2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eylemcim,
bu agrinin sebebi olarak doktor ne demisti sana?

elifçim ben de daha sormadım dr. a, pazartesi soracağım ama soran arkadaşlar olmuş rehavetin dediği gibi demişler, çatı genişliyormuş problem çıkaracak bişey değilmiş yani. ama kemik acısı berbat bişey.

tüh sende göndermişsin hiç bakmıyorum ki dalmışım aramaya...
bide işaretleyip burası yazmısın ya koptum..tam isabet...
canım korktum valla ilk başta hiç yakınan olmamıştı o zaman kadar nersi olduğunu da tam anlatamıyorum içerde bi yer çünkü, tutturdum ama di mi?

rehavetcim doktora sorduktan sonra bana ozel mesaj atarmisin lutfen?
sayfalarda mesaj coklugundan kacirabilirim.
nedenmis ben de cok merak ettim.

bana da bana da.

canım korktum valla ilk başta hiç yakınan olmamıştı o zaman kadar nersi olduğunu da tam anlatamıyorum içerde bi yer çünkü, tutturdum ama di mi?.

ay tammm orasi iste yaa. bende cok korkmustum.
tecrubesizlik ne zor.
hayır bu bolgeyi doktora anlatmakta da zorlanmistim ben sırnaşık şey
neyse..
boyle cook spor yaparsiniz birden birede agrir ya o agri iste benimki.

Kızlar çoookkk acıktım çok acıyorum ...
Bebişim içerde oynadıkça benim midem bulanıyor.bi hoş oluyorum normal mi acaba?

Günaydın kızlaaar. Kahvaltımı yaptım,kocişimi işe gönderdim,ilaçlarımı yuttum,geçtim kanepeye,uzattım ayaklarımı.. Kuruyemiş kaçamağı yapıyorum. Akşam cevizimi yemeyi unuttumda,bari şimdi yiyim.

rehavetçim benim kızımda bugün az hareket ediyor normaldir herhalde yattığımda hemen başlıyor ama ayaktaysam hanımefendinin hiç umrunda değil

Rehavetcim bende dün yürüyüş işini biraz abarttım. Akşam başladı ağrım. Ama bahsettiğin gibi. Bende yorgunluktan diye yorumlamıştım ama acaba hazırlanıyomu benim çatılarda? kaydirigubbakcemile3

selam kızlar ben Aslı nın annesiyim,2 gece önce miğde bulantısı baş dönmesi ile hastahaneye yatırdık, zehirlenmeye veya üşütme teşhisi konuldu,şimdi eve geldik,daha
iyi,bebeğin sağlığı iyi..... sevgiler

gülşahcım bi de babası elini karnıma koydumu başlıyor anlamadım şimdiden babacı oldu bu kız akşamları yattığımızda ve sabah uyandığında babası hemen sevmeye başlıyor sanırsın doğmuşta babasıyla oynuyor tekmee atmıyor değişik değişik hareketler

canım benim gelmiş geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın. iyi olmasına sevindim çok dualarımız onlarla, bir an önce ayağa kalkıp kıpır kıpır Aslı olmasını bekliyoruz.

günaydın kızlar..

BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM HEM MUTLUYUM HEM KAYGILI...BİR EV TABURESİ ÜSTÜNDE
ANAMIN SANCILANDIĞI GÜNDEYİMM....

Ay canım Aslıcım kıyamam.. Büyük geçmiş olsun. Durumundan haberdar edin bizi.İnşallah bir an önce toparlar kendini. :Saruboceq:

merhaba,
çok üzüldüm.şu an iyi ama değilmi..
lütfen bizi haberdar edin.teşekkür ederiz.
geçmiş olsun dileklerimizi ieltirmisiniz.bide onu çok sevdiğimizi.dualarımız onunla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…