- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
denizcim bak o bi doğsun pervane olacaklar o zamn sen hıh dersin sıtres yapma şekerim ya bırak kim ne derse desin çok ta tın ya bizim bebişimiz onlar ya kızı erkeki mi var .boş beleş laflar ya.sakın üzülme sen rehavet e katılıyorum herşey eşinde bitiyo sen kötü olma onlara karşı o koysun tavrını.
benim ruyam ne olmuşşşş kızlar yaw...
bide bişi söyliyeceğim bebiş solda olursa erkek diyolarya ilgisi yok benim minik kızım hep solda ve sürekli meyve yiyorum .bide bebişim yukarda değil biraz daha aşağıda vede top şeklinde .
butun bunları erkek bebek ise oluyomuş diye yazmışlar ama ilgisi yok benim bebişim prensesim
ben ne kadarlık oldu şimdi diye sorana;8.aya gircem kısmetse diyorum 1 hafta sonra..
ay çok güzel ya..maşallah hepimize maşallah
kızlar bişey soracağım size..benim 3 gündür bikini bölgesindeki kemiklerim ağrımaya başladı..çatı denilen yer orasıymış galiba...eşimde diyor genişliyordur..vücut kendini yavaş yavaş doğuma hazırlıyordur..başka böyle yaşayan varmı...
günaydıııın, ya kızlar ben dün gece rüyamda elifbs ile çerez'i gördüm. gece lavaboya kalktığımda tamamen aklımdadı rüya dedim sabah hemen kızlara anlatayım ama nerdeeeee, unuttum, sadece koşuşturmalı bir rüyaydı onu hatırlıyorum.
melek haber var mı kardeşinden?
rehavet aynı ağrılardan bende de var, hatta geçenlerde neremin ğrıdığını resimle göstermiştim :) özellikle akşamları oluyor benim.
benim bayadir oluyor canım aynı sey.
o kemiklerden baslayip bacak arasina kadar devam eden agrilar.
boyle kas agrisi gibi.
doktorum eger yanında baska bisey daha yoksa korkma demisti.
idrarda yanma acı varmi filan diye sormustu.
eylemcim buldum ama 40 sayfa geride.kafamçokkarıştı.bide benim sayfaları msj gösteriyor..sizde 160 dırkaydirigubbakcemile3
evet canım aynen işaretlediğin kemikler ağrıyor..çocukta oradan çıkacak ya bence genişliyor.kaan kocatepenin kitabnda okumuştum..sona yaklaştıkça kalça kemikleri falan ağrırmış doğuma hazırlanırmış...mühim bişey değildir herhalde..perşembe dr a gideceğim zaten o zaman sorarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?