süperler hepsi maşallah yalnız meltem bittim seninkine bıngıl bıngıl maşallahbu arada kendimi paparazzi izliyomuş gibi hissettim tüm bebeleri plajda görünce.mesela şöyle bi haber ne komik olurdu doğa yine bikinisiyle yakalndı.eren üstsüzler kampında görüntülendi,kızlarada seksi pozlarını vermekten hiç mi hiç çekinmedi.eren bey eren beeeyy bu kadarına da pes diyoruz ve konuyu batuhanın yeni yaz aşkına getiriyoruz.batuhan bey kim o yanınızdaki esmer fıstık?adının esma olduğunu öğrendiğimiz sosyetik güzelle kameralara düşman çatlatır gibi pozlar veriyorlar :roflol::roflol::roflol:
tıwıksım canım arkadasım hosgeldın bebısım....bızımkıler sabırsız sabırlılar :) oglusunu gormustum masallah ona cok yakısıklı
tombıkler basmıs burayı masallah. Meltem kız Dogamızın fotolara bayıldım.
Erenin de gobegını tuttugu boza bayıldım.. konusayım derken kendını ne komık hallere sokmus. Babasını annesını abısını cok gulduruyordur.
Bradime de kocaman bır masallah. Aksam gezmesınde cekılen fotoda hayretler ıcınde kalmıs. Cok yakusuklu bu cocuk yaaa.
Ahum ters bakan poz supper.. cok duru cok saf cok temızzz
Al bı tombık daha. Esma kız masallah oglusa..ne gzel gulmus denızde.. yerim onu ben.
ayy hepsını yerım
Allah bu yavruna uzun sağlıklı ömürler versin canım..teşekkür ederim canım......
2007 yılında ikizlerimi erken doğumla kaybetmiştim canım....Allahım oğluşu verdi 1 yıl sonra tabii kolay olmadı 9 ay evde dikişli bir şekilde yattım...ve bebeğimi kucağıma aldım.......
:roflol::roflol:naniknaniksüperler hepsi maşallah yalnız meltem bittim seninkine bıngıl bıngıl maşallahbu arada kendimi paparazzi izliyomuş gibi hissettim tüm bebeleri plajda görünce.mesela şöyle bi haber ne komik olurdu doğa yine bikinisiyle yakalndı.eren üstsüzler kampında görüntülendi,kızlarada seksi pozlarını vermekten hiç mi hiç çekinmedi.eren bey eren beeeyy bu kadarına da pes diyoruz ve konuyu batuhanın yeni yaz aşkına getiriyoruz.batuhan bey kim o yanınızdaki esmer fıstık?adının esma olduğunu öğrendiğimiz sosyetik güzelle kameralara düşman çatlatır gibi pozlar veriyorlar :roflol::roflol::roflol:
salyalı haline bayıldımmm... maaşallah....
yirim ben seni.
sibel yuva yıkanın yuvası olmaz.lmaz:. sana bekar bulalım. ayırma sevenleri..opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?