2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese selam.
aslıcım çok çok geçmiş olsun canım.bende diyorum nerde benim tapılacak kadınım 2 gündür msn de bile yok.rabbim korusun sizi.bol bol dinlen canım.anneciğinde yanındaymış,ellerinden öpüyorum.

zakkumcum nice mutlu senelere inşallah.yeni yaşın sağlık,mutluluk ve huzur getirsin sana bol bol.
kocaman öpüyorum sizi.

zakkumcum doğum günün kutlu olsun..ailenle nice mutlu seneler geçirirsin inş..

aslıcım sana da çooook geçmiş olsun..bebeğe ve kendine çok dikkat et...

Che_ masallah kizina canim.. hadi bak bunuda atlattiniz.. seker yüklemesindende hayirli haberler alirsin insallah .. :Saruboceq: antibiyotiginde tereddütsüz kullan, doktor verdiyse biliyordur ne verdigini.. ben hamileligim boyunca iki defa kullandim canim..

elif.. bak eylemin rüyasina kadar girmisiz.. ama dedigin gibi kesin uyuyormusuzdur biz yine.. mirmirmirmir
bende gecen adacyoyu gördüm.. yasagi kalkmisti.. sengözlerimebaksanab

zakkum dogum günün kutlu olsun canim.. nice nice mutlu yillara sevdiklerinle ve seneye bebeginle insallah
a.s. :1hug:

kızlar dün gece adacyo denizimle sabahlarıdık neredeyse 5'e kadar nette konuştuk.çok güzel bir sohbet oldu.ilk defa sabahladım.geceleride uyuyamıyordum işkence gibi oluyordu.

kızlar dün gece adacyo denizimle sabahlarıdık neredeyse 5'e kadar nette konuştuk.çok güzel bir sohbet oldu.ilk defa sabahladım.geceleride uyuyamıyordum işkence gibi oluyordu.

allah muhabbetinizi arttirsin..
ben uykuya yenik düserdim galiba..
ama ada hanimin sohbetide bi hos oluyor... seninkide tabiiki
kaydirigubbakcemile5

kızlar benim en başından beri hep kasıklarım ve ordaki kemiklerim ağrıyordu.zaten pek göbek çıkmadı bende demekki kalçam bayağı bir genişledi.40 veya 42 beden oldum.yeni pantalonlarımı öyle alıyorum.
34 bendenden buralara kada geldik.göbek inince kaça düşücem bakalım.

allah muhabbetinizi arttirsin..
ben uykuya yenik düserdim galiba..
ama ada hanimin sohbetide bi hos oluyor... seninkide tabiiki
kaydirigubbakcemile5

vallaha ordan burdan derken vakit su gibi akmış.en son uykum geldi bebişimde çok tekmelemeye başlayınca yatmak aklıma geldi.yoksa normalde bende yenik düşerdim ama nedense bu sefer olmadı.ama dedim ya geceleri artık uyuyamıyorum ondan herhalde.birde 3 buçuk gibi yarım ekmek arası ve koca bir meyve tabağı yedim.amma obur oldum yaa.

e o saate kadar uyanik kalirsan tabiiki acikirsin.. yarasin canim :CüvCüv:
benim esim dikilirdi basima, kalk hadi yatalim diye..
bazen samimi bi arkadasimla telefonda konusruken bile zamanin ne kadar hizli gectigini farketmezsek telefonun fisini cekiverir
-tatlicadiarzu-

gülşahım maşallah 30.haftaları gördük.allahım herşey iyi gidiyor,özellikle benim adımada iyi.15 ocağa kadarda birşey olmazsa tamamdır.doktorlarım 32.haftaya gelene kadar kanaman olmazsa bir daha tamam yaşar bebek bundan sonra olursa dedi.şurda 20 gün daha kaldı.hayırlısı olsun hepimiz için.

benimkide derdide benden önce yattığı için uyuyup kalmış sesi çıkmadı delikafadulden ordan yırttım yanii.

benimkide derdide benden önce yattığı için uyuyup kalmış sesi çıkmadı delikafadulden ordan yırttım yanii.

sende firsat bu firsat dedin yani

benim kizim costu yine..
icimde dalgalaniyor resmen
dün aksam esimde gördü.. köstebegin yer altinda dolastigi gibi.. ne yapiyo bu ya diyo

sende firsat bu firsat dedin yani

benim kizim costu yine..
icimde dalgalaniyor resmen
dün aksam esimde gördü.. köstebegin yer altinda dolastigi gibi.. ne yapiyo bu ya diyo

bazen benimkide öyle göbeğimde değişik şekiller insan garipsiyor.ilginç ama güzel bir duygu.

senin icin tehlikeli bi durum mu var gecmiş olsun canım

aman aslicim odum koptu kiz, hastaneye yatirdim cumlesinden sonra aklim gitti, aman iyi ol guzelim kendine cok dikkat et a.s.

senin icin tehlikeli bi durum mu var gecmiş olsun canım

2 kere şiddetli kanamam olmuştu.hastaneye yattım.3.sü 7 ile 8. ay arası olursa erken doğumu tetikler,bebeği sezeryanla almak zorunda kalırız.ama yaşama şansı az olur demişti doktor.ama 32.haftaya ulaşınca olursa yine alırız yaşar demişti.sebebi belli olmayan bir kanama işte.kimse tam olarak bilmiyor.allahtan 2 side 24 saat içinde duran kanamalardı.durmasalar bebeği alıyorlar.şükür rabbime bu zamana kadar geldik.az kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…