2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Masallah elayaaa ya elbisesine bayildimmm...
burda yokki böyle seyler yaaa
tr gidim birsürü alcammm

ayy ne zamandir bakmamisim buraya ne olmus bu bebislere boyle heyy masallah yaa, kocaman olmuslar, hepside birbirinden tatli, yerim ben onlari yaa

buda eren pasamin son hali

Sağol Ayşincim dikkat edicem işallah :)

Sizinde diş kutlamanızı tebrik ederim maşallah nice dişleri olsun kızımın

Nazan hakikaten paşa bu ya maşallah ne güzel oturuyo

nisan mayon nasıl yakışmış kuzum sana maşallahhhhh
ela hanımda çok tatlı mısırlarda patlatılmış inş diğerleride mısır gibi patlar:)))
eren paşa maşallah kuzum nasıl büyümüşün sennn annen seni hiç göstermiyo bize daldı bir ev işene

ay ben bu bebişleri çok seviyorumya hepsi bir iinden tatlı
maşallah ela kuzuma inş inci gibi dişleri olur pırıl pırıll
eren görmeyeli tam paşa olmuşsun sn yawss bu ne tatlılık maşallahhh sana

sağolun kızlar, sibelcim o diş hediyesi. ilk yengem gördü güyyaaaDDD ona aldırdık.

eren ne çabuk büyümüş hem de oturuyo:1shok:

kızlar kusura bakmayın ustu kırlı kayısı bulastırmısız badısıne

Son düzenleme:
sizi gidi pasaklılar siziiii kaydirigubbakcemile3
maşallah yiğidimize (sarı papatya) sanki askere gidiyormuş gibi saçlara bak yaaa özellikle traş edilmiş gibi göslerini yirimsenin bebeeeee

esma kız uyansın yıkyacam sende varya ıyıkı 1 kere ustumuzu pıs gordun

aman emelım takıtıgn seye bak bizde öyle gunde skac kere ust degıstırıyoruz aman yesınde ustu pis olsun :))) o herhalıyle yakısıklı sarısın papatyam mucksssssssssssss
nazarlıgıda unutturmayım :))

tesekkur ederız dılek teyzesı galıba mart annelerınde tek sarısın oglan benım papatya

yerim ben o sarı kafayıda boncuk gözleride
emel bu çok canlar yakacak çookkk demedi deme
kocaman maşallah yiğit'ime

yerim ben o sarı kafayıda boncuk gözleride
emel bu çok canlar yakacak çookkk demedi deme
kocaman maşallah yiğit'ime
evet fundam babası oyle dıyo hergun bı kız ogluma ders sormaya gelecek dıyo aslında ders bahaneymıs oglunu gormeye gelıyorlarmıskaydirigubbakcemile3
anaaammm bide öyle yatırdınmı aşk olsun sana bayan viledaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız ev temızlıyoruz herhal oglum uyansın odu temızleyıp paklayacam

emel hala eskisi gibimisin yoksa birazcık azaldımı bu temizlik hastalığı hastalık diyorum çünkü sen hamiş değilken gerçekden hastalık derecesindeydin kuzummmmm:lepi:

GerÇı ben ılaydayı bılıyorum ama resım kÜÇÜk ÇıkmıŞ kuzummm

Füsun çok cici olmuş mayosu biz de bikinili resimlerimizi koyucaz ...
Şehnazıım ah bi kızın olsa napardın sen...Marks&Spencerdan teyzemiz almıştı doğmadan...
Emel ne kadar yakışıklı bi oğlan buu masmaviymiş gözleri ya resmden hiç belli değildiii...
ELA mızın ilk incisine partilerde yapılmış amandaa...çok ciciymiş kebelek bandınız canm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…