2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben geldimm heyyyyhihoyyyt
şimdi haberlerimi vereyim.tahlil sonuçlarım gayet iyi şükürler olsun.kanım filan yerinde.hemoglobinin yüksek olması bebeğe çok yararlıymış.ilerde zeka seviyesiyle alakalıymış bu durum..
tiroidim filanda düşmüş kızlar.oda normal.
idrarımda azcık bir iltihap sözkonusu bol su iç dedi.che cim bende antibiyotik kullandım doktorun verdiyse iç.tropikal antibiyotik bunlar çünkü.
onun haricinde şeker filan da iyi çıktı.bir yaramazlık yok şükür.
melekcim ne yaptı kardeşin doğurdumu?

selam kızlar, simdi girdim eve, profilimdeki albumlerime hastane cantasi diye bir album ekledim, cok icime sinen bir alisveris oldu insallah siz de begenirsiniz, buketcim dun senden gordum canim cekti resmen attim kendimi sokaga bugun:)
elif cnm ozellikle senin begenecegini dusunuyorum, sanırım sen de boyle birseyler arıyordun.
doktor geldi mi deniz ve melek kızlar???neyse usenmeyeyim okuyayaim gecmisi

canim gozun aydin hep boyle guzel haberler al inslh

Selam annişler,

Kızkardeşim sancılara dayanamayınca epidural takıldı. Epidurali takabilmek için açılmanın 4 cm olmasını beklediler. 4cm olmadan takılırsa doğumu yavaşlatıyormuş. Dolayısıyla 3-4 saat sunni sancı çekmek zorunda kaldı. Az önce birazcık telefonda görüştüm şimdi iyiyim diyor ve kesinlikle epidural yaptırmak en doğru karar diyor.

Şimdi msj yazarken tlf geldi yanında bekleyen ablamdan açılması 7 cm olmuş.Akşama gelecek inşallah

bocekcim senin adina cok sevindim.
ama benim moralim bozuldu simdi. son tahlillerde benim hemoglobin dusuk cikmisti.
allah korusun bebege bi zarari olurmu yaa
ilac takviyesi vermisti of cok canım sıkıldı simdi :1no2:

bocekcim senin adina cok sevindim.
ama benim moralim bozuldu simdi. son tahlillerde benim hemoglobin dusuk cikmisti.
allah korusun bebege bi zarari olurmu yaa
ilac takviyesi vermisti of cok canım sıkıldı simdi :1no2:

yok canım ilaçla ykseliyor o merak etme.
kan hapı verdi dimi sana.

adacyo geldi bu arada..huuuuuuuuu

boceqcim iyi haberler almissin cok sevindim ne güzel yaaa inis cikislar olmasina ragmen ginede safak saymaya devam...

Kızlarrrrrrr, ben geldimmmm!!!
Doktorumuza gittik, bebişimiz, suyumuz gayet iyi. Kızımın rahatının yerinde olduğunu, şimdilik yerinin rahat olduğunu, doğmaya da niyetli gözükmediğini söyledi. Hemogram testimi de yaptırdım sonuçlarım gayet güzel çıktı.
Gelelim bebişeee.....
Kızım 1860 gr. ve 43 cm. olmuş. Şişkoooooo!!!! :))))
Görünen durumda beklenen doğum tarihi 20 Şubat!!!

çok güzel bir haber denizcim.çok sevindim vallahi..
maşallah 2 kiloya doğru yol alıyorlar..
sen sezeryan mı düşünüyosun..

hadi hayırlı ugurlu olur insallah canımm

vaaayyy zeki hatunlardan korkulur bocukcum, aman dikkat ayakta uyutacak senin kız seni

annem dedi ki gelin hamile iken sadece bebegi dusunuyordum ister istemez, simdi sen hamile iken hem seni hem bebegi dusunuyorum, farklıymıs dedi:) hain annem:)

rahat birak cocugu be kusum, dinleniyordur cok isi var onun iceride buyumesi gerekiyor, kilo konusunu da takma hic su anın tadını cıkar, simdi uyuyan bebek dogunca bir hareketli olacak ki, pesinden oyle kosturacaksin ki kilo falan kalmayacak, ben 16 kilo aldim da cekinmiyorum sen hic takma ya:)

massaallah canim, kotu bir haber yok bak, benim de ultrason kagidinda 22 subat yaziyor, ayni gun yaparmisiz yanyana odalarda melekcim ay ne guzel oluur:)

bu ne ya, yolarim ben oyle kızı, ne hasta ruhlu insalar var yaaa

muhtarım maşallah...iyi bakmışsın kızına.....Allah nazarlardan saklasın...sonuçlarında iyi çıkmış....ne güzel haberler...

adacyocum cok sevindim haberler iyi kizinada MASALLAH... hep böyle saglikli bir sekilde gelisir insallah
Desene mart annesi degilsin artik eger görünüse göre dogum yaparsan ?

melek,deniz,lıttle_suzy kızlar en erken doğum arasında ben gözükürsen sizler bende önce doğurcaksınız valla.....gelişimleri ileride bebişlerinizin demekki...Allah hayırlısıyla kurtulmayı nasip ettirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…