2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benim kızımdada oldu doktor tobreks damla verdi bir hafta kullandım geçti çok şükür doktora götürmende fayda var elleri sürekli herşeye değdiği için enfeksiyon kapmış dedi doktorumuz geçmiş olsun

maşallah asyaya. belliki benim kızım gibi çok hareketli bende altını zor değiştiriorum. hele birde kaka yapmışsa valla dünyayı durdurup aglayasım gelio çok kuduruk çok. burser kaç kilo kızın? biz çok hareketliyiz ama 9 aylık kilomuz 7300dü en son dr gittiğimizde. çok çıtırız. mart bebeklerinde rekor bizde:)

teşekkür ederiz teyzesi hemde hiç durmuyo yerinde çok yoruldum bu ara annemin yanına gitmeyi bekliorum dört gözle 9 aylık 9500 kiloydu bu ay gitmedik daha olsun kız dediğin çıtır çıtır olmalıki sonra ömür boyu kilo vermek için uğraşmasın dimi ama

aaaaa sizinkiler gibi olmamış bizim fotolarCADIARZUCADIARZU siz nasıl ekliyosunuz kızlar yaabilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Huriye maşallah oğluşa..
Özletmeyin kızlar bebişleri..
Şimdi işyerindeyim saat 6 paydos çıkmam lazım
Çıkmadan hemen bir foto ekleyeyim dün akşam çekmiştim.

maşallah. saçlarda çok güzel uzamış benim kızımın çok az saçı var.herkes kestinizmi diye soruyo sinir oluyom.bebeğin saçını kim keserki ya

Ben bu haftasonu kestırmeyı dusunuyorum. O kadar cok uzadılar kı.
Gecelerı bı bakıyorum ensesı terlemıs sogumus bıle
Yoksa uzatmayı cok ısterdım. Bızımde 4 aylıkken butun saclarımız dokuldu sonra yenıdeen cıktı.

eeee kızlar ozletmeyın bebeklerı yaaa..
Alı Tuna cok hareketlı oldugu ıcın sabıt durdurup bır fotografını cekemıyorum.

Burda butun cd lerı dolaptan asagı ındırken

Burda ucan balona bakarken

melek'cim maşallah yaa çok yakışıklı olmuş kuzucunopuyorumnanaktan saçlarınızdan biraz bize verin keltoş benim kuzu daha:roflol: bide buğrahan ayakta durmaya korkuyo farkında olmadan bırakıyo ellerini bazen farkına vardığı anda ya tutunuyo yada oturuyo bol bol emekliyo yada koltuk kenarlarından tutup yürüyo yaramazsırnaşık şey

Bu Ali Tuna var ya !!! Çok şekersin sen maşallah, Allah sana uzun ömürler versin kuzucum. Ali tuna nın resimlerine bakınca sanki Efe' yi görüyorum, yalnız olmadığımı anlıyorum iştahsızlık konusunda . Allah onlara iştah bize sabır versin :))) Bizimde doğduğumuzda sacımız vardı sonra döküldü ve çıkmadı şimdi tüy gibi arkaları .

ay maşallah Ali Tuna'ma çok tatlı çıkmış yakışıklım benim

bizim küçük cadının uykuya hazırlanırkenki halleri :)

Eklentiler

• $Fotoğraf0059.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 67
  • $Fotoğraf0068.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…