2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada calısan bayanlar calısabılır raporunu 32+0 damı alacagız oksa 31+0 damı kafam karıstı

valla ne güzel yağıyor bende çook severim karı ya
ya kızlar benim canım acayip şekilde tatlı istemeye başladı sürekli tatlı şeyler yemek istiyorum sizdede varmı

evet denizcim hamile kalmadan deli gibi tatlı yerdim ilk 3 ay canım hiç istemedi şimdi çok istiyor karnım acıktımı tatlı arar oldum

evet denizcim hamile kalmadan deli gibi tatlı yerdim ilk 3 ay canım hiç istemedi şimdi çok istiyor karnım acıktımı tatlı arar oldum

aynen ya karnım acıkınca aklıma hemen tatloı düşüyor bak şimdi bile istedi aç karnına oy oy bu arada kızlar dışardan bakanlar fazla kilo almamaışsın diyor ama ben 11 kilo aldım neremdeyse kilolar görünmüyor umarım doğumdan sonra verrim t-yoksa hemen depresyona

günaydın kızlar....
haklısınız valla parfüm çocuğa kötü etki eder hiç aklıma gelmemişti....hastane odasına çiçek bile sokmuyorlar kokusundan dolayı...

lavinya ne güzel kızın dün tepinmiş durmuş...benimde böyle 2 haftada 1 duracağı tutuyor neden acaba az yediğim içinmi..kilo almayayım diye acaip dikkat etmeye başladımda.çok az hareket etti...konuşa konuşa bi hal oldum..hadi kızım güzel kızım canım kzım diye öyle deyince arada tepti ama performansı yoktu...ne zaman ki yattım gece o zaman düzenli hareketlere başladı...

denizcim isim konusuna bende çok kzıyorum..ama iş eşinde bitiyor onun ailesi olduğu için o taviz vermemeli..konuş eşinle..benim ailem hiç karışmaz..onlarda benim ismim konusunda babannemi karıştırmamışlar...bayramda eşimin memleketine gittiğimizde kayınpeder sinir etti beni..yarım saat karıştı.allahım ne inat yaaa..ama ben muhatap olmadım..eşim hiç taviz vermedi..sen istediğin kadar konuş bu hak bize ait..biz anne baba,nine dede adı koymayı istemiyoruz..ailede olan birinin adına gerek yok diyor..hadi onu geçtik.dayısı yengesi bile şunu koyarsınız bilmemkimin ismi diyor...dedim ya ben hiç muhatap olmadım..sadece yarım saat durmadan aynı şey üstüne konuşunca bunaldım ve "kapatabilirmiyiz artık şu isim mevzunuu,biz kararımızı verdik,boşa konuşuyoruz" dedim..bozuldu ama napıyım bende daraldım

valla haklısın ya ya zaten bidahda demez eminim bundan allahım su bebğim sağsalim doğsun gerisi kolay sporun değil
ama kız olacak diye bi tuhaf olmaları çok acayibime gitti gözümüzde erkeğe alışmıştı diyor ee napim dedim şimdi ben severiz heralde diyor valla dedim istersen hiiç sevme umrumda bile değil aaaaaaaaa hasta insanlar yaa sanki kız olunca neoluyorsa oyy oy bu kafalar işte

ben ne kadarlık oldu şimdi diye sorana;8.aya gircem kısmetse diyorum 1 hafta sonra..
ay çok güzel ya..maşallah hepimize maşallah

günaydın kızlar....denizcin ultrason sonuçlarına sevindim....
ne güzel çantalar başlamış hazırlanmaya....
kızlar parfüm konusunda bende kullanılmaması taraftarıyım....ayrıca buketcim bende senini gibi gezdim gezdim bi gecelik yada pijama takımı bulamadım içime sinen.....
iki gün sonra ben 8. aya geçiyorum kızlar.....haftayada raporumu alıp işten ayrılıyorum.....
inşallah kızımda vaktinde gelirde hem kendini hem bizi sıkıntıya sokmaz....

denizcim bak o bi doğsun pervane olacaklar o zamn sen hıh dersin sıtres yapma şekerim ya bırak kim ne derse desin çok ta tın ya bizim bebişimiz onlar ya kızı erkeki mi var .boş beleş laflar ya.sakın üzülme sen rehavet e katılıyorum herşey eşinde bitiyo sen kötü olma onlara karşı o koysun tavrını.

benim ruyam ne olmuşşşş kızlar yaw...

bide bişi söyliyeceğim bebiş solda olursa erkek diyolarya ilgisi yok benim minik kızım hep solda ve sürekli meyve yiyorum .bide bebişim yukarda değil biraz daha aşağıda vede top şeklinde .

butun bunları erkek bebek ise oluyomuş diye yazmışlar ama ilgisi yok benim bebişim prensesim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…