2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım hayırlısıyla kurtulur inşallah. nasıl heyecanlandım anlatamam okuyunca nefesim kesildi yaaaa.
aaa fotograf isteriz eylemcimm kaydirigubbakcemile2
ne guzel ne zevkli isler bunlar.

Kızlar ben de dun hayalimdeki besigi mothercare de buldum.
anlaticam uzun uzun şutarafagitti
elifcim resmini bana da yollarsan sevinirim park yatağı bende sevmiyorum biliyorsun görmek isterim bende alırım belki.
halamda öyle dedide acilmasi yinede olmadi..
seysi saglammis baya
kaydirigubbakcemile3
kuzummmmm canııımmmm çatlaksııııııııııııın sen
ayyyy çok heyecanlanıyom ya ben böyle şeyler okuyuncaaaaa. bende çok istiyom normal doğumu hayırlısı bakalım.
çamaşırımda devamlı bir ıslaklık var akıntımı bebeğin suyumu anlamdım
fikri olan var mı aceppppp.
tatlım bende de oluyor öyle ıslaklık. doktoruma sordum suyun normal o akıntı dedi.
yaa öyle şeyler kullanınca da insan evhamlanıyor yaa. herşeye stres yapıyom ben zaten. doktor sorun yok deyince rahatlayıp üstünü kapatıyorum. kaçış yöntemlerim DDDDDDDDDD

ohhh ne çok sevindim tatlım yaaaaaaaaaa. gördün mü bak ben sana demiştim düzelir diye sende varya az evhamlı değilsin he. benim gibi.

canım isim konusunda babana bile söz hakkı verme babam dedi ki dedesi koyar ismini dedim ki onun ismi hazır eşim 7 yıl önce ismini koymuştu zaten. bozuldu ama napim yani babamda bişey demedi. alıştı da bu fikre. hehe neydek yaa bizim oranın insanı meraklıdır isim koymaya anası babası onlar sanki onlar taşıyor ya.klava:

che gözün aydın olsun canım, çok sevindim kızının iyi olmasına, isim konusuna da kafanı takma, eşine devret meseleyi. bu arada ben de antibiyotik kullandım, dr. verdiyse kullan canım.
melek .sağol canım en azından böyle birşeyin varlığından haberdar oldum.

selam kızlar.hastane çantalarınız hayırlı olsun.
eylemcim sağol hatırlatman için hemen yumuşatıcıda alayım canım.
denizcim gözünaydın canım.isim içinde üzülme,doğunca kimseye fırsat verme kimlik çıkarırken senin istediğin isim olsun.
niloşcum sağol güzel temennilerin için.inşallah hep birlikte sağlıkla atlatırız.

Parfüm bende koyayım diyorum ama bir yandanda aklıma geliyor acaba bebişimize dokunursa diye. Ciğerleri hassas olur.

dogumdan sonra parfum kullanmanizi tavsiye etmem kizlar, bebisin sut kokusunu ve annesinin kokusunu almasi lazim, parfum kokusunun sut kokusunu almasini engelledigi soyleniyor

Günaydın dünyanın en güzel mart anneleri;
kızar ben de parfum koymak isteyenler arasında idim ama bebişi düşündüm ve çıkardım.parfumlu kolonya bile koymayacağım.sadece limon kolonyası .
Hast çantası hazırlayan annişleri de tebrik ederim zor iş. Benim 2 günde bitti ama bende bitmiştim....
Allah güle güle hayırlı doğumlarda kullanamyı nasip etsin hepimize...
Dün bebişim çok gezindi teyzeleri acıp bi bakayım dedim masa tenisi topu olurya yani onu karnıma atmışlar sanki bi otarafa bi bı tarafa gidip geldi çok belli oluyodu eşimi çağırdım oda gördü hiç tepki vermedi.sevinmedinmi diyorum ben nasıl gülüyorum ama sanırım bebeğimi hissetmeye başladım artık. Bana çok oluyo dedi nasıl yanı ya sende mi hamilesin dedim. :) koptuk buarada meğer ben uyurken o hep karnıma dokunup kızımızla konuşuyomuş sonra bi duygu seli.ay ayyy anne olmak çok güzel bi duygu imiş allah isteyen herkeze nasip etsin.benden bu kadar sabah sabah. :)

herkese gunaydin guzel anneler.

