slm kizlar gecmisi okumaya calisiyorum bende:)
melekcim Allah kurtarsin canim, inslh iyi haberleri bir an once aliriz
elifcim keseyi , sis gibi birsey sokup patlatiyolar canim
anemmmm kızlar soyledi nazanım yaa
insallah kendi patlar..:çok üzgünüm:
ben geldimm heyyyyhihoyyyt
şimdi haberlerimi vereyim.tahlil sonuçlarım gayet iyi şükürler olsun.kanım filan yerinde.hemoglobinin yüksek olması bebeğe çok yararlıymış.ilerde zeka seviyesiyle alakalıymış bu durum..
tiroidim filanda düşmüş kızlar.oda normal.
idrarımda azcık bir iltihap sözkonusu bol su iç dedi.che cim bende antibiyotik kullandım doktorun verdiyse iç.tropikal antibiyotik bunlar çünkü.
onun haricinde şeker filan da iyi çıktı.bir yaramazlık yok şükür.
melekcim ne yaptı kardeşin doğurdumu?
şimdi haberlerimi vereyim.tahlil sonuçlarım gayet iyi şükürler olsun.kanım filan yerinde.hemoglobinin yüksek olması bebeğe çok yararlıymış.ilerde zeka seviyesiyle alakalıymış bu durum..
idrarımda azcık bir iltihap sözkonusu bol su iç dedi.che cim bende antibiyotik kullandım doktorun verdiyse iç.tropikal antibiyotik bunlar çünkü.
bocekcim senin adina cok sevindim.
ama benim moralim bozuldu simdi. son tahlillerde benim hemoglobin dusuk cikmisti.
allah korusun bebege bi zarari olurmu yaa
ilac takviyesi vermisti of cok canım sıkıldı simdi :1no2:
Selam annişler,
Kızkardeşim sancılara dayanamayınca epidural takıldı. Epidurali takabilmek için açılmanın 4 cm olmasını beklediler. 4cm olmadan takılırsa doğumu yavaşlatıyormuş. Dolayısıyla 3-4 saat sunni sancı çekmek zorunda kaldı. Az önce birazcık telefonda görüştüm şimdi iyiyim diyor ve kesinlikle epidural yaptırmak en doğru karar diyor.
Şimdi msj yazarken tlf geldi yanında bekleyen ablamdan açılması 7 cm olmuş.Akşama gelecek inşallah
Bu ve benzeri olaylara tepki göstersen de, hamile ya duygusallaşıyor ondan diyecekler ama düpedüz kendileri anlayış göstermeyi beceremiyo ve hamilelerin duygusal yapısını bahane olarak kullanıyorlar... Biz uzakta olduğumuzdan böyle şeyler yaşamadım, ama kendimi senin yerine koyunca anlıyorum, insan ilgi bekliyor, düşünüldüğünü hissetmek istiyor ki bu çok normal, üstüne birde böyle şeyleri görünce pes dedirtiyorlar, yani kayınvaliden ayıralım diyeceği yerde kızım kurban bayramı diye et yapmıştım sen biraz hava al, kendine gel, başka birşey hazırlayayım dese noolcak ki, anca sevaba girerdi... Ya da sana yukarı gönderse yemeğini, etin pişme kokusunu almazdın noolcak ki, bunlar ufak şeyler, kız hamile şunun şurasında ne kadar kaldı demek bu kadar zor mu, sonuçta doğacak olan onunda canının canı...
Ama sen sıkmıycan canını, niye böyle yapıyolar diye düşünüp kafana takmıycan... Umarım eşin evde sana yardımcı oluyordur canım...
Allah razı olsun arkadaşlar.Bana moral verdiniz.
Eşimle paylaşamıyorum çünkü hissettiklerimi anlatmaya başlayınca ağlamaya başlıyorum.Şu anda sizinle paylaşırken bile tutamıyorum kendimi.Eşime anlatırken ağlarsam o benden daha hassastır onu çökertmek istemiyorum.Hasta bile olur o.
