2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun dediğimizi bildirirseniz seviniriz. çok dikkat edin. en kısa zamanda görüşmek isteriz aslı ile... size de geçmiş olsun.... neden zehirlendi acaba.. gıda mı? bu dönemde olur diyolardı ama...

AMAN JNM DİKKAT ET.GEÇMİŞ OLSUN a.s. SENİN VE BEBİŞİNİN İİİ OLMASINA SEVİNDİM ALLAH KORUSUN SİZİ VE BETERİNDEN SAKLASIN :Saruboceq:
MJ YAZAN ANNEMİZE ÇOK TEŞK EDERİZ. a.s. a.s.

Selam teyzecim. Büyük geçmiş olsun. Allah acil şifa versin. Aslıcıma selamlar bizden.Dikkat et tatlım kimbilir ne yedin kız. Nazarda olabilir. Allah korusun sakınsın ikinizide inşallah.

Aslıcım cok gecmis olsun canımm..
aklimdaydin nerelerde bu kız diyordum...

Zakkummummm hepi börtdey böcügümmm
Nice saglikli mutlu yıllara sevdiklerinlehihoyyyt

aslıcım çok üzüldüm ya geçmiş olsun
bende dün aklımdan geçirdim seni bu kız hafta sonu nete gelmedi mi yoksa ben mi kaçırdım diye. demek hastaymışsın çok çok geçmiş olsun a.s.
kendine ve bebişine iyi bak öpüyoruz seniŞeniz

Lazanyacım çok geçmiş olsun lütfen dikkat et kendine ve bebeğine a.s.

bu arada herkese tünaydın kızlar gününüz güzel geçsin inşallah
ben artık geceleri çok uyuyamıyorum o yüzden sabahları geç kalkıyorum 1 saat oldu kalkalı
gidip bi kahvaltı yapayım bari acıkmışım galiba :)

aslicim cook gecmis olsun canim Allah bidaha yasatmasin

zakkumcum sanada nice yillar canim sevdiklerinle birlikte uzun mutlu bhuzurlu ve saglikli günler gecirmen dilegiyle seneye bebeginle kutlarsiniz ins

herkese selam
lazanyacım çok geçmiş olsun sana ve bebişine sağlık diliyorum

zakkumcum nice senelere sevdiklerinle inşallah

kızlar ben de uyku problemi yaşıyorum bir de anlamsız saçma rüyalar görüyorum

zakkum doğum günün kutlu olsun canım nice senelere bende kendi hazırladığım çantadan bahsedeyim 4adet badiçıt çıtlı ve atlet alt ayaklı picaması 4tane tulum 2tane çorap 3tane şapka 3tane eldiven 1tane bebek yeleği1tane ince battaniye 1tanede kalını şimdilik bukadar kendime ise bişey koymadım daha yakında koyarım onlarıda kızlar yanınızda kolanyada götürün ferahlamak açısından

Aslicim gecmis olsun canim..
senin ve melek kizinin iyi olmaniza sevindim.. insallah yakin zamanda yine bizimle olursun

Zakkum mutlu yıllar canım. Ailenle ve sevdiklerinle daha uzun,sağlıklı,mutlu yıllar geçir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…