2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cok akıllıca bocekcim, her zaman kullanılabilecek dolap ve sifonyer, zaten kizin uzerine bir suru barbie cikartmalari falan yapistiracak:) ay allah o gunleri de gostersinnnn

hay massallahh muhtar, acilisi sen yapacaksin galiba:)) olmazsa sen subat annelerine git ya, aran da iyi onlarla hem:)))

aminnnn canim hepimiziii hepimizii, 4 once 5 sonra farketmez, saglıklı olsunlar da vallahi baska derdimiz yok

ya kimse benim albumume bakmiyor mu ki, bi suru ciciler aldim kendimeee

Canım güzel haberlerle gelmişssin sevindim. Benimde(erken doğum olmazsa) beklenen tarih 22 Şubat yazıyor ultrasonda :) Zaten bakın Aralık annelerıne enaz 15 kısı kasımda dogurmus:CüvCüv:

selam kızlar..nasılsınız..iyi haberler getirenler var negüzel..öyle bakarken gördüm geçmişi okumadım daha..benim moralim çok bozuk..
26.haftada yapılması gereken gebelik şekerime bugün yani 31. haftada bakıldı..3 kere gitmiştik hepsinde bir aksilik çıktı ki ben zaten aksilikleri çok severim çekerim kendime...neyse olmadı yani kısmet bugüneymiş...
hemoglobin ve idrar çok güzel çıktı..
ama şeker 156 çıktısenağlama
dr dedi şeker tatlı hamur işi kızartma yok...dedim zaten ben onları ağzıma sürmüyorum..allahtan dikkat ediyormuşum yoksa nolurdu halim kaç kilo alırdım acaba...
nitekim diyet verdi..benim beslenme şeklile aynı zaten..ben onun dışında bişey yapmıyordum...offf çok sinirlerim bozuldu..kötükedihüso ama şeker çıkanların geneline bakıyorum diyet yapmaktan kilo almıyorlar...inşallah bende kendim veririm bebeğe alırım bundan sonra..neyseki diğer testlerim ii çıktı...kızıma çıkmışken 1-2 şey daha aldık..babası bayıldı gezerken kıyafetlere..durdurmasam hepsini alacaktı herhalde..delikafadulden..neyse açlıktan ölüyorum...iştahım yok..duyduğumdan beri kötüyüm..bide üstüne ağladım yolda...neyse vardır elbet bir hayır..

Valla ben Ocak da dogurmayayım da Şubatın kacı olursa olsun onemlı degıl benım ıcın:Saruboceq:

ne aglıyorsun deli, ben ustune basa basa sordum doktora, bebege birsey olur mu diye, sana olur dedi kilo aldıgun icin, bebek en fazla iri olur dedi, ben diyet bile yapmiyorum, marifet degil tabi ama sıkma canını, kendini de kasma

Aşkolsun canım yaa... Bunu en iyi sen biliyon nasıl bana böyle bi tavsiyede bulunuyorsun. Şişiyim patlayım o zaman ben
Canım benimmmmm, şaka yaptım, hiç öyle demek ister miyim... :1hug:

Canım gözün aydın, çok sevindim. hep böyle güzel haberler getir inşallah.

çok güzel bir haber denizcim.çok sevindim vallahi..
maşallah 2 kiloya doğru yol alıyorlar..
sen sezeryan mı düşünüyosun..
Teşekkür ederim. Ben normal doğum düşünüyorum. bebişim dönmüş bu arada, hani dün gece hatırlatmıştım ya durumu sana... Bu doktor da dönmüş dedi. Kanın da bol, suyun da bol, pozisyon ve kilon da müsait nomrla doğurman için dedi. Bakalım bizim tombalak çıkarsa ordan normal doğurcam artık... :roflol:

muhtarım maşallah...iyi bakmışsın kızına.....Allah nazarlardan saklasın...sonuçlarında iyi çıkmış....ne güzel haberler...
Canım çok sağol, hepimizinkini inşallah.

adacyocum cok sevindim haberler iyi kizinada MASALLAH... hep böyle saglikli bir sekilde gelisir insallah
Desene mart annesi degilsin artik eger görünüse göre dogum yaparsan ?
Şubat annesi mi olcam ben yaaa.... senağlama

