elif.. bak eylemin rüyasina kadar girmisiz.. ama dedigin gibi kesin uyuyormusuzdur biz yine.. mirmirmirmir
a.s. :1hug:
kızlar dün gece adacyo denizimle sabahlarıdık neredeyse 5'e kadar nette konuştuk.çok güzel bir sohbet oldu.ilk defa sabahladım.geceleride uyuyamıyordum işkence gibi oluyordu.
Hacerim evet, ikimizin girmesi garip dimi :jeyyar:
allah muhabbetinizi arttirsin..
ben uykuya yenik düserdim galiba..
ama ada hanimin sohbetide bi hos oluyor... seninkide tabiiki kaydirigubbakcemile5
vallaha ordan burdan derken vakit su gibi akmış.en son uykum geldi bebişimde çok tekmelemeye başlayınca yatmak aklıma geldi.yoksa normalde bende yenik düşerdim ama nedense bu sefer olmadı.ama dedim ya geceleri artık uyuyamıyorum ondan herhalde.birde 3 buçuk gibi yarım ekmek arası ve koca bir meyve tabağı yedim.amma obur oldum yaa.
e o saate kadar uyanik kalirsan tabiiki acikirsin.. yarasin canim :CüvCüv:
benim esim dikilirdi basima, kalk hadi yatalim diye..
bazen samimi bi arkadasimla telefonda konusruken bile zamanin ne kadar hizli gectigini farketmezsek telefonun fisini cekiverir -tatlicadiarzu-
benimkide derdide benden önce yattığı için uyuyup kalmış sesi çıkmadı delikafadulden ordan yırttım yanii.
sende firsat bu firsat dedin yani
benim kizim costu yine..
icimde dalgalaniyor resmen
dün aksam esimde gördü.. köstebegin yer altinda dolastigi gibi.. ne yapiyo bu ya diyo
gülşahım maşallah 30.haftaları gördük.allahım herşey iyi gidiyor,özellikle benim adımada iyi.15 ocağa kadarda birşey olmazsa tamamdır.doktorlarım 32.haftaya gelene kadar kanaman olmazsa bir daha tamam yaşar bebek bundan sonra olursa dedi.şurda 20 gün daha kaldı.hayırlısı olsun hepimiz için.
bazen benimkide öyle göbeğimde değişik şekiller insan garipsiyor.ilginç ama güzel bir duygu.
selam kızlar ben Aslı nın annesiyim,2 gece önce miğde bulantısı baş dönmesi ile hastahaneye yatırdık, zehirlenmeye veya üşütme teşhisi konuldu,şimdi eve geldik,daha
iyi,bebeğin sağlığı iyi..... sevgiler
günaydın kızlar..
BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM HEM MUTLUYUM HEM KAYGILI...BİR EV TABURESİ ÜSTÜNDE
ANAMIN SANCILANDIĞI GÜNDEYİMM....
senin icin tehlikeli bi durum mu var gecmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?