2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Büyümezmi çok tatlı olmuş hemde Fundacım.

Emeeeel sarı papatyanın gözlerinin ve saçlarının hayranıyım.. Gözler boncuk.. Saçlar traş olmuş gibi maaşallah..Çok canlar yakacak ciddi erkekim.

Doğacım da çok güzel zaten.Birde annesi melek yapmış tatlı kuzumu maaşallah çok yakışmış.

Nisaaaan senin mayonu yiyim ben. Bayıldım o ne tatlılık, o ne pozlar. Şapkası da ayrı güzel maaşallah.Çok yakışmış çoookk.

Ela nın mısır patlatma merasimi de çok hoş olmuşş.. Diş bahane Ela şahaneeeeeeee

teşekkür ederiz teyzeleri... Büyüyorlar hepside...Diyorumki bazen bebek kalsalar böyle,en masum en tatlı halleriyle... büyümeseler...

Ayy Eren paşam gelmiş.. Sen ne kadar değişmişsin.. Gitgide tadın artıyo senin şeker şey. Maaşallah.. Ağzını yerim senin ben tombik.

Emeeeel sarı papatyanın gözlerinin ve saçlarının hayranıyım.. Gözler boncuk.. Saçlar traş olmuş gibi maaşallah..Çok canlar yakacak ciddi erkekim.
ah teyzesı ahhhh boncul gozler yuzunden çok nazar degıyorlar ogluma

evet meltemım oglumun gozlerı daha koyuydu dogdugunda sımdı açıldı saçları var aslında ama bıldıgn cıvcıvkaydirigubbakcemile3

Fundaaaaaaaaaaaa şok ettin beni anacım.. Ben ılaydayı ilkokul 2-3 gibi hayal ediyordum. Karşıma çok güzel bir genç kız çıktı şşşaşırdımmmm... Maaşallah bu güzellikdemi senin yaaa.. Allah bağışlasın..

İlaydanın yüz tipi sana benziyor ama sanırım gözler çekmemiş dimi??

Anaaaaaaaaaaa iyiki aklıma geldi kız dünür Liyanın gözleri renkli olmayacakmıydı?? Biz sennen öyle anlaşmamışmıydık bacım??? Hı??

saol canım
demek ilkokulda sanmıştın :)) bu sene liseye geçti canım
İlaydanın yüz tipi sana benziyor ama sanırım gözler çekmemiş dimi??
evet yüz tipi bana benziyor gözler babanne maaleseff ailede tek koyu renk babannede var tuttu ona çekti hain kızım benim
Anaaaaaaaaaaa iyiki aklıma geldi kız dünür Liyanın gözleri renkli olmayacakmıydı?? Biz sennen öyle anlaşmamışmıydık bacım??? Hı??
valla ısmarlama olmuyomuş demekki ama ben liyanın göz rengini hala çözebilmiş değilim kahve değil siyah değil babası onu olmamış zeytin gözlüm diye seviyor
eee ne olacak şimdi gözleri renkliye dönmezse vazmı geçeceksiniz hııklava:

fundacım küçük bebişede büyük bebişede kocaman biiiiiii maşalalahh
rabbim acılılarını göstermesin inşallah:Saruboceq:

Vazgeçermiyiz dünürcüm. Bizim gönlmüz düştü birkere.. Anılım Liyam çok güzel tek geçerim kimselere yar etmem diyor.

aferim benim damadıma bak ne güzel sahip çıkıyor yavuklusuna :))opuyorumnanaktan

kız buket senin aklın nerden kuzum kız sınava girdi diyoz konuşuyozya anadolu lisesi felan diye

Esmaaaaaaaaaaa kociş bana boşuna demiyo ceviz ye diye :roflol::roflol:delikafaduldennaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…