2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet aynen benim kızmda aşşağıda solda ve sürekli meyve istiyor canım yani yalan
ama kızlar çintakvimine baktınızmı benimki tuttu tesadüftür herlade demi

neyse canlarım ben çıkıyorum kahvaltı yapacam kendinize bbeişlere iyi bakın ha
hadi tez zamanda görüşmek üzere öpüldünüz

Kızlar benim son 83 günüm kaldı 81 den sonra araç trafık kdorını msn me yazcam son 16 gün bursa mesala 61 gün kalınca trabzon ay ay maşallah hepimize dün gibiydi bide bi doğursak çok mutluyum hepinize benden mavi boncuk kızlar nazar değmesin

ben ne kadarlık oldu şimdi diye sorana;8.aya gircem kısmetse diyorum 1 hafta sonra..
ay çok güzel ya..maşallah hepimize maşallah

bende baştan beri öyle diyorum daha hoşuma gidiyor5 e girdiğim gün 5 in içindeyim diyorumkaydirigubbakcemile3 pazarteside 8 in içindeyim demeye başlayacağım...bitirmeyi bekleyemiyorum uzun geliyormirmirmirmir

afiyet olsun denizcim..bende çok güzel tam tekmil bir kahvaltı yaptım..ya korktum 2gündür yavaşlayınca...kızımmmmm kendine gel..ben alışkınım sein sürekli tepmene...

kızlar bişey soracağım size..benim 3 gündür bikini bölgesindeki kemiklerim ağrımaya başladı..çatı denilen yer orasıymış galiba...eşimde diyor genişliyordur..vücut kendini yavaş yavaş doğuma hazırlıyordur..başka böyle yaşayan varmı...

benim bayadir oluyor canım aynı sey.
o kemiklerden baslayip bacak arasina kadar devam eden agrilar.
boyle kas agrisi gibi.
doktorum eger yanında baska bisey daha yoksa korkma demisti.
idrarda yanma acı varmi filan diye sormustu.

rehavet canım benimde öyle oluyor on zamanlarda..
adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor..
artık ağrısın yani dimi..kaçıncı haftalarımıza geldik:Şeniz:

rehavet
ŞEKERİM Bİ DR UNU ARA İÇİNİ Bİ RAHATLAT ÖNCE ...devamlı nı ağrıların ki jnm.
benim hiç çatal bölgesi ağrımadı belki de zamanı değil henuz hep başım ağrıdı.
dinlen bol bol yat jnm.

günaydıııın, ya kızlar ben dün gece rüyamda elifbs ile çerez'i gördüm. gece lavaboya kalktığımda tamamen aklımdadı rüya dedim sabah hemen kızlara anlatayım ama nerdeeeee, unuttum, sadece koşuşturmalı bir rüyaydı onu hatırlıyorum.
melek haber var mı kardeşinden?
rehavet aynı ağrılardan bende de var, hatta geçenlerde neremin ğrıdığını resimle göstermiştim :) özellikle akşamları oluyor benim.

gunaydin eylemcim.
allah allah hayir olsun insallah...
ama cerezle ben varsak kesin uyumaya calisiyormusuzdur mirmirmirmirsırnaşık şey
ay keske hatirlasaymisin cok merak ettim ya :jeyyar: ilk defa birinin ruyasina giriyorum.
dun seni aklimdan gecirmistim daha dogrusu nazilli ile ilgili bisey olmustu da sen aklima gelmistin.
sana malum olmus demek.

ama öyle tuhaf ki rüyamda bile adlarınız elifbs ve çerez, ama ayrıntılar iptal, sabaha da net hatırlayacağımdan öyle emin yattım ki, unutacağımı düşünsem o satte açar neti yazardım. hadi sen nazilli yi düşündün,ortak noktamız var taaaa alamanyalardan çerez'i de taşıdım ya buralara :) hayırdır hayır, 3 taen hamiş aynı rüyada bi sıkıntı olmaz bizden yana :)

benim bayadir oluyor canım aynı sey.
o kemiklerden baslayip bacak arasina kadar devam eden agrilar.
boyle kas agrisi gibi.
doktorum eger yanında baska bisey daha yoksa korkma demisti.
idrarda yanma acı varmi filan diye sormustu.

evet işte tam vajinanın etfaındaki kemikler ağrıyor biraz bacak arasına doğru..idrarımda yanma yokta ne bileyim çok yorulursunda kemiklerin ağrır ya öyle ağrıyor...eğer genişliyorsa genişlesinhihoyyyt kolay olur doğum dimikaydirigubbakcemile3

eylemcim bakayım resmine bazen çok yazılıyor bende çok yorgun oluyorum geçmişi okuyamıyorum araştırayım buluyaım...

bu arada kızım tepmeye başladı..acaba kilo alcam derdine çokmu az yemeye başladım neden böyle oldukibenneyaptımki

Tünaydın kızlar nasılsınız, iyisinizdir umarım.

Yok canım kardeşimden hala haber yok. Perşembeye kadar sancıyı bekliyoruz ama gıkk yok :) Bugün biraz başım ağrıyor. İlaçlardan herhalde

eylemcim buldum ama 40 sayfa geride.kafamçokkarıştı.bide benim sayfaları msj gösteriyor..sizde 160 dırkaydirigubbakcemile3

evet canım aynen işaretlediğin kemikler ağrıyor..çocukta oradan çıkacak ya bence genişliyor.kaan kocatepenin kitabnda okumuştum..sona yaklaştıkça kalça kemikleri falan ağrırmış doğuma hazırlanırmış...mühim bişey değildir herhalde..perşembe dr a gideceğim zaten o zaman sorarım.

tüh sende göndermişsin hiç bakmıyorum ki dalmışım aramaya...
bide işaretleyip burası yazmısın ya koptum..tam isabet...

rehavetcim doktora sorduktan sonra bana ozel mesaj atarmisin lutfen?
sayfalarda mesaj coklugundan kacirabilirim.
nedenmis ben de cok merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…