2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biz geldiiikkk,süsledim kızımı size melek yaptım :))
IMG]http://img189.imageshack.us/img189/4679/img1181z.jpg[/IMG]

[
derya canım kızın çokkk tatlı binboğa dağı var da ormanı nerede?

füsuncum nisanı yerim ben, neşesi değil iştahı da yerinde maşallah:))

melek Ali Tuna çok büyümüş maşallah. sen de kilosuna takma. bence oldukça sağlıklı gözüküyo.

esma batuhan aynı sen. gerçi babasını görmedim ama. sana benzemiyosa babası denecek bişey yok. maşallah iştahına da. çok yedirip de kusturma yine bebeğimizi.

adaşım, defne ne kadar uzamış maaşallah. çok da masum bi güzelliği var. güneş yaramış defneye

aslı ay bornozlu fotosuna bayıldım. ne sempatik bi suratı var ada nın. kusura bakma seksü bi kız olamaz o. neşeli sempatik olur...

sibel canım mnik kuş çok tatlı. nazar değmesin hiçbirine. yüzmelere gidip serinlermiş de. yarasınnnn...

anıla da şapkası çok yakışmış. şu çiçeği de çıkarsalarmış:)

arda ya da maaşallah o da kocaman olmuş yaaa. gerçi erken çıkan yol alırmış

tuğba, canım faruk da çok yakışıklı olmuş. bak söylemedi deme. büyüyünce çok canlar yakacak.bizim kızın kertiği var canım. olmasa düşünürdük.

funda canım gerçekten çok değişmiş böcüğümüz. çok büyümüş. maşallah harektli olduğu da net çıkmayan fotodan anlaşılıyo zaten.

emel canım yiğit de çok uzun gibi geliyo bana ama neden. erkekler aşmış kendini yahu. maşallah yiğite de...

meltem canım kim bu melek derken adına layık olmuş prenses. maşallah ona da:)))

toptan bi MAŞALLAHHHHH tüm bebeklere

melteeemmmm maşallah çok tatlı olmuş bu melek

emelcim yiğite maşallah boyu nasıl uzun öyle
büyümüşte biberonunu bile tutuyor yakışıklı oğlum benim

meltemcim yerim ben o meleğin küçük kanatlarını
çok tatlı olmuş maşallah allah nazarlardan korusun canım

Yerım senın mayonu ne sekersın sen oyle
meltem ben bu melegı yerım masallah anasına benzıyo
oglumun boyuna gelınce 69 cm dı 7 gun Önce

CANIM BEN SALINCAGI YURTDISINDAN SIPILMAX´´DAN ALDIMMM

HERKESE AYRI AYRI TESEKKURLER OPUYOR OGLUSUM SIZI opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tuğba, canım faruk da çok yakışıklı olmuş. bak söylemedi deme. büyüyünce çok canlar yakacak.bizim kızın kertiği var canım. olmasa düşünürdük.

SAOL CANIM BULAMADIK BIR DUNURRRlmaz:

Emellll ben bu sari papatyayi yerimm pasaya bak yaaa ögrenmis birde biberon tutuyo MASALLAH
Meltem benim melegimn fotolarini eklemissin ... yerim ben onu yerrr...masallahh nede güzel olmuss
Nisan hanimin mayosunu cok ksikandikkk ve düsündük neden biz tek firfirli don aldik diye hahaha masallah son fotoya bayildimm

alalhım bittim doğaya çok güzel olmuş maşalalhhhhhhhhhhh

nisanım ne kadar yakısmıs sana mayon yerım senı ben ya hele sapkaya bak bızede butun sapkalar buyuk gelıyor sen gır denızlerede fotolarını ck bizde bakalım burda maşalalh kuzumaa

allhim hepsi birbirindn g+zel ya yigit dime mallh kocamn olmus uzun boylu oda ne güzel
amanin dogama bak melek olmus ne güzel kiyafetler ya masllh cok güzel giyydiriyosun cnm nerdn aldn o kiyafeti bayildm ya
nisanimada masllh kocmn olmus mayo bile giymis

biz de ilk dişinin şerefine mısır patlattık. ilk dişinden sonrakiler de mısır gibi çabuk patlasın ve beyaz olsun anlamını taşıyomuş. mısırlar bebeğin üstünden atılıyo tabi bi kaç tanesi. düşenleri de yiyoruz. kasedekileri de tabi ki

bunlar da evimiz de başbaşayken çektiklerimiz...

füsun canım çok beğendim mayosunu da şapkasını da:) yesinler onun havasını...
dikkat et kuzuma oralarda:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…