2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tünaydın hepinize kıssslaaaar.
Bulaşıktı ütüydü derken anca geldim. Karnımda acıktı, tepsiyide yanıma aldım bir yandan yiycem bir yandan da okurum.
Hava içerden bakışta çok güzel. Güneş var perdeyide sıyırdım,içeriye doluyo. ama dışarısı biraz ayaz. Bende şimdilik klimayla ısınıyorum. Ama çok üşürsem sobayı kurmayı düşünüyorum. Geçen sene pek soğuk olmadığı için idare etmiştim.

Kızlar ben günde 1 fincan kahve içiyorum bebişe zararı olurmu yoksa esmer mi olur.

Yaa şu reflüm yine başladı. Gırtlağımda bişey var. Lokma takılmış kalmış gibi. Yutkunuyorum yutkunuyorum gitmiyo. Rahatsız ediyo beni. 2-3 gündür böyle. ne yapsam nasıl geçirsem....???

merhaba cici anne adayları bende şimdi geldim doktordan bebişim iyimiş gelişimi suyu falan hepsı ıyı dedı bı tek ben kansızmısım ve bı suru ılacla geldım eve ya bıde grıp oldum cok halsız ve ve yorgunum yaa bıde cok oksuruyorummmmm :

iyi haberlerine sevidim..ayrıca geçmiş olsun...toparlamaya bak kendini...doğal ilaçlarla...ve yapabilrsen bol bol yat dinlen...

geçmiş olsun canım iyi bak kendine havalar soğudu iyice
bebeğinin iyi olmasına sevindim gözün aydın
o kansızlık hepimizde var ilaçla takviye etmeye çalışıyoruz

selam kızlar.
kahvaltıdan sonra tekrar uyumuşum.neden üstümde bir yorgunluk var.
eylemcim kaça aldın canım buhar makinesini?

bu arada şimdi listeye baktım mart anneleri listesine.
isim yazdırıp gelmeyen bir sürü kişi var..
nerdelerki acaba,iyilermi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…