esma bir ara gelip bilgisayarını daha gelmediğini yazmıştıkızlar esma ve acıbiberi çok merak ediyorum ben..
aslıda bir an önce dönse inşallah..
NERDESİN KUSUM OZLETTİN
Yaa şu reflüm yine başladı. Gırtlağımda bişey var. Lokma takılmış kalmış gibi. Yutkunuyorum yutkunuyorum gitmiyo. Rahatsız ediyo beni. 2-3 gündür böyle. ne yapsam nasıl geçirsem....???
merhaba cici anne adayları bende şimdi geldim doktordan bebişim iyimiş gelişimi suyu falan hepsı ıyı dedı bı tek ben kansızmısım ve bı suru ılacla geldım eve ya bıde grıp oldum cok halsız ve ve yorgunum yaabıde cok oksuruyorummmmm :
canım burda bakslm guzeller, hos geldin denizcim, cok ozledik seni
safak saydiginiz sayfa hangisi kizlar benim hicbirseyden haberim yok:)
ben haftaya pazartesiye kadar gremicem arkadaslar.. malum noel, isyerleri kapali, evdede net yok..benneyaptımki
yaaa yapma ciddimisin...
cok ozlicem seni
senağlama
Gözünaydın canım.Bebişin iyiymiş. Sanada geçmiş olsun. Sabah bende grip gibiydim,şimdi zararım yok. Kivi ve ıhlamur birebirmerhaba cici anne adayları bende şimdi geldim doktordan bebişim iyimiş gelişimi suyu falan hepsı ıyı dedı bı tek ben kansızmısım ve bı suru ılacla geldım eve ya bıde grıp oldum cok halsız ve ve yorgunum yaabıde cok oksuruyorummmmm :
böcükcüğüm yaklaşık bi 40-50 kişide silmişimdir listeden. Çünkü 1-liste almıyobu arada şimdi listeye baktım mart anneleri listesine.
isim yazdırıp gelmeyen bir sürü kişi var..
nerdelerki acaba,iyilermi?
canım şu linkleri nasıl veriyorsunuz. bilmiyorum ben.
Kıyamam canım. Hallolmadı dahada büyüdü demek. Boşver beklentiye girdikçe daha da moralin bozulur. Kendini teselli et tatlım,bebişin sana yarenlik edecek.Hah ben de geldim, barbunyam pişti...Bugün çok moralim bozuk, annem ve kardeşimle kapışıp duruyorum... geldi mi herşey üstüste gelir zaten...
canım şu linkleri nasıl veriyorsunuz. bilmiyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?