2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim bende bu sene ufoyla ısınıyorum taşındığım için kendi evimize.
kalorifere alışan için çok ama çok zor.
çok dikkat et bitanem ayağına yün çorabını giy,belinide sar lütfen.

ufo iyi ama elektrikli sobalara gore ya.
tabi kaloriferle kıyaslanmazda, benim kuzenimde var ufo baya ısıtıyor.
olsun kendi eviniz ya, gule gule oturun.

günaydın arkadaşlarr bugün kızıma ilk defa kar yağıyordu onu gösterdim ne kadar gördüyse tabi -tatlicadiarzu- bu arada hoşgeldin denizcim

heeee
kizlar bi de citcitli body giymek cok ise yariyor
sicak tutuyor, belim acildi derdi olmuyor, giymeyenlere tavsiye ederim.

sositososito

aynen öyle yatmaya devam.yarın kontrolüm var bakalım nasıl geçecek. Doktorum ne diyecek.Sonucta benımkı duzelecek bısey degıl. Sonuna kadar yatmam lazım yanı.

Doktoruna da sor bı bakalım.Bana da haber verırısın dımı

Bu arada gögüs kremi lansinoh dışında düşünme bile gerçekten. Bende ondan alacağım.

canım ya ilk başlarda giyeyim dedim tuvalete çok gidip geldiğim için her seferinde o çıtçıtları açıp kapamak zor geldi

gülaşh bizimkide ufo ama kapatır kapatmaz soğutuyor odayı çok gıcık bişey......görsen beni tam bir topaç gibiyim..çorap pati,yün atlet,polar esofman,üstümde hırka...eşim sabah penguen diyor..bide yürümede değişti tabii...

KARLI BURSADAN BÜTÜN ANNİŞLERE GÜNAYDINLAR.

Sabaha acayip trafik vardı 10 dk yere yarım saatte geldim.arabada bayılcaktım nerdeyse bide sabredemiyorum sabırsızım.bende trafikte makyaj yaptım kokoş olıyım dedim.aracının bakımını yaptırmyan herkez yolda kalmış.neyse ki sağ sağlım geldim.Büroya. bı geçmişi okıyım geliyorum ...:)

Günaydın kızlarr :) bizim brdada acaip soguk var valla dogalgazı yakıyoruz ama fatura nasıl gelcek bılmıyorum bu arada sımdı doktora gıdıyorum kızımı gorcem ınsallah bu arada gobuslerımızın topıgını nıye degıstırdıler ye cok alakasız yerde olmus bılgınız varmı ?

canım ofoyu biz hiç kapatmıyoruz.sabahtan gece yatana kadar açık.odayı sıcak yapıyor.ama diğer odalara geçmek ne mümkün.
bide evimiz çok büyük yazın havasını attığım deniz manzarası bizi kışın doduracak.
doğalgaz yaptırsak bu evin ısınması en az 500 ytl.
alt katta babanne ve amca oturuyor.
onlar öyle ödüyrlar yazık günah.yani ondan yaptırma taraftarı değiliz.yatakta elektrikli battaniyede kullanmıyoruz.hani sıcak doğumu başlatır diye.durum vahim anlıcağınız.
inşallah seneye soba kurcaz mis gibi ısıncaz:)

ah canım allah yardımcınız olsun yaa..doğalgazın anasını ağlattılar bu yıl %73 zamkafamçokkarıştı

bende bugün eşime diyorum eğer böyle bozulup duracaksa vermeyelim yakıt parasını..onun yerine bol bol elektik yakarız dedim..valla soba kurmak en akıllıca fikir...nasıl ısıtıyor odayı duvarları falan...mis gibi..iliklerine kadar ısınıyorsun..
eğer dedi yapılıp bir daha bozulursa vermeyeceğim...onunlamı uğraşacağım..hem don hem para ver...onun yerine bir tane daha ufo alırım yatak odasına koyarım dedi..

bende sabah işe gelirken şemsiyeyiyi tutayım kendimimi koruyayım bilemedim...uçuruyordu fırtına..sonrada kar a dönmeye başladı yağmur...ama akşama gidicekmiş kar yağışı....öyle okumuştum bilmem ne kadar doğru..

muhtar kızzzz sabahlarsan 4 e kadar uyursun bu saatlerde şimdi tabi....hadi kalk....

bende iki gündür doğalgazı yakmaya başladım...şuan düşükte yanıyor çok şükür evim korumalı fazla soğumuyor ve çabuk ısınıyor (çift tuğla dış duvarlar)....bebiş gelincede sabit sıcaklıkta tutucam çok sıcağada alıştırmak istemiyorum hamam gibi eve filan....sonra dışarı çıksa hemen hasta olur hava değişiminden....kaç derece olması gerekiyordu kızlar....23-24 derece hatırlayamadım şimdi....

günaydın kızlar.
denizim muhtarım hoşgeldin canım.bugün biraz daha erken kalktım.nedense sabah uyuduğumda daha dinlenmiş kalkıyorum.gece uykusu hiç bana göre değil.
bence de gülşahcım o gögüs kreminden alalım.bende günlerdir araştırıyorum.hep karşıma o çkıyor.senin yeni topiği okuyoum sürekli,ne çok ayrıntı varmış herşeyi nasıl aklımda tutucam?alınacak nede çok eksik varmış.eşime diyorumki artık ihtiyaç ve eksikler bitmeyecek hazırmısın?diye.oda garibim sesini çıkarmıyor.ama gerçekliğini bebek doğunca görecek:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…