2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

haklısın canım da işte ne olur ne olmaz çantam hazır olsun istedim, bebişin ki hazır. benim ki de kenarda dursun istiyodum. ki çok küçük bi yer de değil burası. nazilli min gözünü seveyim kaç tane alırdım ben ordan.
kardeşin nasılmış melek? sancı falan başlamış mı?

iyi akşamlar kızlarrr
oh oh ne güzel hastane çantaları hazırlanmaya başlamış
ben de bu perşembe doktora gideceğim artık ondan sonra yıkar ütüler hazırlarım artık zamanı geldi değil mi:)
bugün de dışarı çıktım hastane çıkışı battaniye banyo havlusu ve bady falan aldım off ama çok yoruldum yaaa ağırlaşmaya başladık galiba

çamaşırımda devamlı bir ıslaklık var akıntımı bebeğin suyumu anlamdım
fikri olan var mı aceppppp.

akser 1-2 gündür bende de var akıntı ama günlük akıntı gibi. akıntı olduğunu umut ediyorum çünkü zaten suyumuz az. bu su nasıl bişey bilmiyoruz ki. ben biraz araştırdım sarı renkli ve kokusuzdue diyor, br de verniks maddesi(bebeğin vücudunu kaplayan kremsi madde) içerebilir diyor. damla damla da gelebilirmiş su. inşallah su değil akıntıdır.

eylemcim torbalıdaydın dimi?kemeraltına gidebilsen orda neler neler bulurdun canım.ama bulunduğun yerde yok sanırım.hem telaşlanma inşallah herşey zamanında olucak.
bende bugün sabun tozu aldım bebişimin çamarşırlarını yıkayacağım,sonra ütüler hazırlarım çantasını,ben kendime daha hiçbirşey almadım.

çamaşırımda devamlı bir ıslaklık var akıntımı bebeğin suyumu anlamdım
fikri olan var mı aceppppp.

canım o ıslaklık bende de var ama ne derece oldugu onemlı tabııkı.. sızıntı degıldır o ama yıne de emın olmak ıstıyorsan altest hamilelik sızıntı testini kullan. Eczanelerde satılıyor. akıntının amnıyos sıvısı olup olmadıgını gosteren test.

melek nasıl bi test o? hiç duymadım, nasıl uygulanıyor canım?

evet canım torbalıdayız, bakalım 29 undaki muayenede dr. a sorarım azcık gezersin derse bi de kocişi ikna edersem bakarız izmirden de.
sabun tozunun yanı sıra dalinin yumuşatıcısını da aldım ben. miniş miniş yıkayınca çamaşırları o kadar güzel oluor ki,hele çoraplara bayılıyrum ben.

kızlar ben hastane çantasını hazırladım tek bana iç çamaşırı,bide boydan gecelik eksik..hepsini yıkadım ütüledim..
kendime;
1 tane ipek-saten pijama takımı
1 tane penye pijama takımı...bunların ikiside önden düğmeli aşağı kadar
1 tane yelek
annemin yıllar önce çeyizime ördürdüğü pembiş sabahlık..doğumdan sonra çok üşünüyormuş..o bayağı sıcak tutacak bir sabahlık
2 çift çorap
1 çift patik
nevresim takımı
ped
parfüm,makyaj malzemeleri,toka,kırmızı bant
havlu kağıt
ıslak mendil

bebişe;
1 zıbın takımı
1 tulum
1 alt üst takım
3 tane çıtçıtlı badi
2 çift çorap
extradan eldiven şapka
alkolsüz ıslak mendil..kullanmam ama bulunsun.
10 tane bebek bezi
ağız mendilleri
peluş battaniye
penye battaniye

şimdilik aklıma bunlar geldi..biberon ve küvet almadık bir tek..

perşembe hastaneye gideceğiz geç kalmış şekerim için..çocuk doğup gidecek daha şekeri ölçtürmek nasip olmadı...hastaneye çıktığımızda eksiklerimizi de alacağız...

"Rehavetcim listen faydalı oldu bana canım. Bende yavaş yavaş tamamlıyorum.Seninde eklemende yarar gördüklerim var canım;terlik,hasta bezi,yedekli iç çamaşırı,emzirme sütyeni ve gecelik.

Son düzenleme:
Parfüm bende koyayım diyorum ama bir yandanda aklıma geliyor acaba bebişimize dokunursa diye. Ciğerleri hassas olur.

CANLARIM ANCA GİREBİLDİM TAM BİTMEDİNEYSE DETAYLI İYİDİ DOKTOR BEBĞİN ÇOK İYİ DEDİ 850 gram olmuş suyum normalmiş bi sorun yok dedi kızlar bikaç antibiyotik verdi sizde kullandınızmı antibiyotik kullanayım demi
herneyse çarşamba şeker yüklemem var
işte böyle bukadar

"Rehavetcim listen faydalı oldu bana canım. Bende yavaş yavaş tamamlıyorum.Seninde eklemende yarar gördüklerim var canım;terlik,hasta bezi,yedekli iç çamaşırı,emzirme sütyeni ve gecelik.

canım işte eksik dediklerimde iç çamaşırı(herşey dahil,külot,sütyen vskaydirigubbakcemile3) ve gecelik var..ama terliği unutmuştum saol hatırlattığın için..hasta bezi almayacağım çünkü doğum yapacağım hastanede bol bol veriyorlar...

deniz gözün aydın canım..kızında haftasına göre iyi maşallah...inşallah sorunsuz geçirirsin sonuna kadar..dr verdiyse kullan tabi antibiyotik

sinirim bozuldu ya kaynanm ismin koyackmış halası amcası koyar diyor snki isim koyacak ne yapmışsa birgün cebinden kurus bilew çıkarmadı okadar zor durumlarda doktora gittimde ben hatta kız olacak dieye sinirlendide ay allahım n-ben kafayı yiyecem valla sen karısamassın dedim ismine bbeğimin bune ya sanki kız çocuk evlat değil ey allahım sen ban sabır ver

denizcim gözünaydın canım iyi haberlerle dönmüşsün doktordan
isim konusunda da onlar niye bu kadar karışıyorlar yaa
ama iş kocanda bitiyor karıştırmasın onları bence sen onlarla muhatap olma kocanı ayarla

kızlar okadar çabuk ilerliyorki maşallah hızınıza yetişmek zor bende kızımın doğumunda yaşadığım anımı anlatayım sabah hazırlandım kontroldiye çıktım evden dr beni nts ye bağladı bebeğimin kalp atışı zayıf açmı geldin dedi bende kahvaltı yapmamıştım git tatlıbişeyler ye gel dedi yedikten sonra nts ye yine bağladılar sonuç yine aynı kalp atışları zayıf muayene etti açılma yok sezeryana aldılar lokal anestezi oldum doğumumu baştan sona uyanıktım bebeğimi gördüm yani normal doğum gibi herşeyin farkındasın ve ben doğumumdanda çok memnun kaldım inş buda kolay geçer darısı hepimizin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…