2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sü´heyla tam catlaksin ya catlak örtmenn hahaha cok güldüm okurken yaa

varmı bana yan bakan

anne kızıyorum ama

canım annem benim
:asigim:
maşaallah bebiklere

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 harbiden deli örtmensin kuzummm sen :roflol::roflol:

Ayyyy Yiğit çok farklı çok masum yaaa.. çok efendi bir bebek..yani fotolardan bana öyle geliyor.. maşallah..

Buraya foto nasıl ekliyorsunuz ben de bebğiminkileri eklemek istiyorum ama beceremedim((

hoşbulduk melekim ben de aynı şeyi Ali Tuna için düşünüyordum ..........yakışıklı mı yakışıklı

Allah bu yavruna uzun sağlıklı ömürler versin canım..

:roflol::roflol:naniknanik

Doğa kızımıza pikinileri çok yakışmış.
Eren paşa aferin kuzum konuş hiç susma.. Arada da anneeee de de baban çatlasın emi tosunum.
Batuşumda denize girmiş. Çok da sevmiş.
Yiğit de kocaman olmuş yaa.Ellerini yiyim ne güzel seviyosun anneni öyle.
Hepsine kocaman maaşallah.

valla özellıkle batu ve doga maşaallah sıze tombiş tombişsiniz özenıyorum yaa benım oglan zayıf melegım sen öyle durduguna bakma valla taş söktürüyo bize

Yigit Number 2 gelmiss , Melek in dedigine katiliyorum cok masum duruyor ...
Masallah:)

Masallah ardime - Süpermanimm benimmm -- Sen bosa o alyayi Rüyayi al hahahahaha

salyalı haline bayıldımmm... maaşallah....
yirim ben seni.

sibel yuva yıkanın yuvası olmaz.lmaz:. sana bekar bulalım. ayırma sevenleri..opuyorumnanaktan

salyalı haline bayıldımmm... maaşallah....
yirim ben seni.

sibel yuva yıkanın yuvası olmaz.lmaz:. sana bekar bulalım. ayırma sevenleri..opuyorumnanaktan

hahahahahaah :roflol: Ahuuu...
ne yuvasi kiz daha evli degiller hemide ben saka yaptim benim tosun bi damadim var zaten Atam nerdesin yavyummm...

ardinin saçlar gitmiş ben bugün gördüm maşallah kuzuma kız güzeliydi oğluşumuz neden gitti saçlarrrr yirim onu ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…