2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ohh çerezcim kızın iyiymiş senden keyiflisi yoktur şimdi...kızlar ya bende kabızlık sorunu başladı bu aylarda normal mi yoksa bende mi bir acaiplik var?

ohh çerezcim kızın iyiymiş senden keyiflisi yoktur şimdi...kızlar ya bende kabızlık sorunu başladı bu aylarda normal mi yoksa bende mi bir acaiplik var?

normaal bendede var ayni zamanda demir hapida yapiyo eger kullaniyorsan. en iyi cozum yuruyus yani bende ise yariyor. hamilelikten once en iyi cozum sigaraydi benim icin alistirmisim vucudumu hamilelikte zorlandim tuvalet olayinda ama nasil canim istiyor anlatamam

Cok sukur her sey yolunda,sevindima.s.
Cnm kasinti bende de var,ama dr fitil vermek istemiyor,krem verdi.kremle gecmiyor,artik idrar yaparken yanma var.senağlama 20 dr gidicem bunlari solecm,versin fitili,dayanamiyorum:1no2:

herkese selam kızlar çerezcim maşallah bebeğine yerimseniben bende bugün 4 te randevum var görcem ınsallah oğlumu cok özledım :1rolleyes: bu aralar el parmaklarımı kapatamıorum çok şişiyor karnımın sol tarafındasa çok gerginlik oluyor doktora sımdiden şikayet listemı hazırlıyorum sırnaşık şey dua edin bana insallah iyidir bebeğim a.s.

Bosuna mereklanma iyidir oglun.İyi olmasaydi hissederdin

İclalcim inşallah bişey yoktur. İyi haberlerle dönersin inşallah sende.

masallah kizina canim

hacerim nerde benim aşk böcüğüm:asigim:
onunda kontrolü vardı.[/B]

böyle aranmak cok güzel..eksik olmayin hepiniz :1hug:

kar yicen dimi yine
:roflol:

kızlar muhabbetin ortasından giriyorum ama çerez gelmedi hala..

:1hug:

merak etmeyin demisti.
o ise bu saatlerde geliyor bildiglim kadariyla ancadir bence

aha benim takipcim.. is saatlerimide bilir

çerezin teli yok mu?

var var.. tebessüm sms yazdi sagolsun

gülsah cereze sms attim ama hala cevap yok canim..

yoldaydim geri yazamadim

bakalım ne zaman gelecek tebessümcüm..hayırlısı.sağol.kötü bişe olmasında:Saruboceq:

yerim ben senii

insallah canim insallah...bizim ki kesin uykuya falan dalmistir:roflol: muziplik yapmak ve konusmak icin o kadar enerjiyi nerden buluyor saniyorsun :roflol::roflol::roflol:

bak arkamdan nasil da konusuyo.. sabah 8de kalktim.. günahimi alma be :mymeka:

ben gelmisim

.
şükür geldi çerez

öperim seni

çerez cok sevindim canım.
masallah cok iyimis kuzucugumuz

sagul teyzesi..selamini ilettim

Cerezim hoşgeldin canım. Çok şükür güzel haberlerle gelmişsin. Tatlı yeğenimde iyiymiş. Süperrr.

az kaldi dimi buki..az kaldi az

merak ettim artik bir sms cekeyim dedim..ama sevindim canim herseyin yolunda olduguna..masalalh insallah sonuna kadar böyle gider

hadi öptüm hepnizi..bu sefer hakkaten ciktim heeesırnaşık şey

afiyet olsun delikafadulden

hoşgeldin çerezcim ükürler olsun iyisiniz.merak ettik bizde seni..
maşallah tosunumuza..yerim onu ben

ye onu sen:ecrin_bebek:

haceriim masallah tosununa yokmu foto bu sefer?

ohh çerezcim kızın iyiymiş senden keyiflisi yoktur şimdi...

sorma.. bide su mantari atlatsak.
Cok sukur her sey yolunda,sevindima.s.
Cnm kasinti bende de var,ama dr fitil vermek istemiyor,krem verdi.kremle gecmiyor,artik idrar yaparken yanma var.senağlama 20 dr gidicem bunlari solecm,versin fitili,dayanamiyorum:1no2:

krem sadece kasintiyi alir dedi..dudaklarda bisi olmaz ama derinlerde vardir dedi..
sen bida görüs doktorunla

herkese selam kızlar çerezcim maşallah bebeğine yerimseniben bende bugün 4 te randevum var görcem ınsallah oğlumu cok özledım .

hayirli haberlerle gelirsin insallah

sende hosgeldin bebem..
cok merak ettik cok özledik seni..
sükür iyisin ya..

oglusun napiyo bakalim
:CüvCüv:

simdi cok iyiyiz teyzesi napalim iste oglusumda cok iyi allaha bin sükür
evet cok merak etmisninz beni allh razi olsun her birinizden cok mutlu oldum gercekten

aman iyi olun
safak saymaya basladik bide..
az kaldi be canim..nerdeeeeeeeeeen nereye
:teytey:

evet yaa safak saymaya basladik cok güzel bi duygu
ayy hastanede yattigim zamnlarda dogum yapmis baynlar vardi yeni dogmus bebisleri yanlarinda oyy ne tatlilar elma kadar kafalari var ne tatli ya yeni dogmus bebekler kücück
aallhim dedim bu gunleri bende görcekmisyim onlari öyle görünce biran önce dogurasim geliyodu yaa

tabi görcez insallah canim..
ne kaldi sunun surasinda...
ama dogurasim geldi falan deme..
daha zamanlari var bizimkilerin..
vakitlice gelsinler yinede.. biz sabirla beklicez artik
:1rolleyes:

bende oğluşumun kıyafetlerini falan izlerken doğuruveresim geliyor.ay o eldivenleri çorapları küçücük yaaa.tam bir lokmalık.. ama ben oğlumla konuşuyorum oğlum daha zamanın var ben zamanı gelince haber vereceğim diye..:CüvCüv:

off bense cok tirsmaya basladim.
arkadasim dogurdu ya, cok kotu ornek oldu bana, kotumser bakmaya basladim nasil yapicam diye.
kızın kendi agrilari, bebek agliyor bi yandan. bi yandan emzirmeye aalismaya calisiyor. bebek te emmeyi ogrenmeye calisip or filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…