2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar..kimse yok yaaa..eşim erkenden çıktı arkadaşıyla işi vardı..bende şimdi kahvaltımı yaptım...ütüm var bir sürü ama canım hiç yapmak istemiyor..delikafadulden

tünaydın kızlar.dün gece mahvoldum.saat 4:30 da bir mide yanmasıyla uyandım ki sormayın.kıvran kıvran aklıma soda içmek geldi.o saattebir tane soda içtim neyseki 15 dk içinde geçti bende uyumuşum.ne kadar zor bir durumdu anlatamam.resmen midem cayır cayır yandı.

canım geçmiş olsun arada sırada bende de oluyor
aslında doktorum bir şurup verdi ama ben pek tadını sevmediğim için içmemek için direniyorum nereye kadar dayanabileceksem bakalım
yatmadan 2-3 saat öncesi bişeyler yemeyi bırak asitli meyveler yeme akşamları
birde şekerli şeyler çok yanma yapıyor aklında bulunsun canım

zaten yatmadan önce o kadar çok susamaya başlamıştım ki bu beni çok şaşırttı.bardak bardak su içmiştim öyle yatmıştım.birde hep akşamları oluyor.ben ilaçlarımı yatmaya yakın içiyorum acaba ondan mı oluyor?doktor mide bulantısı yapar gece yatmaya yakın iç demişti.

haydi hayırlı olsun sonucun canım..korkulacak bir şey yokmuş bak..kaydirigubbakcemile5
maşşalah ona yerim onu ben ya..
o minik burnunu da ısırırım ayrıca

Here you can create tickers for forums (metrics, sliders). Categories: pregnancy, children, lose weight, wedding, love, holidays and others
canım link bu..
kızına kocaman bir maşallah tatlım
yerim onu ben..bütün bebelri yiyersi geliyor insanın..
aldığın kilo az.
belki doktorun manyaktır olabilirmikaydirigubbakcemile3

canım benim bende de oluyor sanırım popoyu dayıyor birde ittiriyor..dün gece eşime bende aynısını dedim..
daha yeni hamnile olduğumu anlıyorum..
çok keyifli.
Allahım nazarlardan korusun bizleri ve bebelerimizi

canım maşallah..çok güzel haberlerle geldik vallahi.çok seviniyorum..
magnezyum ben kullanıyorum canım.son aya kadar kullanıcam..
hala devam ediyor benim kramplarım çok kesmedi beni..

enelim geçmiş olsun bitoşum..
kızının saçları mı çıkıyor kız:sm_cool:

melekcim buralardaysan bişe sorcam sana.
senin bi yazında okudum corasprin için yazmışsın.bebeğin kalp kapakçıklarını kapatmıyor filan diye
nerden duydun detaylı söyleyebilirmisin
ben kullanıyorum da ondan.birde son aya kadar kullanacakmışım

çok su içmenin bir etkisi olacağını sanmıyorum çünkü bende çok su içerim tek dezavantajı gece sürekli tuvalete kalkmam oluyor. tabii kalkınca yine su içiyorum sonra tekrar wc kısır döngü gibi sırnaşık şey
sen bence yediklerine bi dikkat et istersen büyük bir ihtimalle ondan kaynaklanıyor gibi geldi bana

enelcim geçmiş olsun bazı geceler bende uyuyamıyorum mide yanmasından..halbuki akşam yemeğini 6 da yiyoruz.bir daha sadece süt içiyorum...hele dün afedersiniz ama ağzıma doldu bir anda mide asiti,lavaboya nasıl kpştuğumu bilemedim...dakikalarca öğürdüm...napıcaz bilmem

gülşah ben magnezyum kullanmyorum krampta olmuyor çok şükür...daha 1 kere oldu oda geçen ay uykuda..bana kalsiyum verdi sadece...bacak kalça ağrılarımda geçti çok şükür allahım:Saruboceq:resmen yürüyemedim..merdven inip çıkarken dakikalar geçiyordu..kenarlara asıla asıla iniyordum ancakbenneyaptımki aman allah yaşatmasın bir daha...

gülşahcım bilmem ki akşama doğru bir başlıyor mide yanması şimdide geceleri uyandırıyor uykumdan.daha şiddetli olmasa bari.yutkunamıyorum bile.

bi dikkat edeyim bakayım canım.gerçi yatmaya yakın elma yiyorum.başkada birşey yemiyorum.mesela bugün pazar var,kütür kütür bi elma almak istiyorum.

sağol canım.benimde öyle olursa bi doktora gideyim bari.çünkü yutkunamayınca öğüresim geliyor.
benimde kalça ağrılarım vardı.kramplarda geceleri giriyordu hep.bende kalsiyum ve mağnezyum kullanıyorum azaldı canım.bende yürüyemiyordum.ama merdiven inip çıkmak iyi geliyor.inşallah doğuma kadar geçer hepimiziki.

reflüde olabilir canım.benim görümceme reflü demiş.hamileliğin ileriki haftalarında kendini daha çok gösterir demiş..

rehavet canım yoksa şanslısın krampın berbat bir şey..

bu arada bugün kayınvalidemdeyken kafayı yedimi düşündüm.dün kardeşim kanzdaki indirimden faydalanıp kızıma bir sürü şey almış.sabahda kayınvalidemdeki oyuncak bebeğin üstüne kızımın tulumunu giydirdim ve kucağıma aldım yakışmış mı diye..
aynaya baktım..yakışmış..
kanımca kafayı yemeye başladım..delikafadulden
güleni fururim..:çok üzgünüm:

yok böcüğüm sana gülmüyoz biz başka bişey aklımıza geldi de ona gülüyoruz:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sen çok yaşa emi:roflol:

ne kafayı yemesi beee...sırnaşık şey benim bebeklerimde evde yani annemde..kocaman gerçek bebek gibi bebeklerim vardı...dün dedim keşke getirseydim giydirir bakardım..yakışmışmı diye..şimdi sadece kucağıma alıyorum yatırıyor gibi yapıp seviyorum:asigim: benim durumum senden daha vahim..dün bide bezini almıştık..çıkardım gece onu seviyorum..küçük poponu ısırırım diye

slm kizlar iyi pazarlar, benimde kocis iste anacigimi aradim , 3 haftasi kaldi gelmesine, ne getireyim diye soruyo, aklimada bisey gelmiyoki, bu hamisligimde niye as ermiyorum ben anladim:roflol:
neyse bende ev islerine koyulayim biraz temizlik yapasim var istahim gecmeden bismillah deyip baslayimdelikafadulden

olabilir gülşahcım mide yukarı çıkıyorya sürekli bide bebek büyüdükçe sıkışıyor.
bence kafayı yemedin asıl ben yedim.eşimde öyle diyor zaten.bebek bezi aldım ben 2 paket birini açtım ona bakıp kokluyorum.minik kızımın poposu böyle kokucak minnacık diye.eşim delirdin iyimisin diyoo.poposunu yerim ben onun.eldiven ve patiklerini çıkarıp bakıyorum minnacık diye gülüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…