2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu bebek meltonun

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldeno gerdiği ayaklarını yutarım ben cokacimcoookaslada yedikten sonra üzülmemkötükedihüsokoparırım ısırırımcokacimcoookallahım nazarlardan saklasın iyki komşum değilsin o çocuğunu yemiştim ayaklarıyla birliktekaydirigubbakcemile3

şehnaz.dilek ,sibel, suzy binlerce maşallah bu bebelere.rabbim korusun.suzy maşallah kız çok tatlı paşan ilk defa görüyorum rabbim hepsini korusun.
benim kız bu kadar güzel fotolar veremiyor daha anca ıkınıyor benim kız.inşallah bizde eklicez böyle güzel pozlar.

asoomm yime kız yiğenimi çoook datlu ama dimi telefonda fln dinliyo konuşurken gülüyomuş sıpa. Allah sanada banada nasip eder inşallah tatlım

maşallah bütün bebeklerimize iki gün uğramadım bebklerin fotoları çoğalmış
betül,lazanya,glcncrn,ayshince,sibser ,şehnaz,dilek,suzy hepsi birbirinden tatlı maşallah
dilekcim bu arada seninde maşallahın var

çerez ve adayadayı lütfen kızımın üçüzlerini de merak ediyoruz resim istiyoruz

çerez ve adayadayı lütfen kızımın üçüzlerini de merak ediyoruz resim istiyoruz
canımcım sen iste yeter ki :) hacerrrrr sıra sende 3üzlerden bi Zehra kaldı :)

ayşin, sezin'de keltoş mart kızlarından :)

Son düzenleme:
ayy maşallah sezine allah yavrularımızdan ayırmasın hepsine sağlık versin

benim kızda kel bu arada bunlar gerçekten benziycek galiba birbirlerine

vay vay vayyy benim gelin de gelmis hos gelmis ardaya beye cok iyi bi secim yapmisim valla gelin dedigin böyle güzel olur heyy masallh 41 kere

ayy maşallah sezine allah yavrularımızdan ayırmasın hepsine sağlık versin

benim kızda kel bu arada bunlar gerçekten benziycek galiba birbirlerine
amin canım inşallah :Saruboceq:eee üçüz nede olsa kaydirigubbakcemile3 ama zehra kel değil di mi?
nurgül, sanki kucakta duran Sezin, gerçekten benziyorlar yaw :)

vay vay vayyy benim gelin de gelmis hos gelmis ardaya beye cok iyi bi secim yapmisim valla gelin dedigin böyle güzel olur heyy masallh 41 kere

sağol dünürcüm :1rolleyes: bebişlerin hepsine maşallah

bütün gün boyunca çekilmiş bir tek bu resimde varım o kazayla kim çektiyse artık
[/URL][/IMG]

eylem maşallah sezin bebek çok tatlı sana da çok çok benziyor.insanın kendine bezemesi ne güzel de mi benim bebiş de bana çok benziyor hihihi.saçlarımız çıksa !!!
papatyang kocaman olmuş senin kız maşallah diğer kızın hangisi?kimin doğumgünü?ay çok meraklı melehat oldum...iyiki doğdun ece

eylem maşallah sezin bebek çok tatlı sana da çok çok benziyor.insanın kendine bezemesi ne güzel de mi benim bebiş de bana çok benziyor hihihi.saçlarımız çıksa !!!

teşekkür ederim tatlım, senin bebiş de gerçekten çok güzel Allah bağışlasın hepsini. eskiden daha çok benziyordu aslında, ama tabii ki güzel benzemesi alkisalkisalkis saçlar çıkacağı yere dökülüyor üstün üstlük yaz sonuna anca kendine gelecek herhalde.

Selam biz geldik kızım bugun böyleydi teyzeleri
Gel gel taze fotoya gel :roflol:

Son düzenleme:
:)))eylemcim maşallah sezine tombiş tombiş

nurgulcum o masadakılerın hepsınden bende istiyorumm ozelıkle patates salatasından :))) iyki dogdun ece çok güzel olmuş masası pastası niye bizi cagırmadın bizde gelirdik alyayla :))

valla haklısın dilek. o masa ne öyle donatılmış:) ben daha öyle masa kurmadım. zaten hamurişinden pek anlamam. acaba kızımın doğum günlerinde heveslenir yaparmıyım. hiç sevmem çünkü hamurla uğraşmayı beceremediğim için.

ay maşşallah hepsine ya gül gibilerrr.Biz de bugün banyo yaptık.E yavaş yavaşta başlıyoruz kızımı sıkı bir taraftar yapmayaaalkisalkisalkis.Hehe babası görse çıldırır beşiktaşlı olamayacaaakkkaydirigubbakcemile3

aman amannn, tosbişimiz gelmiş.
canım sizi kertmek istiyorum, yiğit ve doğa, nasıl:)
bana düşmez ama boşverin ben yazayım öylesinekaydirigubbakcemile3

oy fıstıga bakanım yaa sıhatler olsun doğa hanımm mucks

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…