2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah kardeşin ve yeğenin sağlıklı bir şekilde atlatırlar doğumu.kaydirigubbakcemile3 bir avazda derler ya çabucak olur inşallah

allah yardımcısı olsun:Saruboceq: biravazda kurtulur inş :Saruboceq:allahım bizlerede bu dönemi rahatlıkla atlatıp songünlerimize gelmeği nasip etsin:Saruboceq: bizleride sorunsuzbişekilde kurtarsın allahım:Saruboceq:bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin :ecrin_bebek:

melekçim Allah yardımcısı olsun kardeşininm, kolay yollardan geçirsin bir avazda kurtarsın inşallah. Sağ salim yavrusuna kavuşun, Allah o günleri görmeyi bize de nasip etsin.

Doktorunu aramış sancılarının gelmesini bekle o akıntı nişandır demiş. Kızda sancı yok yaa:Saruboceq: Şimdi aradım heyecanlı ama belli etmiyor.

heyecanlı olmaz mı hiç? biz şimdiden o günü düşündükçe heyecanlanıyoruz kardeşin kimbilir neler hissediyordur şimdi canım benim.

Aradı dalga geçiyor benimle bak çığlık provası yapıyorum diyor gülüyor. Heyecandan yapıyor belli etmiyor :) Bakalım ben bu gece uyuyamam. Doktorun 24 saat içinde büyük ihtimal olur doğumun demiş.

melekcim haberler iyidir inşallah.allahım bir avazda kurtarsın inşallah,sağlıkla atlatsınlar.bizede haber ver canım.dualarımız kardeşinle canım.

Aradı dalga geçiyor benimle bak çığlık provası yapıyorum diyor gülüyor. Heyecandan yapıyor belli etmiyor :) Bakalım ben bu gece uyuyamam. Doktorun 24 saat içinde büyük ihtimal olur doğumun demiş.
ayy melekcim gözünüz aydın sona gelmiş kardeşin ne güzel :sm_cool:
allah sağlıkla kurtarsın ikisinide inşallah:Saruboceq:
nişanı geldiyse bence de sabaha doğar gibi bundan sonra yavaş yavaş başlar sancılar
bize de haber ver ayy çok heyecanlı delikafadulden

gözünüzaydın cnm Allah saglıklı sıhhatlı kucagına almasını nasıp etsın bebegıni delikafaduldendarısı bizlerin basına ınsallah :ecrin_bebek:

melek canim inslh bir ikinmada dogar bebisiniz sagsaglim kucagina alir kardesin, darisi sana ve hepimize

Son düzenleme:
:Saruboceq:Soğuk bir İstanbul sabahından bütün Mart annelerine günaydnlar. Haftanız güzel hızlı sağlıklı geçsin..Çalışıp sabah erkenden sıcacık yatağından ayrılmak zorunda kalan annelerede sabır versin..:Saruboceq:

Günaydın kızlarcımmmm
cok soguk ofis cokkkk...
haftasonu calismayinca kaloriferler buz gibi oluyor pazartesileri.

Haftasonunu okumadim, terslik yok, herkes iyi dimi?
Checim, bugun ayrintilin var galiba, hayırlı haberlerini bekliyorum
Melekcimmm yaa cok heyecanlandim bende. allah saglikla kolaylikla kurtarsin.
ayetel kursi okusun bol bol :Saruboceq:

herkese günaydın nasılsınız melek hadi canım bebişiniz hayırlı olsun şimdiden
bugün 2 de detaylı var umarım iyiy geçer

bu arad kafma bişey takıldı gülşahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ordamısın cevap ver
hani şimdi bebe aspirirni kullanıyoruz ya devamlı gittiğim doktor doğuma kadr kullanacaksın yoksa bebğe zarar olur dedi
bu gittiğim doktorda 10 gün sonra bırak yosa bbeğe zarraı olur dedi
ya şimdi ben ne halt edecem bi akıl verin sen doğuma kadar kullanacamısın yoksa belli bi haftada bırakmı dedi doktor

anam 2 haneli rakama düşmüş şafak 99 kalmış allahımın hepimizin bebeklerini sağsalim kucağına almayı kısmet et

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…