ah teyzesı ahhhh boncul gozler yuzunden çok nazar degıyorlar oglumaEmeeeel sarı papatyanın gözlerinin ve saçlarının hayranıyım.. Gözler boncuk.. Saçlar traş olmuş gibi maaşallah..Çok canlar yakacak ciddi erkekim.
Füsun çok cici olmuş mayosu biz de bikinili resimlerimizi koyucaz ...
Şehnazıım ah bi kızın olsa napardın sen...Marks&Spencerdan teyzemiz almıştı doğmadan...
Emel ne kadar yakışıklı bi oğlan buu masmaviymiş gözleri ya resmden hiç belli değildiii...
ELA mızın ilk incisine partilerde yapılmış amandaa...çok ciciymiş kebelek bandınız canm...
saol canımFundaaaaaaaaaaaa şok ettin beni anacım.. Ben İlaydayı ilkokul 2-3 gibi hayal ediyordum. Karşıma çok güzel bir genç kız çıktı şşşaşırdımmmm... Maaşallah bu güzellikdemi senin yaaa.. Allah bağışlasın..
evet yüz tipi bana benziyor gözler babanne maaleseff ailede tek koyu renk babannede var tuttu ona çekti hain kızım benimİlaydanın yüz tipi sana benziyor ama sanırım gözler çekmemiş dimi??
valla ısmarlama olmuyomuş demekki ama ben liyanın göz rengini hala çözebilmiş değilim kahve değil siyah değil babası onu olmamış zeytin gözlüm diye seviyorAnaaaaaaaaaaa iyiki aklıma geldi kız dünür Liyanın gözleri renkli olmayacakmıydı?? Biz sennen öyle anlaşmamışmıydık bacım??? Hı??
Nisaaaan senin mayonu yiyim ben. Bayıldım o ne tatlılık, o ne pozlar. Şapkası da ayrı güzel maaşallah.Çok yakışmış çoookk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?