2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çerez anam ne yaptin guzelim yaa
en korktugum sey hem dogum sancisi cekip hemde cektigimle kalip sezeryana girmek -tatlicadiarzu-
allah korusun.
madem sanci cektim normal dogsun artik

halamda öyle dedide acilmasi yinede olmadi..
seysi saglammis baya
kaydirigubbakcemile3

arkadaslar herkese iyi haftalar diliyorum..detaylı usg olanlar iyi haberlerle gelir inş
melek ablanın iyi haberlerini bekliyoruz allah kolay bi dogum nasip eder inşallah.
kızlar bişi sorucam bu bebe asprini hangi durumlarda kullanılıyo cok kullanan var merak ettim

o da basına sunnı sancı cekmek ıstemıyor. Yoksa bugun vereceklerdı sunnı sancı ama onunda garantısı yokmus sonucta acılmayı saglayacak dıye. O yuzden Persembeye kadar beklıcek olmadı sezeryan

o da basına sunnı sancı cekmek ıstemıyor. Yoksa bugun vereceklerdı sunnı sancı ama onunda garantısı yokmus sonucta acılmayı saglayacak dıye. O yuzden Persembeye kadar beklıcek olmadı sezeryan

inatciymis kardesin bravo
ben her ne kadar simdilik normalci olsamda, o durumda kalsam heralde alin bugun sezeryanla derdim.
bekleyemezdim daha fazla.

rabbim hayirlisini versin..
sagliklari yerinde olsunda..
:Saruboceq:

konu doğum olunca bende ilk doğumumu 39+3 günlükken nişan denilen sulu hafif kanlı bir lekelenmem oldu.hemen hastaneye gittik hiç sancım yoktu beni eve göndermek istediler sonra muane sırasında suyum patladı inanılmaz bişeydi.suyum gelince hemen beni doğuma aldılar ama hiç sancım yoktu suni sancı vermeye başladılar açılma olmuyordu gece 12 den ertesi gün öğlen 12:30 kadar suni sancı çektim artık bebek doğmaya yakındı bende bitmiş durumdayken oğlumun kalp atışları zayıfladı ve ben sezeryana alındım.böylece hem normal doğum sancısını hem sezaryanı yaşadım şimdiki sezaryan olacak kesin bakalım.hepimiz için hayırlı kolay doğumlar diliyorum.

amin canım yaaa.
insallah o kadar sancı cekersek normal doguruveririz artik. sezeryan mezeryan demeden.
aman saglikli olsunlarda dediginiz gibi. onemli degil.

ya kızlar ama onu bağıra bağıra doğurmak görerek doğurmak var .bide koyun gibi kesilerek doğurmka var kesilip biçilince bişi anlamıycan.mecbur kalınca tabiki yapılacak bişi yok sezeryan olur ama
normal olduğunu ilk ağlama sesini duyduğunuzu bi düşünsenize ayy içim bi hoş old walla ben normal istiyorum inş bi sorun olmazsa bayıra bağıra güle ağlaya doğurcam bebişimi :)

işte kardeşimdede dün akşam gelen akıntı kanlı akıntı nişandı.Bugün nst de az da olsa sancıları cıkmıs ama hıc acılma yok henuz sunnı sancı cok gereksız o zaman arkadaslar ya.

kader arkadasim hosgeldin.

ay ben bugun monitore bakarken bi ara uyumusum ya allahtan kimse gormedi. mirmirmirmir

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 uyku arkadaşım benim....bende de oldu bir iki defa ....hele birde uzun yazı filan varsa maillerimde okurken içim geçiyor....ilk dönemlerdeki uykular bana geri dönmeye başladı....

canim ya ne kadar zor olmus dogumun kiyamam, benim oglus nazli degildi Allahtan 38 haftalikken gece 12 de sancim baslamisti, sabah 9 da doguma aldilar, suyum kendiliginden gelmedigi icin doktor patlatti ama suyum kakaliydikafamçokkarıştı yani oglum icime bile etti:roflol: 45 dk surdu dogumum catim dar oldugu icin makas yedim sonra oglus dunyaya geldi kici pohluydu:roflol:

hahahah ay alemsin :roflol:
bide bana uykucu diyordun dimi sen cadiiii

gulme kız bi utandım bi utandım.. allahtan kimse yoktu :ecrin_bebek:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 uyku arkadaşım benim....bende de oldu bir iki defa ....hele birde uzun yazı filan varsa maillerimde okurken içim geçiyor....ilk dönemlerdeki uykular bana geri dönmeye başladı....

hah iste tam oyle uzun bi maili okurken fiiişşttt kayıvermisim ayşincim.mirmirmirmir

dünürüme bakin hele..
güle oynaya dogurmus gibi anlatiyorsun
hihoyyyt

evet çok zordu ama bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda bütün acılar unutuluyor.ilk yıllar bidaha doğurmam diyordum 6 yıl geçti ikinciyi bekliyorum ne kadar zorda olsa acılar unutuluyor. sağlıkla hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız:ecrin_bebek: inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…