bende iki gündür doğalgazı yakmaya başladım...şuan düşükte yanıyor çok şükür evim korumalı fazla soğumuyor ve çabuk ısınıyor (çift tuğla dış duvarlar)....bebiş gelincede sabit sıcaklıkta tutucam çok sıcağada alıştırmak istemiyorum hamam gibi eve filan....sonra dışarı çıksa hemen hasta olur hava değişiminden....kaç derece olması gerekiyordu kızlar....23-24 derece hatırlayamadım şimdi....
günaydın kızlar.
denizim muhtarım hoşgeldin canım.bugün biraz daha erken kalktım.nedense sabah uyuduğumda daha dinlenmiş kalkıyorum.gece uykusu hiç bana göre değil.
bence de gülşahcım o gögüs kreminden alalım.bende günlerdir araştırıyorum.hep karşıma o çkıyor.senin yeni topiği okuyoum sürekli,ne çok ayrıntı varmış herşeyi nasıl aklımda tutucam?alınacak nede çok eksik varmış.eşime diyorumki artık ihtiyaç ve eksikler bitmeyecek hazırmısın?diye.oda garibim sesini çıkarmıyor.ama gerçekliğini bebek doğunca görecek:))))
gerçekten de bilmediğimiz ne çok şey var..
çok iyi yaptık bu topici açmakla bende sürekli bakoıyorum..tıkandığımız zamanda açar bakarız yine..
alalım mastit olmasın memelerimiz..:smiley-cool:
bu arada kızlar göğüs uçlarım inanılmaz acıyor.şakalşırken eşim bir el attı gözlerimden yaş geldi.
Canlarım ben geldim!!! :lepi::teytey::içelim:
İlk günaydın benden bugün... Eee muhtara da bu yakışır di mi... (bkz. saat kaç) :roflol:
Ben şimdi yatıp uyuyayım biraz, mirmirmirmirsizler toplanana kadar ben de gelmiş olurum... Hepinizi çok özledim. Şeniz
Artık bugün bol bol hasret gideririz.... :1hug:
Günaydın kızlarr :) bizim brdada acaip soguk var valla dogalgazı yakıyoruz ama fatura nasıl gelcek bılmıyorum bu arada sımdı doktora gıdıyorum kızımı gorcem ınsallah bu arada gobuslerımızın topıgını nıye degıstırdıler ye cok alakasız yerde olmusbılgınız varmı ?
bu krem işe yarayacak eminimki..
ben burdayım, gülşahçım yeni açtığın topik çok revaçta, ordadır millet.
hangi topic o ...ben kaçırmışım...
O zaman ilk HOŞGELDİN de benden olsun.
Hoşgeldinnnn muhtarım,
İnan yokluğun hissediliyordu... Anlat bakalım nooldu 1 haftada, bebiş nasıl, sen nasılsın, eşinin iş görüşmelerinden inşallah olumlu ve güzel gelişmeler olmuştur.
Tekrar hoşgeldin...
minnoşlarım gunaydin..
Deniz hosgeldin, bitmis mahpusluk
adacyom hoşgeldin bebem..:Şeniz:
enelcim canımmm güle güle kullansın prensesimiz..
günaydın herkese
deniz hoşgeldin..sonunda beee...
günaydın arkadaşlarr bugün kızıma ilk defa kar yağıyordu onu gösterdim ne kadar gördüyse tabi -tatlicadiarzu- bu arada hoşgeldin denizcim
muhtar kızzzz sabahlarsan 4 e kadar uyursun bu saatlerde şimdi tabi....hadi kalk....
Canlarım ben geldim!!!
hoşgeldinnnnnnnnn :sm_cool: a.s. :sm_cool:
günaydın kızlar.
denizim muhtarım hoşgeldin canım.
ayshınce
muhtar bebişe hazırlık mı yapıyosun uykusuz her gece :)
HOŞGELDİN CANIM, bi daha kimse gitmez inşallah aramızdan mapuslara.
merhaba kızlarr
bu arada adacım bitmiş hapislik çok sevindim hoşgeldin aramıza tekrardan canım
Arkadaşlar cümleten hoşbulduk!!! :1hug:Valla gece biraz sinirliydimklava:uykum kaçtı, kaçmışken de bekleyim şu mapus çıkışını dedim... Herkes beni bulup zeytin çekirdeğinden yaptığım tespihini ve çakmağını alsın lütfen... Mapusta boş oturmadım sizler için yaptım...
Bebiş iyi, ben de iyiyim... Eşimin durumunda bir değişme yok. :sm_confused:
Mapus damında beni yalnız bırakmayan, açık görüşe gelen, buradan selam gönderen, adımı sizkreden herkese teşekkürler. a.s.Sizi çok seviyorum!!!! Şeniz
Tüm hastalara geçmiş olsun; özellikle Aslıcım sana... İyi haberlerle dönen, tahlilleri iyi çıkan herkesin gözü aydın. Zakkumcum doğum günün kutlu olsun... Varsa unuttuğum affedin lütfen...
valla canım burdaki sağlık ocağı ilk gittiğimde yaptı sonrakinde sadece kilo tansiyon ve kalp atışını dinledi o kadarcanım evet sağlık ocakları rutin olarak istiyor.
yaptırmakta da fayda var
sen ne zaman gideceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?