2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nazanım fazla yorma kendini.dikkatli ve yavaş ol canım.

Herkese merhabalar.Dün 100 gr lık şeker yüklememi yatırdım.Yaptıracak arkadaşlara Allah sabır versin saat aç karnına zor geçti tabii öncesinde de 12 saat açlık var :)))
Ama beklediğime değdi çok şükür bütün değerler referans aralığının altında çıktı.Çok şükür doktor diyet verseydi yapabileceğime pek inanamıyordum çünkü...

çok ilginç bnm doktorum şeker yüklemesi falan bişey sölemedi bi daha 31. hafta gidicem o zaman olurmu bilemem tetonoz aşısınıda sölemedi doktorum 3 senedir bnmle uğraşmaktan bıktı ilgilenmio herhelde bu arada kemiklerim çok ağrımaya başladı resmen bacaklaarımda çatırdamalar hissediorum yürüyüş yaptığımda rahatım ama çok soğuk çıkamıorum dışarı onun dışında bebişime yeni hediyeler geldi çok cici elbiseler

bak cok iyi bi fikir benim hiç aklıma gelmemişti bende oyuncak bebeklerime deneyebilirim aldıklarmı..süpersin

hayatist canım çok sevindim gözünaydın.hadi bakalım sağlıkla devam edin inşallah.
bursercim geçmiş olsun.yürüyüş şart canım.hem doğumada yardımcı oluyor.doktorunu sen arayıp sor bence,bakalım ne diyecek.

iyi pazarlar kızlar,
hayat gözün aydın canım. bugün pek sessiz burası, muhtarım denizim kaç günün kaldı acep?

Gözünaydın canım. Ne güzel haber. Allah sağlıkla avuştursun.

ben celdum...
Napiyonuz cizzlar ?
Bebisler nasil ?
Gcmisi biraz okuyabildim: Checim suyum az demissin dün seninki sinirda fazla sorun yapma kendine benimki sinirin altindaydi ve cocukta gelisme problemi olucakti ama yatarak, dinlenerek, su icerek, kendime bakarak o haftayida geride biraktim suyum simdi normallesti ve bebisimde son hizla ilerliyor insallah böylede devam eder hepimizin bebisleri icin tabiki bu duam...

herkese iyi akşamlar.geçmişten biraz okudum.ne güzel bebekler bayağı ele avuca gelir olmuş.inşallah sonuna kadar sorunsuz geçer.yahuuu aldığınız 8-10 kiloları sorun etmeyin.kesinlikle çok değil.olun.ben 2.doğuma hazırlanan biri olarak sizi temin ederim.şimdi şaşırmayın.ilk hamilelikte 26 kilo alıp sonrada hepsini veren biri olarak rahat olun.asıl kilo emzirme döneminde herkesin süt olsun diye ağzınıza tıktıklarndan geliyor.o dönemde dikkat etmek yetecek size.ben kızımın 40 ı çıktığında 16 kiloyu vermiştim bile.sonrada 1 sene içinde yavaş yavaş gitti.bakın keyfinize kızlar.hayatınızda kaç kere daha yaşacaksınız bu günleri

ahhh ahh inşallah caım..benim zor kilo veren bir yapım olduğundan dert ediyorum açıkçası..hemen zayıflayan biri değilim..benim arkadaşımda 12 kilo almıştı hamileliğinde..ve 20 gün içinde hepsini verdi...delikafadulden sıkı durun 2 ay içinde 8 kilo daha verdi:lepi: 12 aldı 20 verdi resmen 2.5 ayda...inşallah darısı başımaaa:Saruboceq:

ya ben de 6 ayda 7 kilo aldım çok mu ya! herkes son aylarda alcaksın daha diyor.ya bu otomatik hesaplamalar doğru mu?ben ona göre gidiyorum da. bu gidişle sizce ben kaçla tamamlarım?ay inşallah hepimiz doğum sdonrası çıtır anneler oluruz...amin...

bakalım deneme aşamasındayım şuan ben canım...asıl son aylarda alınıyor diyenler halkımı haksızmı 3 hafta sonra belli olacak...bu ay hareketszlikten 3 kilo birden almışımda...yediklerime dikkat ediyordum daha da dikkat edeceğim..bacak ağrımda geçti çok şükür hareketsizde kalmam artık...33.haftanın sonunda görüşelimsengözlerimebaksanab inşallah kontrol altında tutarımÇok üzgünüm çoook

Gülşahım bebe aspirini ilk zamanlar veriyorlarmış bir zararı yokmuş. 30 lu haftaladardan sonra bebeklerin açık olan bazı kalp damarlarının kapanması gerekiyormuş. Bebe aspirini de kanı sulandırdığı için bu kalp damarlarının kapanmasını engelliyoruş. Ben forumlarda bi yerlerde okumuştum. Nerde olduğunu bulmaya çalışacağım. Tabiiki benim için önemli olan kesin bilgi forumlardan değil doktordan öğrenmek olduğu için riskli durumumdan dolayı sonradan 2 doktora daha giittiğim için ikisine de sordum. İkisi de bu bilgiyi teyid ettiler. Hatta bir tanesi ben ne sonuç doğurduğunu söylemeden zararlıymış dediğimde bu bilgiyi verdi.

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım bak sen miniklere yaaa. neler yapıyorlar annişlere.

sevindim canım hadi bakalım sende kurtuldun yüklemeden darısı diğer arkadaşların başına.

bugün benim oğlum az oynadı gerçi bende pek oturmadım ondan hissetmedim herhalde. sonra uzandım kudurdu velet. görseniz kocacığım nasıl tedirgin oldu :jeyyar:delikafaduldenama oynayınca öyle derinden oh çektiki üzüldüm. ne kadar büyük bir sorumluluk taşıyoruz biz ya.
hepinizxi öptük oğluşumla arkadaşlarına selam söylüyo teyzelerim iyi baksın onlara diyoa.s.

Kızlar haber vereyim dedim. Bilenler bilir kızkardeşimde hamile. 40.haftasını tamamladı. Yarın sunni sancı verilmek üzere hastaneye gidecekti artık.( Ben yattığım için yanında olamayacağım)benneyaptımki

Az önce aradı. Hafif kanlı bir akıntısı gelmiş. Sanırım nişan dedikleri şey. Dua edin kızlar sanırım doğum başlıyorr. Yeğenim prensesim geliyorr..:lepi:hihoyyytkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…