deniz beni cok etkiledi yaa ( dogum yapan deniz bu bizimkiler degil)
ben yaparim catur cutur bagir cagir diyordum da,
dedim ya sanci cekerken sesini duydum telde bagiriyordu filan
kurtulamadim etkisinden :bbo:

sessiz sedasiz dogurcak degildi ya.. ne bekliyosun??
belki beklemedigin bi anda duydugun icin bagirtisini ondan etkilenmissindir..
korkutma kendini durduk yere..

bide nasil kullancami bilsem su fitili.. kiz dogumdan bilem bu kadar korkmuyorum inanki..
maskara olcam kendi kendime aksam

ay bende yıkadım çamaşırları asarken mandal yetmedi:asigim:

ay ne güzel.. cam,asirlari bile bi baska kokuyormus gibi geldi sanki.
esimede dedim.. sen iyice sasidri diyo
kaydirigubbakcemile2

hacerim neddin sen öyle minicik bady firlattin öyle

uctu gitti elimden iste..

bide nasil kullancami bilsem su fitili.. kiz dogumdan bilem bu kadar korkmuyorum inanki..
maskara olcam kendi kendime aksam
1.ben baya usta oldum o konuda ben kullandığımda hamile olmadığım için fitili iyice ileri itmem gerektiği yazıyordu. ama gebelikte kullanımı nasıldır ileri itmek gerekir mi çok bilemem.

2. bir de bende ilk kullandığım gece baya yanma ve şişlik olmuştu yan etkisi olarak sonraki gün rahatlamıştım baya haberin olsun iyi oku prospektüsünü tamam mı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…