kızlar bunları sipariş vericem koçtaştan ikisi 380 ytl ye geliyor bonusu da 2 ye böleceklermiş.
ben oda yapmıcam biliyorsunuz.giyinme odamı boşaltıp burayı bu şekilde oda yapıcam ilerde de yine koçtaştan kitaplık ve bilgisaytar masasını alırım diye düşündüm.
park yatak zaten yanımda olacakya..
yine ilerde baza ve tek kişilik yatakla tamamen bu işten kurtulmayı ümit ediyorum.nasıl.
Kızlarrrrrrr, ben geldimmmm!!!
Doktorumuza gittik, bebişimiz, suyumuz gayet iyi. Kızımın rahatının yerinde olduğunu, şimdilik yerinin rahat olduğunu, doğmaya da niyetli gözükmediğini söyledi. Hemogram testimi de yaptırdım sonuçlarım gayet güzel çıktı.
Gelelim bebişeee.....
Kızım 1860 gr. ve 43 cm. olmuş. Şişkoooooo!!!! :))))
Görünen durumda beklenen doğum tarihi 20 Şubat!!!
aminnnn canim hepimiziii hepimizii, 4 once 5 sonra farketmez, saglıklı olsunlar da vallahi baska derdimiz yokmelek,deniz,lıttle_suzy kızlar en erken doğum arasında ben gözükürsen sizler bende önce doğurcaksınız valla.....gelişimleri ileride bebişlerinizin demekki...Allah hayırlısıyla kurtulmayı nasip ettirsin...
nazan benim arkadaşıma ellerini sokmuş ebeler şiş filan ortada yokmuş yani..
Kızlarrrrrrr, ben geldimmmm!!!
Doktorumuza gittik, bebişimiz, suyumuz gayet iyi. Kızımın rahatının yerinde olduğunu, şimdilik yerinin rahat olduğunu, doğmaya da niyetli gözükmediğini söyledi. Hemogram testimi de yaptırdım sonuçlarım gayet güzel çıktı.
Gelelim bebişeee.....
Kızım 1860 gr. ve 43 cm. olmuş. Şişkoooooo!!!! :))))
Görünen durumda beklenen doğum tarihi 20 Şubat!!!
melek,deniz,lıttle_suzy kızlar en erken doğum arasında ben gözükürsen sizler bende önce doğurcaksınız valla.....gelişimleri ileride bebişlerinizin demekki...Allah hayırlısıyla kurtulmayı nasip ettirsin...
selam kızlar..nasılsınız..iyi haberler getirenler var negüzel..öyle bakarken gördüm geçmişi okumadım daha..benim moralim çok bozuk..
26.haftada yapılması gereken gebelik şekerime bugün yani 31. haftada bakıldı..3 kere gitmiştik hepsinde bir aksilik çıktı ki ben zaten aksilikleri çok severim çekerim kendime...neyse olmadı yani kısmet bugüneymiş...
hemoglobin ve idrar çok güzel çıktı..
ama şeker 156 çıktısenağlama
dr dedi şeker tatlı hamur işi kızartma yok...dedim zaten ben onları ağzıma sürmüyorum..allahtan dikkat ediyormuşum yoksa nolurdu halim kaç kilo alırdım acaba...
nitekim diyet verdi..benim beslenme şeklile aynı zaten..ben onun dışında bişey yapmıyordum...offf çok sinirlerim bozuldu..kötükedihüso ama şeker çıkanların geneline bakıyorum diyet yapmaktan kilo almıyorlar...inşallah bende kendim veririm bebeğe alırım bundan sonra..neyseki diğer testlerim ii çıktı...kızıma çıkmışken 1-2 şey daha aldık..babası bayıldı gezerken kıyafetlere..durdurmasam hepsini alacaktı herhalde..delikafadulden..neyse açlıktan ölüyorum...iştahım yok..duyduğumdan beri kötüyüm..bide üstüne ağladım yolda...neyse vardır elbet bir hayır..
