2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşlar.

Melekcim kardeşini Allah bebişine sağlıkla kavuştursun canım. Bizde o günleri görelim inşallah.

herkese günaydın nasılsınız melek hadi canım bebişiniz hayırlı olsun şimdiden
bugün 2 de detaylı var umarım iyiy geçer
Denizcim güzel haberlerle dönersin inşallah canım.

günaydın, pazartesi olunca bir hareket gelmiş, hoşgeldiniz.
melek inşallah bir an önce kolayca doğum yapar kardeşin,
che eminim ayrıntılın çok iyi geçecek, iyi haberlerini bekliyoruz.
ben de kızımın kapı süsünü yaptım, şeker sepetini yapmaya başladım dün. çok oturamadığım için ara ara yapıyorum. az önce de şeker malzemelerininsiparişini verdim. ayyyyy çok heyecanlandım kızlar. onun için bişeyler yapmak bile ne kadar zevkli. Allahım gönlümüze göre versin, sağ salim kavuştursun yavrularımıza.

aaa fotograf isteriz eylemcimm kaydirigubbakcemile2
ne guzel ne zevkli isler bunlar.

Kızlar ben de dun hayalimdeki besigi mothercare de buldum.
anlaticam uzun uzun şutarafagitti

zevkle çeker gönderirim fotoğraf elifçim de, bağlantı kablolarımız evde kaldı, web camden çekip kaydetmeyi de bi türlü beceremiyorumklava: yoksa bende paylaşmayı çok istiyorum, ama dur bakalım bi çaresini bulacağım inşallah.
istediğin beşiği bulmana da çok sevindim, nasıl bişey hadi anlat.

Günaydın kzılar nasılsınız .yoğun bi haftasonu yaşadım temizlik yaptım ütü yaptım ve hafta sonu annemler geldi.epilasyon yaptık.ağda yapamadım çünkü her yerim morar maya başladı krem kullandık çok dikkat ederek bebişimiz iii bi sorunumuz yok .

işle ilgili biraz sorun yaşıyorum.bebiş olduktan sonra devam etmek istiyorum ama bakacak kimse yok bende çalışmak istiyorum.eee patronlarımlada kesin konuşmam lazım dönucem yada dönmeyeceğim diye iş yerinin kreşide yok.offffffff offfffffffff
melekcım kardeşine kolay doğumlar diliyorum inş kolay bi nefeste doğurur. sende sakin ol jnm
Allah yar ve yardımcımız olsun

Kızlar kardeşim hastaneden aradı. Hiç açılması yokmuş. 40+2 de bugün. Doktor sezeryan istiyorsan hemen alalım istemiyorsan en geç Perşembe almam gerek demiş. Perşembeye kadar açılma sancı beklenecek gelmezse Perşembe önce sunni sancı o da olmadı sezeryanla alınacak. Birde kardeşimin kız bebeği olacak. Kız erken gelir diyenlere duyurulurkaydirigubbakcemile3

Eylemcim valla ben sizin eve gidip kabloyu getiricem kayınvalidene artik kaydirigubbakcemile3
bi suru sey var merak ediyoruz delikafadulden

Canım ben bebegi 6. aya kadar idare edecek uygun fiyatli birsey ariyordum, oda almiyoruz simdi cunki yaza insallah evimizi degistirme niyetimiz var.
ama alacagim bu besigin isi bittikten sonra katlanabilir ve az yer kaplayan birsey olmasi gerekiyordu cunki evim cok genis degil. oyle koca koca sepetleri saklayamazdim yani. onlari gordukce sinirim bozuluyordu. e allah nasip ederse ikinci de istedigimizden 2-3 yıl ben o sepet gibi koca seyi nerede tutucaktim.
Dun gordugum, Hasim iscan gecidinde gorduklerimden sadece 70 milyon daha fazla, ama isi bittiginde tum parcalari sokulebiliyor ve uzun ince bi kartona konup kaldirilabiliyor.
Tahta sallanabilir bir besik, resmini bulunca koyacagim. ariyorum netten.
Demonte olmasi 70 milyonluk farki kapatti benim gozumde, o yuzden icim rahat.

