günaydın herkese
deniz hoşgeldin..sonunda beee...
gülşahcım iyi çıkar sonuçların inşallah bende yarın gideceğim hastaneye....
ev buz gibi kaloriferimiz bozuk..kar yağmış zaten..kat kat giyindim öle duaruyorum elektirkli soba hiçbi işe yaramıyor bence..sadece gördüğü yeri ısıtıyor..çabuk bunaltıyor,kapatınca oda buz gibi yine...
eşim çıkmadan sıkı sıkı tembihledi pekmez ye hareketli ol,enerji verecek şeyler ye ceviz badem falan dedi...
Allahım yaa yapsınlar şunu en kısa zamanda...
canım benim bende bu sene ufoyla ısınıyorum taşındığım için kendi evimize.
kalorifere alışan için çok ama çok zor.
çok dikkat et bitanem ayağına yün çorabını giy,belinide sar lütfen.
melekcim nasıl oldun sen tatlışım..yatıyosun hala değilmi?bir sorun yok..
bu arada ben sağlık ocağında coraspini sordum.dediki kapanması normalden biraz daha uzun sürer dedi.ama kapanır merak etme dedi.bence kullanmanda bir mahsur yok dedi.
genede doktoruma da sorucam meleğim..
günaydın arkadaşlarr bugün kızıma ilk defa kar yağıyordu onu gösterdim ne kadar gördüyse tabi -tatlicadiarzu- bu arada hoşgeldin denizcim
çok teşekkürler kızlar. ben bi yazıp çıkıyorum kuzenim bende ya ayıp olmasın. ablam da süpriz yaptı çok mutluyum:)tekrar çok teşekkürler öpüyorummmm....
canım anadolu yakasında henüz başlamadı
ah canım allah yardımcınız olsun yaa..doğalgazın anasını ağlattılar bu yıl %73 zamkafamçokkarıştıGünaydın kızlarr :) bizim brdada acaip soguk var valla dogalgazı yakıyoruz ama fatura nasıl gelcek bılmıyorum bu arada sımdı doktora gıdıyorum kızımı gorcem ınsallah bu arada gobuslerımızın topıgını nıye degıstırdıler ye cok alakasız yerde olmusbılgınız varmı ?
canım ofoyu biz hiç kapatmıyoruz.sabahtan gece yatana kadar açık.odayı sıcak yapıyor.ama diğer odalara geçmek ne mümkün.
bide evimiz çok büyük yazın havasını attığım deniz manzarası bizi kışın doduracak.
doğalgaz yaptırsak bu evin ısınması en az 500 ytl.
alt katta babanne ve amca oturuyor.
onlar öyle ödüyrlar yazık günah.yani ondan yaptırma taraftarı değiliz.yatakta elektrikli battaniyede kullanmıyoruz.hani sıcak doğumu başlatır diye.durum vahim anlıcağınız.
inşallah seneye soba kurcaz mis gibi ısıncaz:)
Canlarım ben geldim!!!
hoşgeldinnnnnnnnn :sm_cool: a.s. :sm_cool:
alyasulin yiğenimle beraber güzel haberlerini bekliyoruz...
Saruboceq walla soba gibisi yok teyzemlein doğalgazi var bide eve soba kurbuşlar alışmışlar gümbür gümbür yakmaya ısınamıyoruz biz ısınıncada cebimiz acayip ısınıyo diyolar... bebişlerimizi ve kendimizi uşutmeyelimde doktor yerine doğalgaza elk.öderiz. sağlık olsun yinede :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?