- 18 Kasım 2007
- 2.264
- 137
- 363
- 40
bu arada calısan bayanlar calısabılır raporunu 32+0 damı alacagız oksa 31+0 damı kafam karıstı
evet denizcim hamile kalmadan deli gibi tatlı yerdim ilk 3 ay canım hiç istemedi şimdi çok istiyor karnım acıktımı tatlı arar oldum
günaydın kızlar....
haklısınız valla parfüm çocuğa kötü etki eder hiç aklıma gelmemişti....hastane odasına çiçek bile sokmuyorlar kokusundan dolayı...
lavinya ne güzel kızın dün tepinmiş durmuş...benimde böyle 2 haftada 1 duracağı tutuyor neden acaba az yediğim içinmi..kilo almayayım diye acaip dikkat etmeye başladımda.çok az hareket etti...konuşa konuşa bi hal oldum..hadi kızım güzel kızım canım kzım diye öyle deyince arada tepti ama performansı yoktu...ne zaman ki yattım gece o zaman düzenli hareketlere başladı...
denizcim isim konusuna bende çok kzıyorum..ama iş eşinde bitiyor onun ailesi olduğu için o taviz vermemeli..konuş eşinle..benim ailem hiç karışmaz..onlarda benim ismim konusunda babannemi karıştırmamışlar...bayramda eşimin memleketine gittiğimizde kayınpeder sinir etti beni..yarım saat karıştı.allahım ne inat yaaa..ama ben muhatap olmadım..eşim hiç taviz vermedi..sen istediğin kadar konuş bu hak bize ait..biz anne baba,nine dede adı koymayı istemiyoruz..ailede olan birinin adına gerek yok diyor..hadi onu geçtik.dayısı yengesi bile şunu koyarsınız bilmemkimin ismi diyor...dedim ya ben hiç muhatap olmadım..sadece yarım saat durmadan aynı şey üstüne konuşunca bunaldım ve "kapatabilirmiyiz artık şu isim mevzunuu,biz kararımızı verdik,boşa konuşuyoruz" dedim..bozuldu ama napıyım bende daraldım
anam 30.haftaya gelmişim..:sm_cool::sm_cool::hooray:
:lepi:
cok az kaldi kizlarrr. sırnaşık şey
bende bu gun 7. ay kutucuguna zıplamayi bekliyorum delikafadulden
cok az kaldi kizlarrr. sırnaşık şey
bende bu gun 7. ay kutucuguna zıplamayi bekliyorum delikafadulden
şaka gibi dimi yaa.ben ne kadarlık oldu şimdi diye sorana;8.aya gircem kısmetse diyorum 1 hafta sonra..
ay çok güzel ya..maşallah hepimize maşallah
şaka gibi dimi yaa.
her gunu tek tek saydım bennn nasıl bu kadar hızlı gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?