2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay bukett nasıl büyümüş maşallah
bilmiş bilmiş bakışa bak senn gözleri ne renk oldu sana benzedi mi?
yoksa nişanlısınamı böyle poz verdi
Fundacım valla bu uyurkende öyle,kuş uykusunda yatıyo hep. Hemen gözünü açıyo faltaşı gibi.. Gözleri haala mavi. İnşallah değişmez. Gerçi değişsede renkli olacak galiba.

kız bukett çok tatlı bu minikkkkk teyzesi ısırsın onu maşallah yaa
Sağol tatlım. Gel ısır yaramazlık yapmasın söyle bide.

Minik alya'm kuzenleriyle birlikte ne kadar da mutlu :roflol: yerim sein ben ya çirkinim
Tatlı kuzenlerini bulmuş yayılmış maaşallah..

buda bızım mevlutumuzde
Allah nazardan saklasın kuzuyu.

ayaklarina bayiliyorum...

Sibeeeel maaşallah Allah bağışlasın çok tatlı.

Selam kızlarr.. bır suru mınık melek fotografı eklenmıs.. masallah hepsıne.. hepsı bırbırınden tatlı yaa..

Kızıldeniz ve Sibel, çok tatlı bebişleriniz, çok beğendim. Allah güzel yazılar yazsın, sizlere bağışlasın. Maşallah!
Bedava Program indir

burdan indir programı yükle kur resmı 2 sanıyede kucultuyor canım

Kız Dilek var ya, senden korkulur... kaydirigubbakcemile3 Her bi işe çare bulmuşun; süpersin!!! hihoyyyt

denizim demokraside çareler tükenir bende çare tükenmezz :))

kızlar aklıma gelmişken yazım sizede aptamilin bütün mamaları 350 gramlar 15.54tl DıA marketlerindee

ohh maşalah minişlerin miniş fotoları gelmiş.
sibel,dilek , kızıldeniz maşallah hepsine 41 kere,nazar deymesin inşallah.
çok sağol betülcüm büyütüyorum işte bu cadı zorda olsa.minişlerimizin hepsi çok güzel maşalah.

önceee tüm bebeklere MAŞALLAAAAAAAAH diyorum
iste rap ciniz geldi ARDA KAANNNN

oyyy rapçimee bakın heleeee yirim seniiii "yerli plaka" şarkısını söylüyorkaydirigubbakcemile3
Oğluşum mamasını yedi keyfi yerindeeee. Karşıma aldım bir yandan yazıyom bir yandanda gevezelik ediyom , o da gülüp duruyo kerata..

ooooohhh tosunum kurulmuş paşalar gibiiii.

teyzemin kucağı da pek rahatttttt:)))
oy oy oy ben bu ağzı açık bıdığı ısırırım kuzummmmmmm benim
e bu çok çirkin yaa. aynı da anasına benziyo. yanımda olcak ısırcam heryerini miniğin
Minik alya'm kuzenleriyle birlikte ne kadar da mutlu :roflol: yerim sein ben ya çirkinim

aman da aman benim kızım gelmiş kucaklara da kurulmuş prensesss sırma saçlı kuzum benimmm.

buda benım melül melül bakan oglum 41 kere maşaallahhh
oyy çok masummmm melek yaaa melekkk.

ayaklarina bayiliyorum...

sibelll şu ayaklarrdan bir porsiyonda ben alayım ısırayım onları. kız sibel bayıldım cicimeye
denizim demokraside çareler tükenir bende çare tükenmezz :))

kızlar aklıma gelmişken yazım sizede aptamilin bütün mamaları 350 gramlar 15.54tl DİA marketlerindee
a.s.
sağol seni seviyom çok öpüyommmmmmmmmm

omzumda uyuyor..gaz çıkarıyorduk uyuyakaldımirmirmirmir

burdada 25 günlüğüz...

Son düzenleme:
yaaa benim iyice saflığım tutmuş...imageshack sitesinde kaç defa yüklemeye çalıştım ama boyut seçmemişim...tabi yüklemez..kk da boyut büyük diye koyamıyordum...
şimdi 2 tane daha geliyor..

burda da babada uyuyor

çok huysuzlanmıştımda anneannem ayağına aldı

Özgecim maşallah kızına, çok güzelmiş, çok tatlıymış. Allah nazarlardan saklasın. Bi senle ben kalmıştık resim koymayan, biz de koyduk tamam oldu. Valla ben de artık şartları zorlayıp ekledim resimleri... Bundan sonra devam ederiz artık, kolaymış meğer... Ben de senin gibi boyut seçmeden yapmaya çalışıyormuşum... kaydirigubbakcemile3

ögretmenim bende seni çok seviyom

özge hele şükür maşallah kuzuna ne tatlı öyle elma yanaklı allah bagıslasın canım

saolun teyzeleri...valla hepsi biribirinden güzel ki bunların..insanın canı sıkılınca açsın buraya baksın..masum melek onlar..
yalınız benimki bu gece canavardı..küsüz onla:roflol: hiç rahat vermedi offf off...kazan gibi kafam

bebişlerimiz hepsi birbirinden güzel binkere maşallah alllah sağlıklı güzel günler nasip etsin meleklerimize yerim bn bunları çıtır çıtır yaaaa karnım aç zatiiiiicokacimcoookcokacimcoook

özgecim maşallah kızına.rabbim nazarlardan korusun sağlıkla büyüsn inşallah.arşivimiz böylelikle tamamlandı.öpüldünüz.

denizcim ozgecim valla dunya tatlisi kizlariniz, inslh bahtlarida kendileri kadar guzel olur yerim ben onlari ya, masallah subhanallah

özgecim resimlere baktım çok tatlı maaşallah Allah nazarlardan saklasın...

Kızlar sizlerin bebişlerinize de baktım yerim ben onların hepisini

oğluma kız bakıyorum özge seninkini gözüme kestirdim...
enel 17 seninkide çok tatlı

hepinizin bebeklerine binlerce maaşallah arkadaşlar hepsi çok güzeller...allahım nazarlardan korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…