bende geceleri uyuyamayanlardanim bir turlu uykum gelmiyo ya, sabahta 1 de kalktim ama daha dogrusu oglen:)) dun gece ruyamda tuvalete giriyorum birden kan bosaliyor, sonra bebisin kafasi gelmeye basliyo, hemen arabaya binip hastaneye gidiyoruz, ama basi cikti cikacak , ikinmam geliyor tutuyorum kendimi, ama nasil bagiriyorum dayanamiyorum cikacak diye , annem az daha dayan kizim az kaldi hastaneye diyo, yok dayanamiyorum cikiyorrrr diye bagiriyorum pit diye dusuyor cocuk koltuga , oyle kucukki , minnacik ya, gozleride cin gibi bakiyo, hemen sarip sarmaliyorum felan olmesin ne olur olmesinnn diye agliyorum sonra
2 kere şiddetli kanamam olmuştu.hastaneye yattım.3.sü 7 ile 8. ay arası olursa erken doğumu tetikler,bebeği sezeryanla almak zorunda kalırız.ama yaşama şansı az olur demişti doktor.ama 32.haftaya ulaşınca olursa yine alırız yaşar demişti.sebebi belli olmayan bir kanama işte.kimse tam olarak bilmiyor.allahtan 2 side 24 saat içinde duran kanamalardı.durmasalar bebeği alıyorlar.şükür rabbime bu zamana kadar geldik.az kaldı.
burasi cok sessiz.
herkes tecrubeleri annelerin forumuna kulak kesik hrealde şakkıdı
ama elifim güzel olmamış mı..söyleeŞeniz
anam sendekiler azsa bende hiç yok..
almam gerek demekki..
ben senin mesajını arada kaynatır mıyım heeeeççç. aldığın zaman koy unutma tatlım. ya tahmin edebiliyorum nasıl birşey olduğunu.ilgine teşekkür ederim canım.Damlaaa; Fenci Damlaa,sengözlerimebaksanab
simdi okuldasindir giremezsin ama benim mesaj umarim aksama kadar arada kaynamaz.
Ya internette resmini bulamadim o cok begendigim besigin.
Mothercarein sitesi sacma sapan bi site.
Aldigim zaman koyarim artik insallah, soyle anlatayım kısaca;
yerden yuksekte, butun parcalari tahta (boyasız), ve tum parcalari sokulup demonte edilebiliyor.
istersen sallanabiliyor da sabitleyebiliyorsunda.
Aslinda demonte edilebilirligi disinda; hani kafamizdaki parmaklikli tahta besik var ya, onun aynisi iste.
Optum canım.:icecream:
32+0 yani 32. hafta bitince şekerim.bu arada calısan bayanlar calısabılır raporunu 32+0 damı alacagız oksa 31+0 damı kafam karıstı
canım benimde çin takvimi tutuyor. ama ilginçtir nasıl bir hesap acaba. genetik menetik hikaye.evet aynen benim kızmda aşşağıda solda ve sürekli meyve istiyor canım yani yalan
ama kızlar çintakvimine baktınızmı benimki tuttu tesadüftür herlade demi
canım benimde hızlıydı bir ara yavaşladı öyle bende tedirgin oldum, üzüldüm. dönem dönem dinleniyorlar heralde. sonuçta hareket etmesi önemli. benim en çok sevdiğim zamanlar ben çocuklara kızınca bağırdığım zaman içerden tekme atıyor bende karnıma bakıp sana demedim oğlum diyorum. hehehehehafiyet olsun denizcim..bende çok güzel tam tekmil bir kahvaltı yaptım..ya korktum 2gündür yavaşlayınca...kızımmmmm kendine gel..ben alışkınım sein sürekli tepmene...
çoooook geçmiş olsun aslıcım. kendine dikkat et en kısa zamanda armıza bekliyoruz.selam kızlar ben Aslı nın annesiyim,2 gece önce miğde bulantısı baş dönmesi ile hastahaneye yatırdık, zehirlenmeye veya üşütme teşhisi konuldu,şimdi eve geldik,daha
iyi,bebeğin sağlığı iyi..... sevgiler
http://img227.imageshack.us/img227/3769/dogumgunuhazirsmscepmesca3.jpggünaydın kızlar..
BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM HEM MUTLUYUM HEM KAYGILI...BİR EV TABURESİ ÜSTÜNDE
ANAMIN SANCILANDIĞI GÜNDEYİMM....
canım 32+6 33 haftaya gırmıyomu ozaman tam olarak 32 haftadan kasıt nedir ben anlamadım
ne zaman baslamayi düsünüyorsun ?
çerezim benim yeminim vardı..
şubat başına kadar hiç bir şey almamaya..
o yüzden şubatta alıcam kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?