2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kanunda 32 hafta dolunca diye yazıyor.Daha önce burada da konusu geçmişti.32+0 da izin alamayan biri vardı.32+6 da alabilmişti.

ben ayın 2.de alıcam raporu..yani 2 ocakta ..o günde tam 32+0 oluyorum....dr. ister 31 de gel ister 2-3 de gel dedi....o gün alıp işyerime getiricem raporu...artık zaten internet üzerinden yapılıyo..başka şehirde olanların belki işyerine geçecekleri fakslada işleme alınabilir..ama asıllarının ulaştırılması gerekiyor...

MERHABA KIZLAR şeker bi tesim buldum sizlerle baylaşmak istedim

hepinize iii akşamlar ... ama bütün arkadaşlarım inş doğumdan hemn sonra fazla kilolarını verir. şimdilik yiyelim.bebişlerimiz aç kalmasın....minikleri ve sizleri öptummmmm....

çok teşekkürler kızlar. ben bi yazıp çıkıyorum kuzenim bende ya ayıp olmasın. ablam da süpriz yaptı çok mutluyum:)tekrar çok teşekkürler öpüyorummmm....

lazanya canım geçmiş olsun
zakkum doğum günü kutlu olsun beişin ve eşinle nice mutlu yıllara
kimse kalmamış zaten hadi herkese iyi akşamlar

kimse kalmamış ama ben anca işlerimi bitirebildim.
bugün kızıma biberon,burun temizleyici ve tırmak makası aldım.hepsi bebedor marka.uygun fiyata bulunca dayanamadım.kendimede atlet,iç giyim aldım.şöyle geniş geniş olsun dedim.şimdikiler dar geliyor yeterinde.daha göbek büyüyecek inşallah o yüzden.

Canlarım ben geldim!!! :lepi::teytey::içelim:
İlk günaydın benden bugün... Eee muhtara da bu yakışır di mi... (bkz. saat kaç) :roflol:
Ben şimdi yatıp uyuyayım biraz, mirmirmirmirsizler toplanana kadar ben de gelmiş olurum... Hepinizi çok özledim. Şeniz
Artık bugün bol bol hasret gideririz.... :1hug:

Hoşgeldinnnn muhtarım,
İnan yokluğun hissediliyordu... Anlat bakalım nooldu 1 haftada, bebiş nasıl, sen nasılsın, eşinin iş görüşmelerinden inşallah olumlu ve güzel gelişmeler olmuştur.
Tekrar hoşgeldin...

minnoşlarım gunaydin..

Deniz hosgeldin, bitmis mahpusluk delikafadulden

Kızlar sabah ben servise binerken baslamisti kar, bakalim aksam bizim evin oralar nasil olacak. şakkıdı

Ayyy dun aksam arkadaslara gittik cok gec geldik cok uykusuzum yawww, benim gibi coluklu cocuklu hamile kadinin ne isi var haftaici gezmelerinde demi.:bbo:

herkese kocaman bir günaydın.
sağlık ocağına gittim kan ve israr tahlili verdim..rutin gebelik takibi yani..
yarın alcakmışım sonuçları.iyidir kanımca

melekcim nasıl oldun sen tatlışım..yatıyosun hala değilmi?bir sorun yok..
bu arada ben sağlık ocağında coraspini sordum.dediki kapanması normalden biraz daha uzun sürer dedi.ama kapanır merak etme dedi.bence kullanmanda bir mahsur yok dedi.
genede doktoruma da sorucam meleğim..

günaydın herkese

deniz hoşgeldin..sonunda beee...

gülşahcım iyi çıkar sonuçların inşallah bende yarın gideceğim hastaneye....

ev buz gibi kaloriferimiz bozuk..kar yağmış zaten..kat kat giyindim öle duaruyorum elektirkli soba hiçbi işe yaramıyor bence..sadece gördüğü yeri ısıtıyor..çabuk bunaltıyor,kapatınca oda buz gibi yine...
eşim çıkmadan sıkı sıkı tembihledi pekmez ye hareketli ol,enerji verecek şeyler ye ceviz badem falan dedi...
Allahım yaa yapsınlar şunu en kısa zamanda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…