2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
melekcim maşşallah büyümüş ali tuna, rakıda içermiş.sızarmışş.yeyim seni...

melekcim maşşalah Ali Tuna abi olmuş yaa:)))) maşallah, kıyafetleride çok güzelmiş, iyi günlerde kullansın canım

Ali Tuna maşallah ne güzelde bakıyorsun sen ? özellikle sondan 2. resimdeki dudakların duruşu ısırmalık :) melek maşallah oğluşun çok yakışıklı Allah nazarlardan sakınsın.

Son düzenleme:
bayanlar ya benim bebeişim 4 mart doğumlu 9 aylık yani ama daha ne diş var nede yürüme sadece ayağa kalkıp tutunuyo

canım 1 yaşına kadar diş çıkarmayabilirmiş bebekler benimkide 24 şubat doğumlu bizdede diş yok..zaten.yürüme için çok erken..en erken yürüyen bebek ben 10 aylık duydum onlarda yeğenlerim.bence aceleye gerek yok..yürüyünce alacaz ağzımızın payını..heryeri kurcalıcaklar..keşfe çıkacaklar....normal herşeyy dert etme

Ben 7,5-8 aylık yuruyenler duydum. Esımde 9 aylık yurumus. Ben yasında.
Alı Tuna su anda arada ellerını bırakıyor ama adım atmaya korkuyor.

melekcim..bizim minikler yürüse şimdi çok komik olurlar kısacık boylarla..

bi kaç gün sonra yeniden yüklerim bu günlük bu kadar
benimki gene halletti bişeyleri sesler geliyo içerden :a015:

kızımın dogumu baslı basına hıkaye aslında her ay doktor kontrollerınde dogumun 24 subatta olacak dedı doktorum o tarıhten 2 gun once sancım tutmustu dogru hastaneye gıttım benı yatırdılar gece boyunca sancılar ıcınde yattım fakat dogum olnadı acılma yok dedıler sabahta sancılarım azaldıgı ıcın taburcu ettıler doktorum son 1 hafta daha bekle dedı.. ben dogru eve tabı...eve geldıgımde sancıdan eser yok...1 hafta bekledım.. daha sonra doktor artık gunun gectı bebek senı zehırler dıyerek tekrar yatırdı sunı sancı verıldı ben sancıları cekerken bebek gelecek dıye beklıyorum ama acılma yok 24 saat 3 serum yedım acılma olmayınca atar topar sezeryana alındım o kadar korkmustumkı ama bebegımı artık kucagıma alacagım ıcınde bır okadar heyecanlıydım..... dogumhaneye gırdıgım ssat sabah 11.30 du ve bebgım 10 dk. sonra dunyaya gelmıs gozlerımı actıgımda hemen bebegımı sormusum...ve bebegım yanımdaydı.. okadar mutluydumkı herkese bu mutlulugu versın allah...05 03 2009 bebegım canım benım dogdu

bu da anne oğul

Eklentiler

• $20122009743.webp
    38 KB · Görüntüleme: 28
  • $20122009741.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 36
  • $20122009738.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 34
  • $19122009725.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 41
  • $19122009724.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 42
Gulenyuz arkadasım masallah kızına, dıgerı de senın oglun mu?
Mert'e de kocaman bır masallah. Annesı sana benzıyor masallah

dilemin maşallah merte allah bagışlasın. ecrinede maşallah çok tatlı valla çokta süslü. allah bagışlasın allah kimseyi evlat acısıyla sınamasınopuyorumnanaktan

gülenyüz kızlarımızın isimleri aynıymış canım :) maşallah ecrin hanım çok tatlı. dilemin senin oğlunda çok tatlı ,maşallah bütün bebişlere

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…