2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın güzel anneler...hava kapalı içimde kapalı vallamirmirmirmir melekcim kardeşinden haber varmı..inşallah kolay olur yada olmuştur darısı başımıza..:Saruboceq: kızlar daha 9 haftam var ve ben sabırsızlanmaya başladım sanki hiç geçmeyecek...
denzcim inşallah detaylında güzel çıkar canım...valla benim dr aspirin falan vermedi..sordum ama gerek yok dedi..omega 3 te vermedi...haftada 2 kere balık yiyorsan(ki yiyorum) yeterde artar bile dedi..ceviz ve fındıklada takviye edebilirsin dedi...fazlası metal birikimine sebep olurmuş ondan lazım değil dedi..
ben 3 şey kullanıyorum
elevit
ferrum fort
calcimax...başka da bişey yutmuyorum

Merhaba herkese.Şeker yüklemesi için gözünaydın diyen herkese teşekkür ederim.Tam bir işkenceydi aç beklmek :)))
Bugün nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir?

ya şimdi ne halt edem bırakımmi beb aspirinin devammı edim aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dığandım vallahada dığandımmmmmmmm

Kızlar kardeşim şu an doktorda aradım cvp vermedi. Döner birazdan herhalde. Ama kızın sancısı yok. Dolayısıyla doktor bugün açılma varmı diye kontrol edecekti. Yoksa sunni sancı verileceksenağlama Yaaa birde benden küçük ya kıyamıyorum. Umarım günlerce hastanede kalmaz.40 haftada doldu. Ve kardeşim normal doğumda ısrar ediyor.

Che daha dün akşam yazdım bebe aspirini konusundaki durumu. Ben kullanmıyorum.Detaylıda umarım sorunsuz geçer.

Hayat şekerin normale dönmesine sevindim darısı diğer şekerli şeker arkadaşların başına..

Sağol melek :)))
Bu asprin konusunu 26 sında Gökmen Bey e soracağım bakalım ne diyecek?Merak ediyorum bana da verirse (zaten başta iç demişti ama hiç içmedim o da ayrı bir konu) ne yaparım diye düşündüm şimdi....

ay evet sor bakalım kaçıncımk haftaya kadar içmrek gerekiyormuş ay deli olcam biri bırak diyor biri bırakma diyor aaaaaaaaaaaaaaaa

bakın aspirin konusu kopyalıyorum

Gülşahım bebe aspirini ilk zamanlar veriyorlarmış bir zararı yokmuş. 30 lu haftaladardan sonra bebeklerin açık olan bazı kalp damarlarının kapanması gerekiyormuş. Bebe aspirini de kanı sulandırdığı için bu kalp damarlarının kapanmasını engelliyoruş. Ben forumlarda bi yerlerde okumuştum. Nerde olduğunu bulmaya çalışacağım. Tabiiki benim için önemli olan kesin bilgi forumlardan değil doktordan öğrenmek olduğu için riskli durumumdan dolayı sonradan 2 doktora daha giittiğim için ikisine de sordum. İkisi de bu bilgiyi teyid ettiler. Hatta bir tanesi ben ne sonuç doğurduğunu söylemeden zararlıymış dediğimde bu bilgiyi verdi.

Hayat bence hiç sorma ben sordum çok kızdı.Zaten sana neden versin ki. Senin bir problemin olmadığı sürece vermez. Benim durumum farklı biliyorsun. Ve ilk başlarda kullanılmasında zarar yok hatta yarar var. Ama 3.trimesterdan itibaren önermiyormuş doktorlar..

ay saat onbuçuk olmuş az kaldı allahım bi sorun çıkmasın gerçi doktor çıkacağını sanmam dedi yinede bi gir dedi
anaa
dışarda kar başlamış şöyle yağsada kar topu oynasam bayılırım

calcimax ne ise yariyor rehavet?

kalsiyum canım...ya normalde günde 2-3 bardak süt içmeme yeterince peynir yememe,1 koca kase yoğurt tüketmeme rağmen yürüyememeye başlamıştım.ağlıyordum artık geceleri sağıma soluma dönerken...resmen topallıyarak kaplumbağa gibi gidiyordum..dr da bunu verdi bırakma dedi..bebek kalsiyumu kemiklerimden alıyormuş..calcimax zaten 1000mg ,artıyor bile yediklerimle...çok şükür içmeye başladım ve geçti...

kız okudummda hani iki doktor birbirinden farklı konuştu ya o yüzden deim kafam karıştı yani

anladim canım.
tesekkurler.

Melekcim aspirini kanın akış hızını arttırmak için veriyorlar.Benim gebelikten önce pıhtılaşma il ilgili bir problemim olmuştu.Ara ara kontrollerde aspirini soruyor zaten bana ben içmiyorum diyorum.Çünkü tansiyonum 10-6 veya 9-5 falan onu içince iyice sallanmaya başlıyorum.Ben de içmiyorum ne yapayım.Rahatsız oldum bir iki kere içtim.

ben kahvaltıya gidiyorum büyük ihtimal tekrar giremem gelince yazmaya çalışırım kendinize bebişlere iyi bakın öpüldünüzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…