2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
......

Eklentiler

• $Görüntü02[1]...webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 43
maşallah sana adacım.....ne güzel bi kız olmuşsun sen öyle hele saçlar yakıyor toka takmış bide....

betülcüm maşallah oğluşuna aynı sen çok benziyor sana.....
gülenyüz ecrini kızımızda pek süslü canım maşallah onada...abiyle çok benziyorlar....
meriç bi maşallahda sana kocaman oğlan olmuşsun sen..hele kirpikler çok can yakacak ileride...
Ecrinlerimizin hepsi çok güzel..

maşallah canım nice mutlu yıllara kuzaninize hepiniz çok güzel çıkmışsınız ayrıca Ali Tuna zayıf diyede üzülme sakın maşallah annesi kuzuma

Teşekkürler Damlacığım..

Bende şimdi Ada hanımı gördüm yukarıda..Çok şirin maşallah..

ayşincim melekcim çok teşekkürler hepsinin tam yenilecek zamanları ahh bide hasta olmasalar

adama maşallahhhhh :)) çok güzel çıkmış
ayşincim teşekkür ederim canım :)))) çok can yakacaklar cidden:)))))
ali tunamada maşallah
melekcim yiğeninin yaşı uzun olsun :)

ada kızım masallah sana nazlı kızım benım
melek alı tunam çapkın olacak yıgenınınde yası uzun olsun fıstıgım

Kimler gelmiş kimleeerrrr. Adacım gelmiş fıstık bol bol görün bize özlüyoruz ama. Tatlılığa bak.
Ali Tunam abi olmuş kızlara bile asılıyo. Çapkın seniiii. Melekcim doğumgünü kutlu olsun yeğeninin. Kardeşinle çok benziyorsunuz.
Sarışın prensimde gelmiş. Yiğit çok fotojeniksin yakışıklım benim.

sarı papatyama maşallah :)))) fıstık oğlum benim çok yakışıklısın.... boncuk gözlüm

senin o dudaklarını yemeli Yiğittt yakışıklım benim maşallah sana

Yiğit süpersin yaaa o dudaklar gözler oyy oy oy maşallah kuzuma

EmelyÜcell maŞŞallah oĞlunn Çok Şeker
tam hayalımdekıı erkekk beıŞŞ dıyebılırımmm
bendee bÖylee sarıŞınn renklıı gÖzlÜÜ oĞluŞum olsunnn ısterdımm

Kızlar hepınıze tesekkurler karabıberım allah sanada nsallah gonlundekı gıbı bır evlat verır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…