evet çok zordu ama bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda bütün acılar unutuluyor.ilk yıllar bidaha doğurmam diyordum 6 yıl geçti ikinciyi bekliyorum ne kadar zorda olsa acılar unutuluyor. sağlıkla hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız:ecrin_bebek: inşallah.
cokmu aciyoki ya benneyaptımki
yok canımmmm:dance::sm_cool:delikafadulden
yok canımmmm:dance::sm_cool:delikafadulden
şşş yapmayın kızlar.
aciyorsa da cekecegiz basimiza geleni.
kotu seyler anlatmayin :1shok:
bundan sonra inanmamkiiii :icecream:
korkduda korktuuu sositososito
disimizi SIKIcaz, dogurcaz..herkesler nasil doguruyo canim..
ben kendimi öyle teselli ediyorum.. 5 gün önce eltim dogum yapti.. kendisini pek sevmem.. simdi öyle diyorum kendi kendime.. ayse bile normal dogum yapti, benmi yapamicam :1closedeyes:
belki persembeye kadar kendiliginden gelir sancilar dimi arkadaslar kaydirigubbakcemile
ıste o da sancıları beklıyor ama gunun gecmesı de bebek acısından cok ıyı degılmıs.kararsız durumda zaten bana acaba sezeryan mı olsam dıye soruyor kucucugum ya.. Sancı gelecek dıye bısey yok ıste
selam kızlar 3 gündür yoktum. umarım hepiniz çok ama çok iyisinizdir.
doğuma geçmişiz sanırım geçmişe bakamadım kuzenim bende çok giremiycem siteye. geçen hafta doktora sordk. 38. hafta itibariyle alttan muayene edecekmiş. ama hiçbişey belli olmazmış yine de. eşim ısrarla sezeryan yapamyın diyo. kadın da bunu hasta ve ailesinin kararına bırakamam dedi. anne ve bebek tehlikedeyse hangi doğum uygunsa ona başlarım dedi. ama doktorlar da normal doğum taraftarı. ama normal doğumda da risk çok fazla diyo. bebekle ilgili özellikle((umarım en güzel ve rahat şekilde gerçekleştiririz...
Oyyy çok yürümüşüm.. Kocişime ceza verdim çok yürüttüğü için yemeği hzırlıyo şimdi. Neyse salatayı da ben yaparım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?