Valla öyle görünüyo canım... İnşallah hepimiz alnımızın akıyla kurtuluruz...
gözünaydın denizcim maşallah kızınaa

Teşekkür ederim canım, sen de sıkma canını, bi doğur, atıver şu kiloları bak eşinin gözü de bişi görüyo mu... O ..... yu da icabında gelir hep beraber yolarız.
hay massallahh muhtar, acilisi sen yapacaksin galiba:)) olmazsa sen subat annelerine git ya, aran da iyi onlarla hem:)))
ben geliyom oraya şimdi... klava:klava:klava:

denizcim masallah kizina gobusunun buyuk olmassi tosun kizindanmis demek masallahhhhhh

Doktorum da şaşırdı göbeğimin büyüklüğüne. Ama ultrasondan sonra aynı şeyi söyledi: "Nedeni anlaşıldı!!!" :roflol:
Canım güzel haberlerle gelmişssin sevindim. Benimde(erken doğum olmazsa) beklenen tarih 22 Şubat yazıyor ultrasonda :) Zaten bakın Aralık annelerıne enaz 15 kısı kasımda dogurmus
Melekcim dayanırsın Allah'ın izniyle... Kardeşin için de dua ediyorum canım. İyi haberlerini verirsin inşallah bu gece...

Canım gözün aydın... Geç olsun güç olmasın diye boşuna dememişler... Cicileriniz de hayırlı olsun.

Kızlar hem geçmişi okudum hem de yazmak için bekledim. Malum, yazdıklarımı sadece siz okuyun istedim... şutarafagittişutarafagitti

gülşah ne güzel haberlerle gelmişsin gözün aydın:lepi:
deniz 41 kere maşallah tombiş kızına ne kadar güzel büyümüş,
rehavet canım sıkma canını, ilk duyduğumda ben de çok yıkılmıştım ama insan alışıyor, üzülme şeker için:1hug:. bebişinin cicilerine bak rahatla. :CüvCüv:
melek nasılmış kardeşin, onun da kızı nazlı olacak, baksana gelmem diyo, yüz görümlüğü istiyor herhalde hihoyyyt

bu gece kocişi azad ettim kızlarr..
arkadaşlarıyla oyuna gitti kahveye..eve hiç gelmeden annesinde yemek yiyip geçecek..
kafam güzel,dünya güzel.herşey güzel...sen güzelsin güzelsin..sen güzelsin güzelsin..
ne alakaysa bunu söylüyorum:)

gülşah ne güzel HABERLER GETİRDİN MAŞALLAH.

deniz MAŞALLAH İİ BAKMIŞSIN BEBİŞİNE

rehavet CIM takılma şekere jnm dr dediğini uygula normale döner inş

bütün hamişler den yinede güzel haberler var .üzülmeyin yeter kızlar inş az kaldı böyle sorunsuz devam ederiz.

melekcim dua ediyorum jnm inş hayırlısıyla kurtulur bi nefeste inş.

Rehavetcim ben hemoglobin ve idrar testi için gözün aydın yazmıştım, şeker için yazmayı unutmuşum hayatım. Yanlış anlaşılma olmasın diye eklemek istedim. Şeker için de üzülme canım, çok yüksek çıkmamış. Biraz dikkat etsen dengelersin sen onu...

selam kızlar
adacyo maşallah bebişine sağlıkla büyüsün
melekcim aklıma bir şey geldi loğusa kadınların duası kabul olur derler kızkardeşine söyle de doğumdan sonra senin ve bebişin için dua etsin

rehavet canıum şimdi okudum.deli kız seni.ne var onda.benim görümcemnde öyle çıktı.1 aylık diyetle düzelecek..Allahın izniyle.
o cicilerini yerim ben onun maşallah

İyi akşamlar güzel anneler ve bebişler,ben mayıs annesi olacağım kısmetse,sizlere birşey danışmak istedim,aranızda kuruluk yaşayan varmı?ben rahim hizasından göğüsler dahil hep kurudum,şimdiye kadar bebeyağı kullandım ve doktor tavsiyesi ile bol su içiyorum,ama geçmiyor geçmiyor off...

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürlera.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…