2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar 3 gündür yoktum. umarım hepiniz çok ama çok iyisinizdir.

doğuma geçmişiz sanırım geçmişe bakamadım kuzenim bende çok giremiycem siteye. geçen hafta doktora sordk. 38. hafta itibariyle alttan muayene edecekmiş. ama hiçbişey belli olmazmış yine de. eşim ısrarla sezeryan yapamyın diyo. kadın da bunu hasta ve ailesinin kararına bırakamam dedi. anne ve bebek tehlikedeyse hangi doğum uygunsa ona başlarım dedi. ama doktorlar da normal doğum taraftarı. ama normal doğumda da risk çok fazla diyo. bebekle ilgili özellikle((umarım en güzel ve rahat şekilde gerçekleştiririz...

kızlar bu uyku olayının havalardan da etkisi var bursa da hava kapalı ve soğuk yani tam uyku havası ben bile gözlerimi kalemlerle açıyorum. :teselli: az kaldı sabredin bu gelir bu da geçer.oooo neler atlattık bizzz. puffffffff
uykuya mı yenilcez ...a.s.

cokmu aciyoki ya benneyaptımki

ya ben de doğum hikayelerini okuyorum ne güzel, bize de nasip etsin Allah kuzumu kucağıma aldım hikayesi yazmayı.
melek bence eve gelmesi iyi olmuş eğer illaha ki normal istiyorsa, en azından rahat rahat çeker sancısını, 1 haftalık engin doğumhane maceramdan sonra bu yorumu yapabiliyorum.

bavsecim geçmiş olsun canım.çok zor bir durum,inşallah hepimizin sancıları gelir öyle doğuma gideriz.rabim yardımcımız olsun.
nazanım ne dirayetli kadınsın bee.tebrik ediyorum seni bir kez daha.öyle bir durumda bile oğluşunun nasıl ne durumda olduğunu farketmişsin.helal sana arkadaşım.
ama ben çok korkuyorum yaaa.

şşş yapmayın kızlar.
aciyorsa da cekecegiz basimiza geleni.
kotu seyler anlatmayin :1shok:

korkduda korktuuu sositososito
disimizi SIKIcaz, dogurcaz..herkesler nasil doguruyo canim..
ben kendimi öyle teselli ediyorum.. 5 gün önce eltim dogum yapti.. kendisini pek sevmem.. simdi öyle diyorum kendi kendime.. ayse bile normal dogum yapti, benmi yapamicam
:1closedeyes:

korkmuyorum bebeeemm Allahın izniyle.

Sadece bu kadar yaklasmisken etraftan duyulacak
aman cok zordu, soyle yirtindim, boyle geberdim bittim'
hikayelerinin bi faydası olmayacagini dusunuyorum.

belki persembeye kadar kendiliginden gelir sancilar dimi arkadaslar kaydirigubbakcemile

ıste o da sancıları beklıyor ama gunun gecmesı de bebek acısından cok ıyı degılmıs.kararsız durumda zaten bana acaba sezeryan mı olsam dıye soruyor kucucugum ya.. Sancı gelecek dıye bısey yok ıste

kızlar haberim yoktu benim dua nın yasak olduğundan...uyarı almışım...özelden konuşcakmışız...neyse ben geçmişi okuyayım çok yazmışsınız valla

zor yaa, allah ne taraf hayırlıysa ona cevirsin.

benim icimden su geciyor ama;ben olsam

Tamam, sezeryanla alin derdim vallahi.

sanci gelicekmi gelmicekmi suni mi verilecek filan pufff

valla canım son ana kadar belli olmuyor o . Kardeşim gününü doldurdu hala sezeryanmı normal mı yapacak bellı degıl. Bebek donse catı musaıt olsa bıle acılma olmayabılıyor.

bu haftasonu hava guzel olursa eger gecelik sabahlik emzirme sutyeni alisverisi yapicam
en azindan arastirmasini yapicam. almak icin maasi beklerim.

eminonundeki o han cok uygunmus.
bir de umraniyenin ana caddesinde kiyafet satan magazalarin oldugu bi bolge varmis.
o caddenin sonunda hem genc isi hem uygun fiyatli seyler varmis.

Oyyy çok yürümüşüm.. Kocişime ceza verdim çok yürüttüğü için yemeği hzırlıyo şimdi. Neyse salatayı da ben yaparım artık.

kızlar doğumdan korkmayalım ben korkmuyorum...bu zamana kadar herkes doğurmuş işte..o kadar zor olsa kimse 2.yi istemezdi..Allah onun sevincini verir hemen ardından sesini duydukmu unuturuz herşeyi...şimdi dr ların bahanesi çok sezeryan yapmak için...en ufak şeyde sezeryana almak için can atıyorlar...inşallah herkes istediği gibi doğum yapar..bilinç altıylada ilgili bu olay..eğer zor diye kendimizi alıştırırsak zor olur elbette..neden doğuramayayım herkes doğuruyor dedikmi kendimizi rahatlatırız...

kizlar selamlar opucukler sevgiler ben ve oglumdan sizlere

size adacyonun selamlarini getirdim

tatosun bebisini sordu, haberi olan var mı??

aynen alıntıdır:
Herkese çok selam gönderiyorum; rehavetcim verilen "1" söz vardı; yerine getirildi bilgine... Çarşamba sabahı yanınızdayım Allah'ın izniyle...

ben de gecmisi okuyayim, muhtara sorusu olan varsa ben sekreteri suzy iş basindayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…