Melekcim kardeşini Allah bebişine sağlıkla kavuştursun canım. Bizde o günleri görelim inşallah.Kızlar haber vereyim dedim. Bilenler bilir kızkardeşimde hamile. 40.haftasını tamamladı. Yarın sunni sancı verilmek üzere hastaneye gidecekti artık.( Ben yattığım için yanında olamayacağım)benneyaptımki
Az önce aradı. Hafif kanlı bir akıntısı gelmiş. Sanırım nişan dedikleri şey. Dua edin kızlar sanırım doğum başlıyorr. Yeğenim prensesim geliyorr..:lepi:hihoyyytkaydirigubbakcemile2
Denizcim güzel haberlerle dönersin inşallah canım.
herkese günaydın nasılsınız melek hadi canım bebişiniz hayırlı olsun şimdiden
bugün 2 de detaylı var umarım iyiy geçer
zevkle çeker gönderirim fotoğraf elifçim de, bağlantı kablolarımız evde kaldı, web camden çekip kaydetmeyi de bi türlü beceremiyorumklava: yoksa bende paylaşmayı çok istiyorum, ama dur bakalım bi çaresini bulacağım inşallah.
istediğin beşiği bulmana da çok sevindim, nasıl bişey hadi anlat.
Hadi hayırlısı bakalım.Allah kardeşini de bebeğini de tez zamanda kurtarsın süprizzzzzKızlar kardeşim hastaneden aradı. Hiç açılması yokmuş. 40+2 de bugün. Doktor sezeryan istiyorsan hemen alalım istemiyorsan en geç Perşembe almam gerek demiş. Perşembeye kadar açılma sancı beklenecek gelmezse Perşembe önce sunni sancı o da olmadı sezeryanla alınacak. Birde kardeşimin kız bebeği olacak. Kız erken gelir diyenlere duyurulurkaydirigubbakcemile3
Kızlar kardeşim hastaneden aradı. Hiç açılması yokmuş. 40+2 de bugün. Doktor sezeryan istiyorsan hemen alalım istemiyorsan en geç Perşembe almam gerek demiş. Perşembeye kadar açılma sancı beklenecek gelmezse Perşembe önce sunni sancı o da olmadı sezeryanla alınacak. Birde kardeşimin kız bebeği olacak. Kız erken gelir diyenlere duyurulurkaydirigubbakcemile3
Kızlar kardeşim hastaneden aradı. Hiç açılması yokmuş. 40+2 de bugün. Doktor sezeryan istiyorsan hemen alalım istemiyorsan en geç Perşembe almam gerek demiş. Perşembeye kadar açılma sancı beklenecek gelmezse Perşembe önce sunni sancı o da olmadı sezeryanla alınacak. Birde kardeşimin kız bebeği olacak. Kız erken gelir diyenlere duyurulurkaydirigubbakcemile3
Saolun kızlar.
Papatyang ılk dogumun kacıncı haftada oldu neler yasadın. herhalde cok da erken olmadı. Neden erken dogdu? Evet ben yatıyorum erken dogum rıskımden dolayı.
jnm allah kolaylık versin kardeşini umarım dilediği bir doğum geçirir.:Saruboceq:
tabiki inş bizlerde :Saruboceq: :lepi:
hani kızlar erken olur diyolardı.bizimki ne olacak acaba? yaramaz......o kadar çok tekme atıyor ki çıkmak için can atıyo gibime geliyo ama zamanında gelir inş
34. haftada oldu canım kızım 1 hafta küvözde kaldı 30. haftada ciğerleri gelişsin diye iğne yapılmıştı ama yine de solunum problemleri oldu sonrasında biraz sıkıntılar oldu ama atlattık şükür
erken doğması için bi sürü neden vardı ikizdi benim bebeklerim ama birini karnımda kaybettik ve onun yarattığı sıkıntılar işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?