Değişiyo canım. Daha doğrusu ışığa göre....buketcim senin tosunpaşanın göz rengi kıyafetine göre değişiyormu ,maşallah yanaklar tam ısırmalık
Yok canım doğduğundan bu yana var. Bazen çok belirginleşiyo,bazen az...buket canım, oğluşun çok tatlı olmuş. alnındaki kıırmızılık sinirlenince falan mı çıkıyo merak ettim canım..
Pek ehlikeyftir kendilerii.buketcim ohh ne keyif ama sizinkisi kurulmuş anakucağına...maşallah canım ikinizede...
Sığmıyo evet. Güccücük bişeydi bu yaaa.buketım masalalh ya çok tatlı olmus ve kucaga sıgmıyor anıl
sanada masallah taş gibisin :roflol:
Merak ettim şimdi hayalindeki Buketi nazanım.buket masallah oglusunla sana, kiz ben sana baska hayal etmistim, hayalimdeki bukete benzemiyorsunkaydirigubbakcemile3
Sağol bitanemmmm..buket maşallah kocaman beebğin çok şeker...tütütü
mart anneleri bebekleri büyüttünüz gelinlik daamatlık oldular hehehe
maşalah zehraya g[Bhacerım sen sarısınsın bu kız babayamı benzıyor yaa
bide bende elbıse almıstım dedım daha olmaz kucuk dun bi giydirim dedim anam kızın gobusunden ugmelerı kapanmıyor valla :))[/B]
masallah benim gelinime, elbisesini yerim ben onun, altina donpaca yerine dantelli donlardan giydirsene annesi benim oglum sexi gaci sever:roflol:
buketim masallah anil pasaya.. keyfini sevsinler, isini biliyor demek..
benim kiz hic sevmiyor o pozisyonu.. ki ben aslinda bebeleri öyle tutmasini cok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?