Sağol melek :)))
Bu asprin konusunu 26 sında Gökmen Bey e soracağım bakalım ne diyecek?Merak ediyorum bana da verirse (zaten başta iç demişti ama hiç içmedim o da ayrı bir konu) ne yaparım diye düşündüm şimdi....
calcimax ne ise yariyor rehavet?
ay evet sor bakalım kaçıncımk haftaya kadar içmrek gerekiyormuş ay deli olcam biri bırak diyor biri bırakma diyor aaaaaaaaaaaaaaaa
bakın aspirin konusu kopyalıyorum
Gülşahım bebe aspirini ilk zamanlar veriyorlarmış bir zararı yokmuş. 30 lu haftaladardan sonra bebeklerin açık olan bazı kalp damarlarının kapanması gerekiyormuş. Bebe aspirini de kanı sulandırdığı için bu kalp damarlarının kapanmasını engelliyoruş. Ben forumlarda bi yerlerde okumuştum. Nerde olduğunu bulmaya çalışacağım. Tabiiki benim için önemli olan kesin bilgi forumlardan değil doktordan öğrenmek olduğu için riskli durumumdan dolayı sonradan 2 doktora daha giittiğim için ikisine de sordum. İkisi de bu bilgiyi teyid ettiler. Hatta bir tanesi ben ne sonuç doğurduğunu söylemeden zararlıymış dediğimde bu bilgiyi verdi.
kalsiyum canım...ya normalde günde 2-3 bardak süt içmeme yeterince peynir yememe,1 koca kase yoğurt tüketmeme rağmen yürüyememeye başlamıştım.ağlıyordum artık geceleri sağıma soluma dönerken...resmen topallıyarak kaplumbağa gibi gidiyordum..dr da bunu verdi bırakma dedi..bebek kalsiyumu kemiklerimden alıyormuş..calcimax zaten 1000mg ,artıyor bile yediklerimle...çok şükür içmeye başladım ve geçti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?