çerez anam ne yaptin guzelim yaa
en korktugum sey hem dogum sancisi cekip hemde cektigimle kalip sezeryana girmek -tatlicadiarzu-
allah korusun.
madem sanci cektim normal dogsun artik
alacagin olsun ..kaydirigubbakcemile
benim halamda 3 yil önce bi kiz cocugu getirdi dünyaya..
42+3 haliyle hemde.. kizlar erken bilem gelmiyo..
42. haftaya kadar bekledi normal dogum istedigi icin..
sonra 42. haftada acilmasi yine olmadi.. suni sanci verdiler.. yine olmadi.. bu arada bebenin atesi cikti kalp atislari yavasladi, sezeryana aldilar..
yani hem gerektiginen 2 hafta fazla tasidi, hem suni sanci yedi hemde sezeryana girdi..
simdi masallah 3 bucuk yasinda ukala mi ukala bi kizi var..
Allahim ne moral depoladim ama haftabasi dimi -tatlicadiarzu- :icecream:
halamda öyle dedide acilmasi yinede olmadi..
seysi saglammis baya kaydirigubbakcemile3
o da basına sunnı sancı cekmek ıstemıyor. Yoksa bugun vereceklerdı sunnı sancı ama onunda garantısı yokmus sonucta acılmayı saglayacak dıye. O yuzden Persembeye kadar beklıcek olmadı sezeryan
o da basına sunnı sancı cekmek ıstemıyor. Yoksa bugun vereceklerdı sunnı sancı ama onunda garantısı yokmus sonucta acılmayı saglayacak dıye. O yuzden Persembeye kadar beklıcek olmadı sezeryan
konu doğum olunca bende ilk doğumumu 39+3 günlükken nişan denilen sulu hafif kanlı bir lekelenmem oldu.hemen hastaneye gittik hiç sancım yoktu beni eve göndermek istediler sonra muane sırasında suyum patladı inanılmaz bişeydi.suyum gelince hemen beni doğuma aldılar ama hiç sancım yoktu suni sancı vermeye başladılar açılma olmuyordu gece 12 den ertesi gün öğlen 12:30 kadar suni sancı çektim artık bebek doğmaya yakındı bende bitmiş durumdayken oğlumun kalp atışları zayıfladı ve ben sezeryana alındım.böylece hem normal doğum sancısını hem sezaryanı yaşadım şimdiki sezaryan olacak kesin bakalım.hepimiz için hayırlı kolay doğumlar diliyorum.
benimde korkum hep suni sancı çekip doğum yapamamak...ayyy Allahım hepimize rahat doğumlar nasip ettirsin...
konu doğum olunca bende ilk doğumumu 39+3 günlükken nişan denilen sulu hafif kanlı bir lekelenmem oldu.hemen hastaneye gittik hiç sancım yoktu beni eve göndermek istediler sonra muane sırasında suyum patladı inanılmaz bişeydi.suyum gelince hemen beni doğuma aldılar ama hiç sancım yoktu suni sancı vermeye başladılar açılma olmuyordu gece 12 den ertesi gün öğlen 12:30 kadar suni sancı çektim artık bebek doğmaya yakındı bende bitmiş durumdayken oğlumun kalp atışları zayıfladı ve ben sezeryana alındım.böylece hem normal doğum sancısını hem sezaryanı yaşadım şimdiki sezaryan olacak kesin bakalım.hepimiz için hayırlı kolay doğumlar diliyorum.
ay ben bugun monitore bakarken bi ara uyumusum ya allahtan kimse gormedi. mirmirmirmir
kader arkadasim hosgeldin.
ay ben bugun monitore bakarken bi ara uyumusum ya allahtan kimse gormedi. mirmirmirmir
işte kardeşimdede dün akşam gelen akıntı kanlı akıntı nişandı.Bugün nst de az da olsa sancıları cıkmıs ama hıc acılma yok henuzsunnı sancı cok gereksız o zaman arkadaslar ya.
hahahah ay alemsin :roflol:
bide bana uykucu diyordun dimi sen cadiiii
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 uyku arkadaşım benim....bende de oldu bir iki defa ....hele birde uzun yazı filan varsa maillerimde okurken içim geçiyor....ilk dönemlerdeki uykular bana geri dönmeye başladı....
sancılarını beklese daha iyi olur bence.
canim ya ne kadar zor olmus dogumun kiyamam, benim oglus nazli degildi Allahtan 38 haftalikken gece 12 de sancim baslamisti, sabah 9 da doguma aldilar, suyum kendiliginden gelmedigi icin doktor patlatti ama suyum kakaliydikafamçokkarıştı yani oglum icime bile etti:roflol: 45 dk surdu dogumum catim dar oldugu icin makas yedim sonra oglus dunyaya geldi kici pohluydu:roflol:
canim ya ne kadar zor olmus dogumun kiyamam, benim oglus nazli degildi Allahtan 38 haftalikken gece 12 de sancim baslamisti, sabah 9 da doguma aldilar, suyum kendiliginden gelmedigi icin doktor patlatti ama suyum kakaliydikafamçokkarıştı yani oglum icime bile etti:roflol: 45 dk surdu dogumum catim dar oldugu icin makas yedim sonra oglus dunyaya geldi kici pohluydu:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?