2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben klima kullanıyorum kızlar.gerçi izmir'in havası iyi.birde benim ev ara kat,yerler tahta sıcak oluyor.soba kurmak hiç istemiyorum.is oluyor heryer tütüyor.kova değiştirirken küller uçuşuyor.ayrıca ufoda var bende.bebek doğunca onu yakarım yanınada buhar makinesi almayı düşünüyorum.mart ayı burda fazla soğuk olmaz diye düşünüyorum.
lavinia sen mi almıştın buhar makinesi?fiyatı nedir?

ayşincim ben 21 derece diye biliyorum.
sorariz gene cocuk doktoruna

gerçekten de bilmediğimiz ne çok şey var..
çok iyi yaptık bu topici açmakla bende sürekli bakoıyorum..tıkandığımız zamanda açar bakarız yine..
alalım mastit olmasın memelerimiz..:smiley-cool:
bu arada kızlar göğüs uçlarım inanılmaz acıyor.şakalşırken eşim bir el attı gözlerimden yaş geldi.

çok haklısın gülşahcım.hemde nasıl acıyor birde sürekli emileceğini düşünürsen yandık.gerçi hissi güzel olucak ama acıyı unutturmayacak.bugün akşam doğum yapan arkadaşıma gidicem.daha öncede gitmiştim 18 günlükken,gögsünün birini kullanamıyordu.çok çatlamış acıyormuş.tek gögsüyle emziriyordu.

ayshınce
BEN ALMADIM JNM CIM .

ben evi 21-22 derece ısıda tutuyorum bebiş olunca ne olur bilmiyorum

muhtar bebişe hazırlık mı yapıyosun uykusuz her gece :)

HOŞGELDİN CANIM, bi daha kimse gitmez inşallah aramızdan mapuslara.

iyi haberlerini bekliyoruz canım, güle güle git gel.
bu krem işe yarayacak eminimki..

kullanan arkadaşlarım işe yaradığını söylüyor, inşallah biz de yarar da doya doya emziririz kuzuları.

enel buhar makinasını sen sormuşun sanırım ben aldım canım, gayet de memmunum, weewell ionizer özellikli soğuk buhar üfleyici. tavsiye ederim.

merhaba kızlarr
ne güzel her yerde kar var :)) burda da lapa lapa yağıyor öyle güzel ki dışarı çıkmamak için kendimi zor tutuyorum
ama çıkmamalıyım zaten kasıklarımda ağrı oluyor daha çok azar diye korkuyorum
bu arada adacım bitmiş hapislik çok sevindim hoşgeldin aramıza tekrardan canım

O zaman ilk HOŞGELDİN de benden olsun.

minnoşlarım gunaydin..

Deniz hosgeldin, bitmis mahpusluk

adacyom hoşgeldin bebem..:Şeniz:
enelcim canımmm güle güle kullansın prensesimiz..

günaydın herkese

deniz hoşgeldin..sonunda beee...

günaydın arkadaşlarr bugün kızıma ilk defa kar yağıyordu onu gösterdim ne kadar gördüyse tabi -tatlicadiarzu- bu arada hoşgeldin denizcim

muhtar kızzzz sabahlarsan 4 e kadar uyursun bu saatlerde şimdi tabi....hadi kalk....

canım evet sağlık ocakları rutin olarak istiyor.
yaptırmakta da fayda var
sen ne zaman gideceksin
valla canım burdaki sağlık ocağı ilk gittiğimde yaptı sonrakinde sadece kilo tansiyon ve kalp atışını dinledi o kadar
ben doktora yarın gideceğim sağlık ocağına da yılbaşından sonra
bu arada sen en son doktora gittiğinde nts ye bağladılar mı?

bütün güzel anne adaylarına selam olsun.burada hava buz gibi,kar yağmaya başladı,yatılı misafirlerim var o yüzden pek giremiyorum.karnım kocaman oldu.montlar kapanmıyor kapananda patlayacak gibi duruyor.sanırım hamilelikteki en sinir bozucu şeylerden biri bu olmalı.hareketlerin yavaşlamasıda cabası.sizde değişiklikler ne alemde kızlar.bir arkadaşımın kuzenin 6.5 aylık erken doğum yapmış.resimlerini gördüm ikizlerin bir lokmalar yaa.mide bulantıları,ani kramplar,rengi değişen akıntılar erken doğum belirtileriymiş aklınızda olsun kızlar.şimdilik bana müsade kızımı dersaneye götürücem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…