2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar soyleyecek hıcbısey bulamıyorum hepsıne kocaman bır masallah.

Maşallah güzel yüzlü oğluma ya pek yakışıklı buu,kızlar hasta olmuştur Tunama...Nasıda yakışır herşey...Havuza girerkenki şaşkın haline bayıldım melekçim...

maşallah ali tunayaa nasılda tatlı çıkmış havuza girerken noluyo bana der gibiii

ayyyyyyyyyyyy Ali Tunam tatillerden canlı bağlantı yaparmış bizle yerim onun ben havuz keyfini maşallah Melek Ali Tuna çok uzun boylu olucak

MASALLAH Ali Tunaya...Melek bu arada hicte zayif degil bence Ali Tuna, masallah boyu baya uzun görünüyorr:)

Gözlük modasina bizde katildikkk....

Keyfide yerinde hanim efendinin...

Alinti yapmayin olurmu gizlar:) SAgolun teyzeleyiii

sıbel ben bunu yerım ne kadar guzel olmus ALLAH nazarlardan kem gözlerden korusun teyzemı

saolun kızlar
Sıbelcıgm masallah Ruya ya.. cıbıl cıbıl yerım onun bacaklarını ben..

Ben artık zayıf demıyorum hepınız ıyı dıyorsunuz ama 5 aylık erkek bebegı 6.5 kılo bıle degıldı. Gercı yazlıkta bır ıstahı acıldı sormayın.

maşallah ali tuna ile rüya ya çok tatlılar
ohh güneş sefası yapıyorlar ne güzel

oooo bebeler büyümüşş maşallah ne tatlı olmuşlaaarrr.bende oğlumunkileri ekliycem baya uzak kaldık sahalardan

Kara kuzunnn annesii nerelerdesinnn senn bakimm??
Karacucu nasill ?
Bukettcimm iki aylikkende yakiskli simdide yakisikli yaa Bradim benimmm... masallahh

teyzeleeeeeey uzuuun bir aradan sonra karşınızdayımmmm

uyuyorumm mazideeeenn bir anı artık uyumuyoyumdaaa hehehehhhehe yaramazlık yapıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…