canım geçmiş olsun arada sırada bende de oluyortünaydın kızlar.dün gece mahvoldum.saat 4:30 da bir mide yanmasıyla uyandım ki sormayın.kıvran kıvran aklıma soda içmek geldi.o saattebir tane soda içtim neyseki 15 dk içinde geçti bende uyumuşum.ne kadar zor bir durumdu anlatamam.resmen midem cayır cayır yandı.
canım geçmiş olsun arada sırada bende de oluyor
aslında doktorum bir şurup verdi ama ben pek tadını sevmediğim için içmemek için direniyorum nereye kadar dayanabileceksem bakalım
yatmadan 2-3 saat öncesi bişeyler yemeyi bırak asitli meyveler yeme akşamları
birde şekerli şeyler çok yanma yapıyor aklında bulunsun canım
haydi hayırlı olsun sonucun canım..korkulacak bir şey yokmuş bak..kaydirigubbakcemile5şeker yüklemem normal çıkmışşşşşşşşşşşşşşşşş yaşasınn açlık 86 şeker yükleyince 145 çıkmış doktor normal demiş asistanı aradı şimdik. ama içimden geçmişti. yani annem babam sülalemde bir çok kişi şeker hastası diye herkes korkmuş. ama çok şükür sonuç yüz güldürücü.DDDDDD
maşşalah ona yerim onu ben ya..kızlar döndüm eve sonunda..bende anlatayım bakalım..kızımın gelişimi çok iyiymiş,suyum iyimiş,kızımın başı yine aşağıda.normal doğuma uygun ama şuan kesin konuşmak çok yanlış dedi..32.33. haftada daha belli olur dedi...
kızım 1500 gr 42 cm..uzun boylu olacağa benziyor..burada hep 1600 lü rakamları görünce azmı dedim dr a hayır çok iyi ne az ne çok dedi kilosuna..zaten normal doğum istiyorsun bence böyle devam etmesi yararına dedi.
sonra toplamda 10 kilo aldımkafamçokkarıştı oda bu ay çoştu.bacak ve kalça ağrımdan hreket edemememiştim hiç..bide ödem oluşmaya başlamışfisfisfis halbuki tuza falan çok dikkat ediyorum..neyse kiloma normal dedi dr.boyun da uzun zaten göstermiyorsun kafana takma dedi..
şeker yüklemesi olayı bizim hep gümbürtüye gitmişti..nasip olmadı..bu hafta içi onada bakacak...
ay bu arada hatırlarsınız geçen ay ultrasonda çok korkunçtu diye 2 gün ağlamıştım,başım ağrıdan çatlamaıştı...anladımki kadının cihazından kaynaklanıyor..çünkü 2 boyutluda yandan tostop suratlı yuvarlak kafalı,minik burunlu bişey var:asigim:
ama 3 boyutluda gerçekten değişik..bunuda söyledim geçen ay ağladığımı falan,olurmu çok güzel bir bebek dedi..hem birşeyi olsa bunu sizden saklamaya hakkım yok..hukuken de yok dedi..endişelenmeyin dedi..kaydirigubbakcemile2
heee bide çok hareketli olmasını sordum..hareketli olması bizi sevindiren bir durum dedi.valla gece gündüz aç tok hiç farketmiyor durmadan tepiyor kızım
işte böyle kızlar....
aekidisler su 7910 ticker varya hani cetvel yapiliyo ben ondan yapmak istiyorm fakat bulamdm onun bi linki vardi birisi onu cok güzel bi sekilde aciklamisti nasl yapilacagini siz biliyomusunuz nerede lütfen yardimci olunnn sabahtan beri ariyorm fakat bulamadm
kızına kocaman bir maşallah tatlımbende kontrole gittim bugun kızımın başı aşagıda. 1250gr ve boyu 37cm.olmuş .bana tatilde cok kilo almıssın dedi 1ayda 3 kilo cokmus başından beri cok iyi gidiyordun aman dikkat et ekmek makarna hamur işinden uzak dur dedi.oysaki hamileliğimin basından beri 6-7 kilo aldım cok mu?
