canım hayırlısıyla kurtulur inşallah. nasıl heyecanlandım anlatamam okuyunca nefesim kesildi yaaaa.Kızlar haber vereyim dedim. Bilenler bilir kızkardeşimde hamile. 40.haftasını tamamladı. Yarın sunni sancı verilmek üzere hastaneye gidecekti artık.( Ben yattığım için yanında olamayacağım)benneyaptımki
Az önce aradı. Hafif kanlı bir akıntısı gelmiş. Sanırım nişan dedikleri şey. Dua edin kızlar sanırım doğum başlıyorr. Yeğenim prensesim geliyorr..:lepi:hihoyyytkaydirigubbakcemile2
elifcim resmini bana da yollarsan sevinirim park yatağı bende sevmiyorum biliyorsun görmek isterim bende alırım belki.aaa fotograf isteriz eylemcimm kaydirigubbakcemile2
ne guzel ne zevkli isler bunlar.
Kızlar ben de dun hayalimdeki besigi mothercare de buldum.
anlaticam uzun uzun şutarafagitti
kuzummmmm canııımmmm çatlaksııııııııııııın senhalamda öyle dedide acilmasi yinede olmadi..
seysi saglammis baya kaydirigubbakcemile3
ayyyy çok heyecanlanıyom ya ben böyle şeyler okuyuncaaaaa. bende çok istiyom normal doğumu hayırlısı bakalım.ya kızlar ama onu bağıra bağıra doğurmak görerek doğurmak var .bide koyun gibi kesilerek doğurmka var kesilip biçilince bişi anlamıycan.mecbur kalınca tabiki yapılacak bişi yok sezeryan olur ama
normal olduğunu ilk ağlama sesini duyduğunuzu bi düşünsenize ayy içim bi hoş old walla ben normal istiyorum inş bi sorun olmazsa bayıra bağıra güle ağlaya doğurcam bebişimi :)
tatlım bende de oluyor öyle ıslaklık. doktoruma sordum suyun normal o akıntı dedi.çamaşırımda devamlı bir ıslaklık var akıntımı bebeğin suyumu anlamdım
fikri olan var mı aceppppp.
yaa öyle şeyler kullanınca da insan evhamlanıyor yaa. herşeye stres yapıyom ben zaten. doktor sorun yok deyince rahatlayıp üstünü kapatıyorum. kaçış yöntemlerimcanım o ıslaklık bende de var ama ne derece oldugu onemlı tabııkı.. sızıntı degıldır o ama yıne de emın olmak ıstıyorsan altest hamilelik sızıntı testini kullan. Eczanelerde satılıyor. akıntının amnıyos sıvısı olup olmadıgını gosteren test.
CANLARIM ANCA GİREBİLDİM TAM BİTMEDİNEYSE DETAYLI İYİDİ DOKTOR BEBĞİN ÇOK İYİ DEDİ 850 gram olmuş suyum normalmiş bi sorun yok dedi kızlar bikaç antibiyotik verdi sizde kullandınızmı antibiyotik kullanayım demi
herneyse çarşamba şeker yüklemem var
işte böyle bukadar
Parfüm bende koyayım diyorum ama bir yandanda aklıma geliyor acaba bebişimize dokunursa diye. Ciğerleri hassas olur.
sinirim bozuldu ya kaynanm ismin koyackmış halası amcası koyar diyor snki isim koyacak ne yapmışsa birgün cebinden kurus bilew çıkarmadı okadar zor durumlarda doktora gittimde ben hatta kız olacak dieye sinirlendide ay allahım n-ben kafayı yiyecem valla sen karısamassın dedim ismine bbeğimin bune ya sanki kız çocuk evlat değil ey allahım sen ban sabır ver
CANLARIM ANCA GİREBİLDİM TAM BİTMEDİNEYSE DETAYLI İYİDİ DOKTOR BEBĞİN ÇOK İYİ DEDİ 850 gram olmuş suyum normalmiş bi sorun yok dedi kızlar bikaç antibiyotik verdi sizde kullandınızmı antibiyotik kullanayım demi
herneyse çarşamba şeker yüklemem var
işte böyle bukadar
kızlar gece bi rüya gördüm anlayan arkadşlardan ricam görüşlerini yazarlar mı ?
eltimi gördum :roflol: rüyamda hamile imiş (değil gerçekte) hem de 2 aylık sonra bi döruyorum onu hamilemiin sen diyorum ewet diyor gidiyor.sonra bi daha görüyorum benim göbeğim kadar olmuş bu ne falan diyorum 3 ay lık oldu diyor ama benim göbüşüm kadar -tatlicadiarzu- güle güle kalktım.
görüntüm yüzünden deliriyorum sanırım yakında bekar kız kardeşimi de hamiş görürüm delikafadulden delikafadulden
herkese günaydın güzel anneler ii dilekleriniz için çok teşekküürler oh ne güzel hastane çantalarıda hazırlanmış benim daha bi tane çöp bile yok neyse alırız sorun değil
bizim burası bembeyaz kar oldu canım nasıl kartoğpu oynama istiyor anlatamam ama malesef korkuyorum kayarım felan diye
ayy denizcim bende buraya kar yağmasını bekliyorum bende çok istiyorumm hayrola elifçim niye salı önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?