aman amannn, tosbişimiz gelmiş.
canım sizi kertmek istiyorum, yiğit ve doğa, nasıl:)
bana düşmez ama boşverin ben yazayım öylesinekaydirigubbakcemile3
sağol canım ece benim büyük kızım onun doğumgünüydü ece de ortadaki pembeli kıvırcık saçlı olaneylem maşallah sezin bebek çok tatlı sana da çok çok benziyor.insanın kendine bezemesi ne güzel de mi benim bebiş de bana çok benziyor hihihi.saçlarımız çıksa !!!
papatyang kocaman olmuş senin kız maşallah diğer kızın hangisi?kimin doğumgünü?ay çok meraklı melehat oldum...iyiki doğdun ece
Eylemcim Ece de aynı saçsızdı 1 yaşında çekilmiş resimleri var onlarda bile sac yok gibi pek umutlanma canım istersen herkes erkek mi diye sorardı sinir olurdum hep elbise giydirirdim alkisalkisalkisteşekkür ederim tatlım, senin bebiş de gerçekten çok güzelAllah bağışlasın hepsini. eskiden daha çok benziyordu aslında, ama tabii ki güzel benzemesi alkisalkisalkis saçlar çıkacağı yere dökülüyor üstün üstlük yaz sonuna anca kendine gelecek herhalde.
alırız canım ne demek bütün mart bebişleri kardeşyahu kızlar ne guzel bebekleriniz var Allah size bağışlasın sağlıklıca... sezine bayıldım gıııı.... gökçeyle şimdilik ikiz mi bunlar:) ay hacer yok buralarda olsa da saçlı onun ki benim kızı da alsanız ya aranıza. o da kel...ahan da burda. farklı sf çıkıyosa. mesaj tarihi 8.4.2009 saat 19.15:)
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/215323-2009-mart-anneleri-bebisleri-13.html
Dilekcim her zaman beklerim yakın sayılırız hem ben misafir severim:roflol::)))eylemcim maşallah sezinetombiş tombiş
nurgulcum o masadakılerın hepsınden bende istiyorumm ozelıkle patates salatasından :))) iyki dogdun ece çok güzel olmuş masası pastası niye bizi cagırmadın bizde gelirdik alyayla :))
valla haklısın dilek. o masa ne öyle donatılmış:) ben daha öyle masa kurmadım. zaten hamurişinden pek anlamam. acaba kızımın doğum günlerinde heveslenir yaparmıyım. hiç sevmem çünkü hamurla uğraşmayı beceremediğim için.
nurgül kızların şahane bende 2 tane çocuk isterdim ama zor.nazae deymesin inşallah.
kendisini mart bebeklerinin en hanım kızı secmek isterim:)
YERİM BEBİŞLERİNİZİ YAHU.. adaşım canım çok güzel kızın. seninki de bizim kafileden az saçlılardan yani:))) biz dilekle konuşmuyoz meselaDDD
suzy canım erkekin çok yakışıklıymış. yahu mart bebeklerinde sadece suzy mi renkli gözlü doğurdu.?
istatistik istiyorum bu konuyla ilgilenin lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?