Tünaydın kızlar nasılsınız, iyisinizdir umarım.
Yok canım kardeşimden hala haber yok. Perşembeye kadar sancıyı bekliyoruz ama gıkk yok :) Bugün biraz başım ağrıyor. İlaçlardan herhalde
eylemcim,
bu agrinin sebebi olarak doktor ne demisti sana?
eylemcim buldum ama 40 sayfa geride.kafamçokkarıştı.bide benim sayfaları msj gösteriyor..sizde 160 dırkaydirigubbakcemile3
evet canım aynen işaretlediğin kemikler ağrıyor..çocukta oradan çıkacak ya bence genişliyor.kaan kocatepenin kitabnda okumuştum..sona yaklaştıkça kalça kemikleri falan ağrırmış doğuma hazırlanırmış...mühim bişey değildir herhalde..perşembe dr a gideceğim zaten o zaman sorarım.
canım korktum valla ilk başta hiç yakınan olmamıştı o zaman kadar nersi olduğunu da tam anlatamıyorum içerde bi yer çünkü, tutturdum ama di mi?tüh sende göndermişsin hiç bakmıyorum ki dalmışım aramaya...
bide işaretleyip burası yazmısın ya koptum..tam isabet...
rehavetcim doktora sorduktan sonra bana ozel mesaj atarmisin lutfen?
sayfalarda mesaj coklugundan kacirabilirim.
nedenmis ben de cok merak ettim.
canım korktum valla ilk başta hiç yakınan olmamıştı o zaman kadar nersi olduğunu da tam anlatamıyorum içerde bi yer çünkü, tutturdum ama di mi?.
Rehavetcim bende dün yürüyüş işini biraz abarttım. Akşam başladı ağrım. Ama bahsettiğin gibi. Bende yorgunluktan diye yorumlamıştım ama acaba hazırlanıyomu benim çatılarda? kaydirigubbakcemile3evet işte tam vajinanın etfaındaki kemikler ağrıyor biraz bacak arasına doğru..idrarımda yanma yokta ne bileyim çok yorulursunda kemiklerin ağrır ya öyle ağrıyor...eğer genişliyorsa genişlesinhihoyyyt kolay olur doğum dimikaydirigubbakcemile3 ...bu arada kızım tepmeye başladı..acaba kilo alcam derdine çokmu az yemeye başladım neden böyle oldukibenneyaptımki
selam kızlar ben Aslı nın annesiyim,2 gece önce miğde bulantısı baş dönmesi ile hastahaneye yatırdık, zehirlenmeye veya üşütme teşhisi konuldu,şimdi eve geldik,daha
iyi,bebeğin sağlığı iyi..... sevgiler
selam kızlar ben Aslı nın annesiyim,2 gece önce miğde bulantısı baş dönmesi ile hastahaneye yatırdık, zehirlenmeye veya üşütme teşhisi konuldu,şimdi eve geldik,daha
günaydın kızlar..
BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM HEM MUTLUYUM HEM KAYGILI...BİR EV TABURESİ ÜSTÜNDE
ANAMIN SANCILANDIĞI GÜNDEYİMM....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?