slm kizlar iyi pazarlar, benimde kocis iste anacigimi aradim , 3 haftasi kaldi gelmesine, ne getireyim diye soruyo, aklimada bisey gelmiyoki, bu hamisligimde niye as ermiyorum ben anladim:roflol:
neyse bende ev islerine koyulayim biraz temizlik yapasim var istahim gecmeden bismillah deyip baslayimdelikafadulden
reflüde olabilir canım.benim görümceme reflü demiş.hamileliğin ileriki haftalarında kendini daha çok gösterir demiş..
rehavet canım yoksa şanslısın krampın berbat bir şey..
bu arada bugün kayınvalidemdeyken kafayı yedimi düşündüm.dün kardeşim kanzdaki indirimden faydalanıp kızıma bir sürü şey almış.sabahda kayınvalidemdeki oyuncak bebeğin üstüne kızımın tulumunu giydirdim ve kucağıma aldım yakışmış mı diye..
aynaya baktım..yakışmış..
kanımca kafayı yemeye başladım..delikafadulden
güleni fururim..:çok üzgünüm:
Gözünaydın canım. Ne güzel haber. Allah sağlıkla avuştursun.Herkese merhabalar.Dün 100 gr lık şeker yüklememi yatırdım.Yaptıracak arkadaşlara Allah sabır versin saat aç karnına zor geçti tabii öncesinde de 12 saat açlık var :)))
Ama beklediğime değdi çok şükür bütün değerler referans aralığının altında çıktı.Çok şükür doktor diyet verseydi yapabileceğime pek inanamıyordum çünkü...
herkese iyi akşamlar.geçmişten biraz okudum.ne güzel bebekler bayağı ele avuca gelir olmuş.inşallah sonuna kadar sorunsuz geçer.yahuuu aldığınız 8-10 kiloları sorun etmeyin.kesinlikle çok değil.olun.ben 2.doğuma hazırlanan biri olarak sizi temin ederim.şimdi şaşırmayın.ilk hamilelikte 26 kilo alıp sonrada hepsini veren biri olarak rahat olun.asıl kilo emzirme döneminde herkesin süt olsun diye ağzınıza tıktıklarndan geliyor.o dönemde dikkat etmek yetecek size.ben kızımın 40 ı çıktığında 16 kiloyu vermiştim bile.sonrada 1 sene içinde yavaş yavaş gitti.bakın keyfinize kızlar.hayatınızda kaç kere daha yaşacaksınız bu günleri
ya ben de 6 ayda 7 kilo aldım çok mu ya! herkes son aylarda alcaksın daha diyor.ya bu otomatik hesaplamalar doğru mu?ben ona göre gidiyorum da. bu gidişle sizce ben kaçla tamamlarım?ay inşallah hepimiz doğum sdonrası çıtır anneler oluruz...amin...
geçmiş olsun canım bak sen miniklere yaaa. neler yapıyorlar annişlere.tünaydın kızlar.dün gece mahvoldum.saat 4:30 da bir mide yanmasıyla uyandım ki sormayın.kıvran kıvran aklıma soda içmek geldi.o saattebir tane soda içtim neyseki 15 dk içinde geçti bende uyumuşum.ne kadar zor bir durumdu anlatamam.resmen midem cayır cayır yandı.
Herkese merhabalar.Dün 100 gr lık şeker yüklememi yatırdım.Yaptıracak arkadaşlara Allah sabır versin saat aç karnına zor geçti tabii öncesinde de 12 saat açlık var :)))
Ama beklediğime değdi çok şükür bütün değerler referans aralığının altında çıktı.Çok şükür doktor diyet verseydi yapabileceğime pek inanamıyordum çünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?