sali gunu benim icin haftanin en zor gunu, sali gectimi tepeden asagi kosmak gibi hızlı gidiyor gerisi.

allah calisanlara yardim etsin zorr senağlama

JNM hiç sinirini yıpratma içinden ne geliyosa öyle davran senin kararın daha önemli sonuç olarak değilmi bu kararı verirkende kimseyi incilmemeye çalış...enişle beraber otur haklı olduğun tarafları anlatki % 100 sen haklısın bu durumu eşinle paylaş...
kız bebeği evlatların en şeker en conconlusu be evlat olmaz mı ... o çok bilmişler bulmuşta bunuyo yıllarca bebeğe hasret yaşayan insanlar var...
bebiş bı doğsun bak kararları nasıl değişiyo o zamn böle dediydiniz dersin. üzmesinle seniklava:

jnm maşallah bebişinede sanada inş şeker yüklemen de güzel çıkar bize habersiz bırakma yine .:teytey:

[

kızlar gece bi rüya gördüm anlayan arkadşlardan ricam görüşlerini yazarlar mı ?

eltimi gördum :roflol: rüyamda hamile imiş (değil gerçekte) hem de 2 aylık sonra bi döruyorum onu hamilemiin sen diyorum ewet diyor gidiyor.sonra bi daha görüyorum benim göbeğim kadar olmuş bu ne falan diyorum 3 ay lık oldu diyor ama benim göbüşüm kadar -tatlicadiarzu- güle güle kalktım.
görüntüm yüzünden deliriyorum sanırım yakında bekar kız kardeşimi de hamiş görürüm delikafadulden delikafadulden

herkese günaydın güzel anneler ii dilekleriniz için çok teşekküürler oh ne güzel hastane çantalarıda hazırlanmış benim daha bi tane çöp bile yok neyse alırız sorun değil
bizim burası bembeyaz kar oldu canım nasıl kartoğpu oynama istiyor anlatamam ama malesef korkuyorum kayarım felan diye

Damlaaa; Fenci Damlaa,sengözlerimebaksanab
simdi okuldasindir giremezsin ama benim mesaj umarim aksama kadar arada kaynamaz.
Ya internette resmini bulamadim o cok begendigim besigin.
Mothercarein sitesi sacma sapan bi site.
Aldigim zaman koyarim artik insallah, soyle anlatayım kısaca;
yerden yuksekte, butun parcalari tahta (boyasız), ve tum parcalari sokulup demonte edilebiliyor.
istersen sallanabiliyor da sabitleyebiliyorsunda.
Aslinda demonte edilebilirligi disinda; hani kafamizdaki parmaklikli tahta besik var ya, onun aynisi iste.
Optum canım.:icecream:

günaydınn tatlı hamişlerrr ve bebişlerrr
ay bu kramp denılen sey ne kadar kötüymüş gece uykumdan uyardı benı yaa hemde cok büyük bır acıylaa delikafadulden bu arada hastane cantalarınız hayırlı olsunn bir avazda inşaallahh

eltin seni kiskaniyor sekerim :jeyyar:
saka bi yana hayir olsun...

Denizcim gozun aydın, detaylın iyi cikmis.
amannn bosver kayınvalideyi filan yaa, takma kafana, moral bozmak yok. kaydirigubbakcemile2
kar miii keske burada da yagsaydi

ayy denizcim bende buraya kar yağmasını bekliyorum bende çok istiyorumm hayrola elifçim niye salı önemli

Öykücüm haftanin en zor calisma gunleri benim icin pazartesi ve sali.
pazartesi ve saliyi atlattimmi, geri kalan gunler daha rahat geciyor gibi geliyor.
ama o iki gun sabah kalkip gelmek filan öfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…