Hadi hayırlısı bakalım.Allah kardeşini de bebeğini de tez zamanda kurtarsın süprizzzzz

Kızlar bu arada istanbul kozyataginda acilan yeni bir AVM Palladium da dun mothercarede
ozellikle tulum ve pijamalarda acayip indirimler vardi.
bilginize.

jnm allah kolaylık versin kardeşini umarım dilediği bir doğum geçirir.:Saruboceq:

tabiki inş bizlerde :Saruboceq: :lepi:

hani kızlar erken olur diyolardı.bizimki ne olacak acaba? yaramaz......o kadar çok tekme atıyor ki çıkmak için can atıyo gibime geliyo ama zamanında gelir inş

merhabalar mart anneleri
cumartesi kontrolüm var ama benim şimdiden içim içime sığmıyor ilk kızım da erken doğduğu için içimde bi tedirginlik var ,bu defa farklı olucak diye kendimi telkiin etsemde bu konuda kabuslar görmeye başlkadım bile

melekcim kızkardeşine hayırlı doğumlar diliyorum ,yanlış hatırlamıyorsam senin de erken doğum ihtimali vardı ,bu bebişler bizimle şimdiden oynamaya başladı ,kimisi ağırdan alır kimisi de aceleci ,allah hepimize yardım etsin

Saolun kızlar.

Papatyang ılk dogumun kacıncı haftada oldu neler yasadın. herhalde cok da erken olmadı. Neden erken dogdu? Evet ben yatıyorum erken dogum rıskımden dolayı.

Melekcim inşallah zahmetsiz olur. Doğuma gidene kadar biz dua edelim,kardeşinde doğuma girince bize dua etsin olurmu Şeniz
Allahım inşallah ginlünün istediği olur. Selamlarımızı söyle bizdende emi canım.

Saolun kızlar.

Papatyang ılk dogumun kacıncı haftada oldu neler yasadın. herhalde cok da erken olmadı. Neden erken dogdu? Evet ben yatıyorum erken dogum rıskımden dolayı.

34. haftada oldu canım kızım 1 hafta küvözde kaldı 30. haftada ciğerleri gelişsin diye iğne yapılmıştı ama yine de solunum problemleri oldu sonrasında biraz sıkıntılar oldu ama atlattık şükür

erken doğması için bi sürü neden vardı ikizdi benim bebeklerim ama birini karnımda kaybettik ve onun yarattığı sıkıntılar işte

aynen canım benimkide çok teptiği için acaba erkenmi gelir diyorum..yani 40ı beklemez gibi düşünüyorum..zaten aslında ben 40 a kadar beklemekte istemiyorum:CüvCüv: aslında 37+2 de gelirse çok süper olur.babasıyla aynı gün doğmuş olacak o zaman:asigim: 2 aşkımında doğum günü aynı olur işte ne güzel...

anladım canım bende ciğer geliştirici iğnelerimi vuruldum. Ben 34.haftayı görsem şu an hedefim o. Umarım bunda aynı sorunla karşılaşmazsın. Peki sen bunun için yatıyormusun ya da aldıgın baska bır onlem varmı?

bu defa sorunum farklı 8. haftadan beri zaman zaman kanama oluyordu aylardır ev hapsindeyim anlıyacağın haraket yasak allahtan son 6 haftadır hiç kanama olmadı artık biraz yürüyüşe izin veriyor doktorum bu hafta gidince biraz daha netleşicek bakalım

tünaydın kızlar.
melekcim inşallah kardeşin rahat bir doğum yapar.dularımız onunla.ama 2 gün daha geçince sancı gelmezse sezaryan mecburi olucak sanırım.rabbim hayırlısı ve sağlıklısını versin inşallah.
denzicim güzel haberlerle gel canım.
papatyang geçmiş olsun hayatım.erken doğum falan demişsin inşallah sağlıkla gelsin canım.rabbim yardımcımız olsun hepimizin.

Geçmiş olsun canım. İnşallah bunu sorunsuz alırsın kucağına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…