slm iyiakşamlar doktora giden ARKADAŞLAR İYİ HABERLERİNİZE SEVİNDİM.maşallah bebeişlere.benim gbeğimde sertleşme oluyo.hareketler dışında sizde de oluyor mu?bebiş mi geriliyo ne?hamişliğin bu kısmı çok hoşuma gitti.bebiş kıpır kıpır.yerim ben onu.
canım maşallah..çok güzel haberlerle geldik vallahi.çok seviniyorum..merhaba kızlar...bende kontrole gittim bugün..kızım iyimiş çok şükür...yalnız baş yukarıda ayaklar aşağıda içim...dönebilir dedi ileriki haftalarda....1540 gr 38 cm boyu imiş....suyunda filan sorun yok..iyi yani...artık günde kaç defa hareket ettiğini yaz dedi...en az 10 defa hareket etmesi gerekiyormuş....elinin altında kağıt kalem bulunsun yazmaya çalış dedi...eğer hareketlerde azalma olursa bana haber ver dedi....31 aralıkta işten ayrılıcam 2 ocakta raporumu alıcam dr.dan....bundan sonra evdeyim...birşey sorucam magnezyum kullananınız varmı varsa ne zamana kadar kullanın dedi dr.unuz....ben bugün yazdırmayı unutmuşumda h.içi yazdırayım diyorm....
tünaydın kızlar.dün gece mahvoldum.saat 4:30 da bir mide yanmasıyla uyandım ki sormayın.kıvran kıvran aklıma soda içmek geldi.o saattebir tane soda içtim neyseki 15 dk içinde geçti bende uyumuşum.ne kadar zor bir durumdu anlatamam.resmen midem cayır cayır yandı.
çok su içmenin bir etkisi olacağını sanmıyorum çünkü bende çok su içerim tek dezavantajı gece sürekli tuvalete kalkmam oluyor. tabii kalkınca yine su içiyorum sonra tekrar wc kısır döngü gibi sırnaşık şeyzaten yatmadan önce o kadar çok susamaya başlamıştım ki bu beni çok şaşırttı.bardak bardak su içmiştim öyle yatmıştım.birde hep akşamları oluyor.ben ilaçlarımı yatmaya yakın içiyorum acaba ondan mı oluyor?doktor mide bulantısı yapar gece yatmaya yakın iç demişti.
çok su içmenin bir etkisi olacağını sanmıyorum çünkü bende çok su içerim tek dezavantajı gece sürekli tuvalete kalkmam oluyor. tabii kalkınca yine su içiyorum sonra tekrar wc kısır döngü gibi sırnaşık şey
sen bence yediklerine bi dikkat et istersen büyük bir ihtimalle ondan kaynaklanıyor gibi geldi bana
enelcim geçmiş olsun bazı geceler bende uyuyamıyorum mide yanmasından..halbuki akşam yemeğini 6 da yiyoruz.bir daha sadece süt içiyorum...hele dün afedersiniz ama ağzıma doldu bir anda mide asiti,lavaboya nasıl kpştuğumu bilemedim...dakikalarca öğürdüm...napıcaz bilmem
gülşah ben magnezyum kullanmyorum krampta olmuyor çok şükür...daha 1 kere oldu oda geçen ay uykuda..bana kalsiyum verdi sadece...bacak kalça ağrılarımda geçti çok şükür allahım:Saruboceq:resmen yürüyemedim..merdven inip çıkarken dakikalar geçiyordu..kenarlara asıla asıla iniyordum ancakbenneyaptımki aman allah yaşatmasın bir daha...
reflüde olabilir canım.benim görümceme reflü demiş.hamileliğin ileriki haftalarında kendini daha çok gösterir demiş..
rehavet canım yoksa şanslısın krampın berbat bir şey..
bu arada bugün kayınvalidemdeyken kafayı yedimi düşündüm.dün kardeşim kanzdaki indirimden faydalanıp kızıma bir sürü şey almış.sabahda kayınvalidemdeki oyuncak bebeğin üstüne kızımın tulumunu giydirdim ve kucağıma aldım yakışmış mı diye..
aynaya baktım..yakışmış..
kanımca kafayı yemeye başladım..delikafadulden
güleni fururim..:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?