aynen canım benimkide çok teptiği için acaba erkenmi gelir diyorum..yani 40ı beklemez gibi düşünüyorum..zaten aslında ben 40 a kadar beklemekte istemiyorum:CüvCüv: aslında 37+2 de gelirse çok süper olur.babasıyla aynı gün doğmuş olacak o zaman:asigim: 2 aşkımında doğum günü aynı olur işte ne güzel...
Valla kardeşimin bebişi de tepin tepin durmuyor dışardan biz bile ne yaptığını görüyorduk ama gelmiyor işte. Bu arada Perşembe günü olmazsa sezeryanla alaalım demiş ya doktor. Perşembe günü kardeşimin aynı zamanda evlilik yıldönümü.Evliliğinin 3.yılında hediyesini alacak. :)
teşekkürler kızlar inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza sizlere tek tavsiyem doğum yapacağınız hastanenin yenidoğan yoğun bakım ünitesi olsun benim doğum yaptığım yer oldukça iyiydi bu defada orda yapıcam doğumu inşallah
Ya ben şimdi hamişim ya
az kaldı doğuma 84 gün
şimdi ben doğumdan sonra da çalışmak istiyorum.ama bebişe bakacak kimse yok kocam kreş olmaz diyor ...
Eee ben patronlara döncem yada dönmiyecem demem gerekiyor ne yapcam bilmiyorum çalışmayı da çok istiyorum...
Bi de acaba ben doğumdan önce işten ayrılsam doğum paramı alabilirmiyim acaba?
bebek dogmadan karar veremeyecegim. calismak istiyorum ama bunun icin size simdiden kesin bisey soyleyemem de patronuna
ne sis yansin ne kebap, duruma gore bakarsin :smiley-cool:
İİİ DE ŞEKERİM KESİN BİŞİ DEMELİYİM Kİ ONLARDA İŞİNE BAKSIN GEREKİRSE YENİ BİRİLERİNİ ALIRLAR YOKSA ONLAR MAĞDUR KALIR VE BEN BUNU HİÇ İSTEMEM.
ÇÖZÜM BULMAM LAZIM-tatlicadiarzu-
Offfffffffffffff offfffffffff
BEN BABSINA DEDİM AMA BEN ÇALIŞIRIM DİYE OLMADAN ÖNCE
ASLINDA KAYNANAM ALTTA OTURUYOR O BAKSA SORUN OLMAYACAKTA HAYATTA BAKMAZ.
KADIN BU YAŞTANSONRA BEBEK ÇEKEMEZ Kİ TMM YAPARKEN ONA GÜVENMEDİM AMA OĞLUNA GÜVENDİM.
ÇOK ZOR İŞİM ONADA DİYEMEM BENİM ANNE DE UZAK . YANİ
YANDIM YANDIM
YANDIM YANDIM Kİ
NE YANDIM BANA ŞARKILAR SÖYLETEN BEBİŞŞŞŞŞŞ...
OF OFFFFFF ÇOK EFKARLANDIM ÇOOOK
canım teşekkür ederim.doktoruma hemen sormam gerekiyor.Gülşahım bebe aspirini ilk zamanlar veriyorlarmış bir zararı yokmuş. 30 lu haftaladardan sonra bebeklerin açık olan bazı kalp damarlarının kapanması gerekiyormuş. Bebe aspirini de kanı sulandırdığı için bu kalp damarlarının kapanmasını engelliyoruş. Ben forumlarda bi yerlerde okumuştum. Nerde olduğunu bulmaya çalışacağım. Tabiiki benim için önemli olan kesin bilgi forumlardan değil doktordan öğrenmek olduğu için riskli durumumdan dolayı sonradan 2 doktora daha giittiğim için ikisine de sordum. İkisi de bu bilgiyi teyid ettiler. Hatta bir tanesi ben ne sonuç doğurduğunu söylemeden zararlıymış dediğimde bu bilgiyi verdi.
haydi iyi haberlerini bekliyoruz güzelim.mutlaka haber ver.
herkese günaydın nasılsınız melek hadi canım bebişiniz hayırlı olsun şimdiden
bugün 2 de detaylı var umarım iyiy geçer
bu arad kafma bişey takıldı gülşahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ordamısın cevap ver
hani şimdi bebe aspirirni kullanıyoruz ya devamlı gittiğim doktor doğuma kadr kullanacaksın yoksa bebğe zarar olur dedi
bu gittiğim doktorda 10 gün sonra bırak yosa bbeğe zarraı olur dedi
ya şimdi ben ne halt edecem bi akıl verin sen doğuma kadar kullanacamısın yoksa belli bi haftada bırakmı dedi doktor
ayyy ne kadar heyecanlı.ben olsam sezeryanı istemiştim..Kızlar kardeşim hastaneden aradı. Hiç açılması yokmuş. 40+2 de bugün. Doktor sezeryan istiyorsan hemen alalım istemiyorsan en geç Perşembe almam gerek demiş. Perşembeye kadar açılma sancı beklenecek gelmezse Perşembe önce sunni sancı o da olmadı sezeryanla alınacak. Birde kardeşimin kız bebeği olacak. Kız erken gelir diyenlere duyurulurkaydirigubbakcemile3
Offfffffffffffff offfffffffff
BEN BABSINA DEDİM AMA BEN ÇALIŞIRIM DİYE OLMADAN ÖNCE
ASLINDA KAYNANAM ALTTA OTURUYOR O BAKSA SORUN OLMAYACAKTA HAYATTA BAKMAZ.
KADIN BU YAŞTANSONRA BEBEK ÇEKEMEZ Kİ TMM YAPARKEN ONA GÜVENMEDİM AMA OĞLUNA GÜVENDİM.
ÇOK ZOR İŞİM ONADA DİYEMEM BENİM ANNE DE UZAK . YANİ
YANDIM YANDIM
YANDIM YANDIM Kİ
NE YANDIM BANA ŞARKILAR SÖYLETEN BEBİŞŞŞŞŞŞ...
OF OFFFFFF ÇOK EFKARLANDIM ÇOOOK
Kızlar kardeşim hastaneden aradı. Hiç açılması yokmuş. 40+2 de bugün. Doktor sezeryan istiyorsan hemen alalım istemiyorsan en geç Perşembe almam gerek demiş. Perşembeye kadar açılma sancı beklenecek gelmezse Perşembe önce sunni sancı o da olmadı sezeryanla alınacak. Birde kardeşimin kız bebeği olacak. Kız erken gelir diyenlere duyurulurkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?