2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın....hahahahaa gülesim geldi noluyor bu bebeklere yaw....bizde bu gece saat 2,3 da uyuduk..nida hanımı o saatte zorla uyutabildim...sallamaktan ayaklarım hala ağrıyor...
3 gündür çok fena uykusuzum yani..önceki günde saat 1 de uyandı sabah 4 de uyudu....

günaydın nermincim, sorma valla meriç beyde öle, hayır bide dalga geçer gibi yatağından bize bakıyor, gülüyor, uzanıyorum yatağa çığlığı basıyor, oturacakmışız o saatte onunla:)))

bizimkininde dün geceden sonra sabahki hali...

Son düzenleme:
günaydın canım..niye böyle oldular bunlar .....aynen bizimkide.....bu arada park yatağını aşağı indirdik dün..kalkıyor diye...çok aşağıda kaldı bu sefer..bende minderle destekledim...

ayyy cimcimem yerim seni maşşallah... gece uyumazlar, sabahta böle mışıl mışıl uyurlar, biz işe gitcez ya :)))))
evet canım bizde epey oldu indirdik aşağı, artık kalkıyor çünkü, resimdeki gibi kendi kendine yatarken tutunacak noktaya geldi artık :)))) Allah korusun

yukardayken sallaması daha güzeldi..şimdi bir tuhaf geliyor ben alışamadım:)malesef bizimki sabah üzerini giydirirken uyanıyor..arabada uyuyor..babaannesine bırakıyorum orda uykusuna devam ediyor...

Butun bebeklere masallah meral merıÇe ayrı masallah dıyorum ve aynı sweat bızdede var

Butun bebeklere masallah meral merıÇe ayrı masallah dıyorum ve aynı sweat bızdede var

canımmm saol, yiğitime de maşallahhh :)))) buluşunca aynı şeyleri giydirilerim bari :)))bizim gibi arkadaş olsunlar onlarda.... lcw saolsun:)):lepi:

çok çok çok tatlılar ya meral meriçin o gece 1 deki halini ben bi yerden hatırlıyorum aynı ada nın geceki halleri eheheh

çok çok çok tatlılar ya meral meriçin o gece 1 deki halini ben bi yerden hatırlıyorum aynı ada nın geceki halleri eheheh

imkanımız olsada aynı yerde yaşasak, uyumayan bebeklere her gece birimiz baksa nasıl olsa uyumuyorlar, onlar ne yaparlarsa yapsınlarkaydirigubbakcemile gamyoncuiremsuhihoyyytalkisalkisalkis birbirimizi dinlendirmiş oluruz en azından :))))))))))))))

çok hoşsun meral....:teytey:.....sonrasında gelsin uykuu ohhhhh:sm_cool:

vereliniortak...güzelfikir..

bi kaç resimde bizden Ada hanımın bayramdaki halleri

Eklentiler

• $Görüntü01[1]...webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 40
Ada hanım :)

Eklentiler

• $Görüntü03[1]...webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…