2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkürler kızlar inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza sizlere tek tavsiyem doğum yapacağınız hastanenin yenidoğan yoğun bakım ünitesi olsun benim doğum yaptığım yer oldukça iyiydi bu defada orda yapıcam doğumu inşallah

Valla kardeşimin bebişi de tepin tepin durmuyor dışardan biz bile ne yaptığını görüyorduk ama gelmiyor işte. Bu arada Perşembe günü olmazsa sezeryanla alaalım demiş ya doktor. Perşembe günü kardeşimin aynı zamanda evlilik yıldönümü.Evliliğinin 3.yılında hediyesini alacak. :)

yaaa 40 ı beklemek çok uzun geliyor bana yaa..çok sabırsızlanıyorum..inşallah 37+2 de gelirde 2 sevinci birden yaşarız...babasına en güzel hediye o olur işte..bende normal diye tutturyorum ama olurda sezeryanlık bir durumum çıkarsa 37+2 de alınmasını isteyeceğim

sen nerde doğum yapmıstın?

melekcim evlilik yıldönümünde gelicek sanırım bu bebek.oda bunu bekliyor ne akıllı bir kız olucak :))
rabbim hayırlısını versin.

Ya ben şimdi hamişim ya
az kaldı doğuma 84 gün

şimdi ben doğumdan sonra da çalışmak istiyorum.ama bebişe bakacak kimse yok kocam kreş olmaz diyor ...
Eee ben patronlara döncem yada dönmiyecem demem gerekiyor ne yapcam bilmiyorum çalışmayı da çok istiyorum...

bebek dogmadan karar veremeyecegim. calismak istiyorum ama bunun icin size simdiden kesin bisey soyleyemem de patronuna
ne sis yansin ne kebap, duruma gore bakarsin :smiley-cool:

bebek dogmadan karar veremeyecegim. calismak istiyorum ama bunun icin size simdiden kesin bisey soyleyemem de patronuna
ne sis yansin ne kebap, duruma gore bakarsin :smiley-cool:

İİİ DE ŞEKERİM KESİN BİŞİ DEMELİYİM Kİ ONLARDA İŞİNE BAKSIN GEREKİRSE YENİ BİRİLERİNİ ALIRLAR YOKSA ONLAR MAĞDUR KALIR VE BEN BUNU HİÇ İSTEMEM.

ÇÖZÜM BULMAM LAZIM-tatlicadiarzu-

o zaman kendin karar vereceksin sekerim.
bakacak kimsen yoksa bakıcıya verebilecekmisin yoksa kendinmi bakacaksin buna kim bi yorum yapabilir ki. tamamen senin kararin. senin sartlarin ve senin bebegin.

Offfffffffffffff offfffffffff
BEN BABSINA DEDİM AMA BEN ÇALIŞIRIM DİYE OLMADAN ÖNCE
ASLINDA KAYNANAM ALTTA OTURUYOR O BAKSA SORUN OLMAYACAKTA HAYATTA BAKMAZ.
KADIN BU YAŞTANSONRA BEBEK ÇEKEMEZ Kİ TMM YAPARKEN ONA GÜVENMEDİM AMA OĞLUNA GÜVENDİM.
ÇOK ZOR İŞİM ONADA DİYEMEM BENİM ANNE DE UZAK . YANİ
YANDIM YANDIM
YANDIM YANDIM Kİ
NE YANDIM BANA ŞARKILAR SÖYLETEN BEBİŞŞŞŞŞŞ...
OF OFFFFFF ÇOK EFKARLANDIM ÇOOOK

öyle deme..
sukret, allah saglik versin.
tek derdin bu olsun.
bebiş icin yıllarca bekleyen insanlar var.

canım teşekkür ederim.doktoruma hemen sormam gerekiyor.
ben kan sulandırıcı iğne de oluyorum.durumum vahim benim

haydi iyi haberlerini bekliyoruz güzelim.mutlaka haber ver.
ben arayıp sorucam.sende doktoruna sor bakalım ne diyecek..

ayyy ne kadar heyecanlı.ben olsam sezeryanı istemiştim..
daha fazla zaman kaybetmeye gerek yok diye..

bencede .alışıcam de..ama gitmezsin olur biter..
demokraside çareler tükenmez..naniknanik

Son düzenleyen: Moderatör:

alacagin olsun ..kaydirigubbakcemile
benim halamda 3 yil önce bi kiz cocugu getirdi dünyaya..
42+3 haliyle hemde.. kizlar erken bilem gelmiyo..
42. haftaya kadar bekledi normal dogum istedigi icin..
sonra 42. haftada acilmasi yine olmadi.. suni sanci verdiler.. yine olmadi.. bu arada bebenin atesi cikti kalp atislari yavasladi, sezeryana aldilar..
yani hem gerektiginen 2 hafta fazla tasidi, hem suni sanci yedi hemde sezeryana girdi..
simdi masallah 3 bucuk yasinda ukala mi ukala bi kizi var..

Allahim ne moral depoladim ama haftabasi dimi
-tatlicadiarzu- :icecream:

çerez anam ne yaptin guzelim yaa
en korktugum sey hem dogum sancisi cekip hemde cektigimle kalip sezeryana girmek -tatlicadiarzu-
allah korusun.
madem sanci cektim normal dogsun artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…