ohh çerezcim kızın iyiymiş senden keyiflisi yoktur şimdi...kızlar ya bende kabızlık sorunu başladı bu aylarda normal mi yoksa bende mi bir acaiplik var?
ben geldim kizlar..
tebessüm sagolsun sms yazmis bana.. kusura bakmayin, isim cikdi hemen gelemedim..benneyaptımki
evet.. kizim iyi.. suyumuz iyi.. kafasi asagida..
hersey cok güzel dedi doktor..kilosunu tam söylemedi.. 2 kiloyu gecmis dedi sadece..46 cm boyu varmis.. 1 hafta önde gidiyor kuzum..:asigim:
sonra bana vajinal bakti..dememistim size.. kasinti vardi..haftasonu krem kullanmistim.. bisey yok dedi.. mikroskopla bakinca mantar dedi.. fitil verdi 6 tane.. bugünden itibaren baslicam kullanmaya..:bbo:
kalp atislarini dinledik cimcimenin.. gümbür gümbür.. :lepi:
haftaya bida dinlicez kalbini..2 hafta sonrada ultrason yine..
böyle iste..
hersey yolunda cok sükür..:ecrin_bebek:
ben bi gecmisi okuyayim..:CüvCüv:
herkese selam kızlar çerezcim maşallah bebeğine yerimseniben bende bugün 4 te randevum var görcem ınsallah oğlumu cok özledım :1rolleyes: bu aralar el parmaklarımı kapatamıorum çok şişiyor karnımın sol tarafındasa çok gerginlik oluyor doktora sımdiden şikayet listemı hazırlıyorum sırnaşık şey dua edin bana insallah iyidir bebeğim a.s.
normaal bendede var ayni zamanda demir hapida yapiyo eger kullaniyorsan. en iyi cozum yuruyus yani bende ise yariyor. hamilelikten once en iyi cozum sigaraydi benim icin alistirmisim vucudumu hamilelikte zorlandim tuvalet olayinda ama nasil canim istiyor anlatamam
herkese selam kızlar çerezcim maşallah bebeğine yerimseniben bende bugün 4 te randevum var görcem ınsallah oğlumu cok özledım :1rolleyes: bu aralar el parmaklarımı kapatamıorum çok şişiyor karnımın sol tarafındasa çok gerginlik oluyor doktora sımdiden şikayet listemı hazırlıyorum sırnaşık şey dua edin bana insallah iyidir bebeğim a.s.
Öpiyimde geçsin kıyamam Şeniz
günaydınnnnn.
dun akşam kızımla kont muz vardı bebeşim 2 kilo 50 gr mış teyzeleriii 31+4 iken herşeyi normal kafası aşağıya inmiş artık yukarı çıkmıcakmış tepe taklak duruyo muş yani suyumuz gayaet iyi imiş...
hacerim nerde benim aşk böcüğüm:asigim:
onunda kontrolü vardı.[/B]
cerez kiz nerdesin sen? nasildi kontrol? hadi seni bekliyoruz....
aaa ayrica bugün buraya kar yagiyor, cok mutluyum birazdan disari cikarip karda yürümenin tadini cikarcam insallahsırnaşık şey 2 senedir görüsemiyoruz da kendisiyle, hasret gidercem azciksırnaşık şeynaniknanik
kızlar muhabbetin ortasından giriyorum ama çerez gelmedi hala..
merak etmeyin demisti.
o ise bu saatlerde geliyor bildiglim kadariyla ancadir bence
çerezin teli yok mu?
gülsah cereze sms attim ama hala cevap yok canim..
bakalım ne zaman gelecek tebessümcüm..hayırlısı.sağol.kötü bişe olmasında:Saruboceq:
insallah canim insallah...bizim ki kesin uykuya falan dalmistir:roflol: muziplik yapmak ve konusmak icin o kadar enerjiyi nerden buluyor saniyorsun :roflol::roflol::roflol:
cerez geldi
.
şükür geldi çerez
çerez cok sevindim canım.
masallah cok iyimis kuzucugumuz
Cerezim hoşgeldin canım. Çok şükür güzel haberlerle gelmişsin. Tatlı yeğenimde iyiymiş. Süperrr.
merak ettim artik bir sms cekeyim dedim..ama sevindim canim herseyin yolunda olduguna..masalalh insallah sonuna kadar böyle gider
hadi öptüm hepnizi..bu sefer hakkaten ciktim heeesırnaşık şey
hoşgeldin çerezcim ükürler olsun iyisiniz.merak ettik bizde seni..
maşallah tosunumuza..yerim onu ben
haceriim masallah tosununa yokmu foto bu sefer?
ohh çerezcim kızın iyiymiş senden keyiflisi yoktur şimdi...
Cok sukur her sey yolunda,sevindima.s.
Cnm kasinti bende de var,ama dr fitil vermek istemiyor,krem verdi.kremle gecmiyor,artik idrar yaparken yanma var.senağlama 20 dr gidicem bunlari solecm,versin fitili,dayanamiyorum:1no2:
herkese selam kızlar çerezcim maşallah bebeğine yerimseniben bende bugün 4 te randevum var görcem ınsallah oğlumu cok özledım .
hacerim hos geldin cnm ohh bebisimizde cok sükür iyimis cok sevindik
sende hosgeldin bebem..
cok merak ettik cok özledik seni..
sükür iyisin ya..
oglusun napiyo bakalim:CüvCüv:
simdi cok iyiyiz teyzesi napalim iste oglusumda cok iyi allaha bin sükür
evet cok merak etmisninz beni allh razi olsun her birinizden cok mutlu oldum gercekten
aman iyi olun
safak saymaya basladik bide..
az kaldi be canim..nerdeeeeeeeeeen nereye :teytey:
evet yaa safak saymaya basladik cok güzel bi duygu
ayy hastanede yattigim zamnlarda dogum yapmis baynlar vardi yeni dogmus bebisleri yanlarinda oyy ne tatlilar elma kadar kafalari var ne tatli ya yeni dogmus bebekler kücück
aallhim dedim bu gunleri bende görcekmisyim onlari öyle görünce biran önce dogurasim geliyodu yaa
evet yaa safak saymaya basladik cok güzel bi duygu
ayy hastanede yattigim zamnlarda dogum yapmis baynlar vardi yeni dogmus bebisleri yanlarinda oyy ne tatlilar elma kadar kafalari var ne tatli ya yeni dogmus bebekler kücück
aallhim dedim bu gunleri bende görcekmisyim onlari öyle görünce biran önce dogurasim geliyodu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?