2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar esma ve acıbiberi çok merak ediyorum ben..
aslıda bir an önce dönse inşallah..
esma bir ara gelip bilgisayarını daha gelmediğini yazmıştı
acıbiberde dün şafak saydığımız sayfaya şafak 74 diye yazmış gitmiş buraya bişey yazmadı sanırım o da iyi vakit bulamıyor herhalde

Yaa şu reflüm yine başladı. Gırtlağımda bişey var. Lokma takılmış kalmış gibi. Yutkunuyorum yutkunuyorum gitmiyo. Rahatsız ediyo beni. 2-3 gündür böyle. ne yapsam nasıl geçirsem....???

Canım Rennie Duo şurup bir kaşık birebir

çok geçmiş olsun canım dinlen bir güzela.s.

slm guzeller, hos geldin denizcim, cok ozledik seni
safak saydiginiz sayfa hangisi kizlar benim hicbirseyden haberim yok:)

alyasulin cim gözünadyın bebişin iyiymiş.ama kendine de dikkat etmen gerek.bol bol dinlen ve sıvıda almayı unutma canım.geçmiş olsun.

bende ders çalışayım bari biraz.şurda 2 ayım var doğumdan sonra ilk 1 ayda çalışamam.sonrada sınavlar var zaten.

kızlar cok teekkür ederim ilaçlarımı aldım evdeyim oyle ama yatılmıyor yaa bı sol tarafa yatınca rahat oluyorum nefes darlıgım var bıraz ama kzım ıyı ya o yetıyor yaa arkadaslar ben daha hıc bısey almadım dogru durust yaa valal su krızın bı gecmesını beklıyorum esımın ıslerıde sıkıntılı bıraz ama ınşşallh duzelırde hepsını bı anda alcam buyuk ıhtımalle. bıde benım kayınvalıdem ruyasında benı gormus boyle bırılerı gelmıs ona demıs kı ruyasında gelının 20 gun sonra dogum yapcak demısler kızlar gulmeyın ama benım kayınvalıdem herseyı onceden ruyasında goren bı ınsan vala cok dua edıyor gununde dogursun ınsllsh dıye ama ne bılım bıraz tedırgın oldum daha dıkkat edıyorum neyse cok konustum gorusruz yıne :)

herkese selam kızlar nasılsınız havalar cok sogudu ya ,bide bi basagrım var sabahtan berı gecmek bılmedı içimden ne yemek yapmak nede iş guc yapmak ıstıo cok halsizim üfff:bbo:

merhabalar..
ADAcim hosgeldin arim balim petegim.. oy oy.. senin gelisin ne demek biliyormusun?? gecmisi okumam saatler sürecek demek, ama deger be..:içelim: :1hug:

ben haftaya pazartesiye kadar gremicem arkadaslar.. malum noel, isyerleri kapali, evdede net yok..benneyaptımki

bugün annem ve kardesimle kizima alisverise ciktik.. tulum, külotlu corap, bornoz aldik.. :asigim:resimlerini eklicim albüme.. ama taa pazartesiye insallah
:CüvCüv:

Hah ben de geldim, barbunyam pişti...Bugün çok moralim bozuk, annem ve kardeşimle kapışıp duruyorum... geldi mi herşey üstüste gelir zaten...

güzel anneler hepinize selamlar.çok sık girmediğim için geçmişi hiç okuyamıyorum.inşallah sizlerde bebeklerde iidir.biz çok şükür iyiyiz.dün ciğer geliştirici iğnemiz yapıldı.Ama ara sıra stres oluyorum erken doğum korkusuyla.hedefim 9 ay inşallah bebişlerim vakitli doğarlar.size ve bebeklerinize sağlıklar diliyorum.a.s.

Gözünaydın canım.Bebişin iyiymiş. Sanada geçmiş olsun. Sabah bende grip gibiydim,şimdi zararım yok. Kivi ve ıhlamur birebir

bu arada şimdi listeye baktım mart anneleri listesine.
isim yazdırıp gelmeyen bir sürü kişi var..
nerdelerki acaba,iyilermi?
böcükcüğüm yaklaşık bi 40-50 kişide silmişimdir listeden. Çünkü 1-liste almıyo
2-bidaha uğramıyorlar

canım şu linkleri nasıl veriyorsunuz. bilmiyorum ben.

Hah ben de geldim, barbunyam pişti...Bugün çok moralim bozuk, annem ve kardeşimle kapışıp duruyorum... geldi mi herşey üstüste gelir zaten...
Kıyamam canım. Hallolmadı dahada büyüdü demek. Boşver beklentiye girdikçe daha da moralin bozulur. Kendini teselli et tatlım,bebişin sana yarenlik edecek.

merhaba fıstıklar nasılsınız geçmiş bitmedi daha deniz iki geçmiş olsun allah bidaha düşürmesin
sabah şeker yükleme vardı sonuç 79 çıktı doktor çok iyi bir sortun yok dedi ee sizde ne var ne yok bebişler nasıl

arkadaşlar biraz geç oldu ama birkaç gündür okuyamıyordum yazılalanları. zakkumcum doğum günün kutlu olsun hep mutlu sağlıklı günler görürsün inşallah aslıcığım sana da çok geçmiş olsun bebişine de kendine de dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…