2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
masallah gelinime fistigima, yer onu kayinvaldesicokacimcoook, alsana kiz gelinimi , garip garip bakiyor kiyamam yaa, birak isi gucu gelinimle ilgilen:mymeka:

benim oglusumda gomlegini giydi zehraya poz veriyor

biraz suratsiziz idare edin-tatlicadiarzu- gulerken hic yakalayamadim cocugu ya, genelde hep boyle ciddi takiliyoruz:1ninca:

sen oyle suratsiz durursan, giydiririm ayi postunu karizmayi oyle yerlerde ararsin

fundacim masallah oglusuna, saclarada bak masallah, benimkininde saci nasil guzeldi dogdugunda kel kaldi bebem yaa:))

teşekkür ederiz teyzesi:):) senin oğlunda çok tatlı maşallah yanaklarını koparmak geldi içimden walla:):) oğlumun saçları doğduğundan beri böyle dökülür dediler hala dökülmedi bende bekliyorum bakalım ne zaman dökülcek diyee..

Çerez bu karakız gittikçe güzelleşiyor ya maşallah
Funda oğluşunun gözleri renkli sanki çok suratsız maşallah:))
Ayyy ayy nazan o tosuncuğa bırak 1 yıl 5 yılda katlanılır sütsüz yumurtasız:) hey maşşallah postunu yidiim

ardaya bak ardaya büyümüşte arabalara binermiiş,kotunu sevsinleerr

meltoo resimleri açık halde nasıl koyuyorsunuz ben bi türlü yapamıyorum yaaa

selam yavrular bu bebklerin hepsi acayip ya çok güzeller bu kızmla ikimiz
bakın allah aşkına yan profilden bana benzemiyormu babası da tutturmuş sanki beni klonlamışlar diyor ne alakası varsa

aynısınız kuşum hakkaten benzio kızın sana maşallah allah sana bağışlasın kuzunu

sağol canım darısı basınaa

hacerim minnosun cok güzellesmis masallh cokda datlu
funda cok sekey bi oglun var allh bagislasin
nazan seninkide tombalak masallh ne tatli bu arda o ayi postunun aynisindan benim oglusumiunda var cok severek giydiriyrm

che cnm benziyo sana da ne kavga ediyosunuz kime benzerse benzesin saglili olsunda desenize beaa sizde

yok kız niye kavga edeleim ikimizde bebği ikimide benziyor ama işte
uyuz bana benzediğini kabullenemiyor kurtluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

che ben benzetemedim açık sölim:)pek tatlı ama maşallah
fundacım resim açıldıktan sonra sayfanın en altında Show friends gbi bi yzı var ona tıkla açılan pencereden direct link i kopyalıcaksın ok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…