Kiloma gelince aslında gebelik dışında zayıftım herkes kilo al biraz derdi fakat iki gebeliğimide üst üste yaşadığım için kilom ikiye katlanıcak nerdeyse.Şuanda 78-79 civarındayım.Bende evden freelance çalışıyorum eşimle beraber.Bilgisayar başındayız yani öyle hareketli bir hayatım yok.Yorulmuyorum.Fakat moralim bazı şeylere bozuluyor.Acaba bundan olabilirmi diyorum.Ahh bir uçurumun kenarına geçip sesim kısılana kadar bağırmak istiyorum.Belki ozaman bu sıkıntıyı içimden atıcam.
Gerçekten moral konusunda çok etkilisiniz beni rahatlattınız.Allah razı olsun sizden dualarınızı eksik etmeyin neolur.Dün doktora giderken dedimki bebeğim eğer beni üzmezsen sana çıkışta cicler alıcam dedim.Çok şükür sağlıklı çıktı yavrum beni üzmedi.Aldım ona gece gece bişeyler.Onları bile resmini çekip eklemeye çekiniyorum ya acayip bir psikoloji bu.Neyse sizide üzmeyim yeniceğim bu psikolojiyi inşaallah.Aslında güçlü yapım vardır.Ama anne olmak hakikaten çok zor.Allah bize güç versin.
Selam kızlar son 10 sayfayı okuyamadım kusura bakmayın.
Önce kendi kontrolümden bahsedeyim. Doktor yatmaya devam dedi. Zaten benimki düzeltilebilecek bi sorun değil biliyorsunuz. Raporumu uzattı. Bir daha 5 Aralıkda gel. O zaman zaten 32.hafta doğum raporunu açacam dedi.(Bu arada 5 Aralık da 31+4 oluyorum ama olsun açarız raporunu dedi)
Bu arada kesinlikle ve kesinlikle erken doğururmuşum.(Geçende kesin erken doğursun ne kadar tutarsak içerde kar demişlerdi iki doktorda). Ama 20 Ocak'ı görmemiz lazım riskin ortadan kalkması için dedi. Yani 34.haftaya kadar en az 3 hafta daha sabredeceksin dedi.
Magnezyumu kesti. Nidilat zaten yeterince ağır dedi(Günde 4 defa alıyorum. fena baş ağrısı yapıp tansiyonumu düşürüyor) Tekrar Celeston iğne verdi bu akşam ve 48 saat sonra 2 iğnem var yani( Bilmeyenlere celeston ciğer geliştirici iğne) Demir ve Elevite de devam.
Bu nidilat ve proluton ıgne sayesınde duruyormusum. Yoksa sımdıye cokdan dogurmustun dedı
10 gun once 60.4 ıken o kadar yatmamama ragmen 60.7 cıktım anlamadım bır garıplık var.
Ama bebegım 10 gunde 1352 gr dan 1713 gr.olmus. (Babasına tesekkur edıyorum cok ıyı bakıyor) Boyumuz 41.2 (FL değerine göre) Gelişimine göre beklenen doğum tarihi 22 Şubat
Onun dışında kızkardeşimin doğumuna gidebilirmiyim bugün hastanede dedim. Kızdı doktorum yine. Kızkardeşinin riskli bir durumu yok ama senin var dedi. Doğduktan sonra görmeye gidebilirsin ama en fazla 1 saat oturarark durmak kaydıyla dedi.
Bide ben 5 aylık hami,leyken dükkana gitmiştim kız beni görüp eşime yakınlaştı bide pis pis suratıma güldü ben ağlamaya başladım eşim beni gördü yanıma geldi ben sonra yanlarından ayrıldım eve giderken sinir krizi geçirdim ağlamaktan beni hastaneye kaldırdılar eşim sonra yanıma geldi serum yedim dr bana çok kızdı yani böylesi bi ...................... Için yaşadıklarıma inanamıyporum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?