canim bilmem bana elini kolunu sokmadi kimse:roflol: yani benimde doktor patlatmisti suyumu, ona oyle denk gelmis demekkikaydirigubbakcemile3
kardesıme soramadım.. ne kadar su aktı patlatınca yarım kova mı :)
Canım benimmmmm, şaka yaptım, hiç öyle demek ister miyim... :1hug:Aşkolsun canım yaa... Bunu en iyi sen biliyon nasıl bana böyle bi tavsiyede bulunuyorsun. Şişiyim patlayım o zaman ben
ben geldimm heyyyy
şimdi haberlerimi vereyim.tahlil sonuçlarım gayet iyi şükürler olsun.kanım filan yerinde.hemoglobinin yüksek olması bebeğe çok yararlıymış.ilerde zeka seviyesiyle alakalıymış bu durum..
tiroidim filanda düşmüş kızlar.oda normal.
idrarımda azcık bir iltihap sözkonusu bol su iç dedi.che cim bende antibiyotik kullandım doktorun verdiyse iç.tropikal antibiyotik bunlar çünkü.
onun haricinde şeker filan da iyi çıktı.bir yaramazlık yok şükür.
melekcim ne yaptı kardeşin doğurdumu?
Teşekkür ederim. Ben normal doğum düşünüyorum. bebişim dönmüş bu arada, hani dün gece hatırlatmıştım ya durumu sana... Bu doktor da dönmüş dedi. Kanın da bol, suyun da bol, pozisyon ve kilon da müsait nomrla doğurman için dedi. Bakalım bizim tombalak çıkarsa ordan normal doğurcam artık... :roflol:çok güzel bir haber denizcim.çok sevindim vallahi..
maşallah 2 kiloya doğru yol alıyorlar..
sen sezeryan mı düşünüyosun..
Canım çok sağol, hepimizinkini inşallah.muhtarım maşallah...iyi bakmışsın kızına.....Allah nazarlardan saklasın...sonuçlarında iyi çıkmış....ne güzel haberler...
Şubat annesi mi olcam ben yaaa.... senağlamaadacyocum cok sevindim haberler iyi kizinada MASALLAH... hep böyle saglikli bir sekilde gelisir insallah
Desene mart annesi degilsin artik eger görünüse göre dogum yaparsan ?
melek,deniz,lıttle_suzy kızlar en erken doğum arasında ben gözükürsen sizler bende önce doğurcaksınız valla.....gelişimleri ileride bebişlerinizin demekki...Allah hayırlısıyla kurtulmayı nasip ettirsin...
gözünaydın denizcim maşallah kızınaa
ben geliyom oraya şimdi...hay massallahh muhtar, acilisi sen yapacaksin galiba:)) olmazsa sen subat annelerine git ya, aran da iyi onlarla hem:)))
denizcim masallah kizina gobusunun buyuk olmassi tosun kizindanmis demek masallahhhhhh
Melekcim dayanırsın Allah'ın izniyle... Kardeşin için de dua ediyorum canım. İyi haberlerini verirsin inşallah bu gece...Canım güzel haberlerle gelmişssin sevindim. Benimde(erken doğum olmazsa) beklenen tarih 22 Şubat yazıyor ultrasonda :) Zaten bakın Aralık annelerıne enaz 15 kısı kasımda dogurmus
selam kızlar..nasılsınız..iyi haberler getirenler var negüzel..öyle bakarken gördüm geçmişi okumadım daha..benim moralim çok bozuk..
26.haftada yapılması gereken gebelik şekerime bugün yani 31. haftada bakıldı..3 kere gitmiştik hepsinde bir aksilik çıktı ki ben zaten aksilikleri çok severim çekerim kendime...neyse olmadı yani kısmet bugüneymiş...
hemoglobin ve idrar çok güzel çıktı..
ama şeker 156 çıktı
dr dedi şeker tatlı hamur işi kızartma yok...dedim zaten ben onları ağzıma sürmüyorum..allahtan dikkat ediyormuşum yoksa nolurdu halim kaç kilo alırdım acaba...
nitekim diyet verdi..benim beslenme şeklile aynı zaten..ben onun dışında bişey yapmıyordum...offf çok sinirlerim bozuldu.. ama şeker çıkanların geneline bakıyorum diyet yapmaktan kilo almıyorlar...inşallah bende kendim veririm bebeğe alırım bundan sonra..neyseki diğer testlerim ii çıktı...kızıma çıkmışken 1-2 şey daha aldık..babası bayıldı gezerken kıyafetlere..durdurmasam hepsini alacaktı herhalde....neyse açlıktan ölüyorum...iştahım yok..duyduğumdan beri kötüyüm..bide üstüne ağladım yolda...neyse vardır elbet bir hayır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?