2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bana kirki cikmadan tirnaklarini kesme, disari cikarma sunu bunu yapma dedielr ama ben herseyi yaptim...

şehnazım çok tatlı paşa ya
sibel canım senin fıstıgada maşallah karakuzum

Benim vücudumdan olan,benim canımdan doğan ,
O küçücük yüreğiyle beni tanıyan ve benim kokumu başkalarınınkinden ayıran ,
Acıkınca ağlayarak beni arayan ama göğsüme yaslanınca gülücükler saçan ,
Her uyanışında yüzüme bakarak bana umut veren,mutluluktan hergün ağlatan ve güldüren ,
Minicik elleriyle parmağımı tutarak bana sarılan ve yanında olmamı isteyen ,
Söyleyebildiği tek "aaaa" sesiyle benimle konuşmaya çalışan,
Uyumayan , ağlayan ama beni yine de mutlu eden ,
Uyurken bile özlediğim,kıyafetlerini kokladığım,
Omzuma yatırınca yüzünü bana dönerek dakikalarca beni seyreden ve sıcacık nefesini hissettiğim bir meleğim var artık.
Sağlıklı bir bebeğe sahip olan şanslı annelerden biriyim ben.
ELA'm bir aylık.Benim yeni hayatım da bir aylık.
Tek dileğim ( kendim ve bütün bebek sahipleri için);
ınşallah iyi bir anne oluruz.
Allah hepinizin bebeğini sizlere bağışlasın.

maşalah zehraya g[Bhacerım sen sarısınsın bu kız babayamı benzıyor yaa
bide bende elbıse almıstım dedım daha olmaz kucuk dun bi giydirim dedim anam kızın gobusunden ugmelerı kapanmıyor valla :))
[/B]

buketcim senin tosunpaşanın göz rengi kıyafetine göre değişiyormu ,maşallah yanaklar tam ısırmalık
Değişiyo canım. Daha doğrusu ışığa göre....

buket canım, oğluşun çok tatlı olmuş. alnındaki kıırmızılık sinirlenince falan mı çıkıyo merak ettim canım..
Yok canım doğduğundan bu yana var. Bazen çok belirginleşiyo,bazen az...

Bütün bebişlere kocaman bir maaşallah. Allah nazarlardan sakınsın hepsini.

Kızlaaaaar ***********ALINTI YAPMAYIN***********silicem tekrar.

Şu pozisyonda gezmekten çok hoşlanıyo tosun paşam. Rezilliği seviyo çocuk.

Ahanda sildim gittiiiiiiiiii.

Son düzenleme:
çerezim maşallah senin kıza.tüüü tüüüü 41 defa maşallah..

buketcim ohh ne keyif ama sizinkisi kurulmuş anakucağına...maşallah canım ikinizede...

buketım masalalh ya çok tatlı olmus ve kucaga sıgmıyor anıl
sanada masallah taş gibisin :roflol:

buketcim ohh ne keyif ama sizinkisi kurulmuş anakucağına...maşallah canım ikinizede...
Pek ehlikeyftir kendilerii.

buketım masalalh ya çok tatlı olmus ve kucaga sıgmıyor anıl
sanada masallah taş gibisin :roflol:
Sığmıyo evet. Güccücük bişeydi bu yaaa.
Kiiim benmi taş gibiyim :1shok:.Yok anam sen Anıl'dan göremedin beni :roflol::roflol:

çrezcim zehra'nın ilk hallerini görmüştümarada resim koyduysan da görmedim ama son resmini görünce ne kadar büyümüş dedim maşalllah allah nazarlardan saklasın

buket sen mi ufak tefeksin senin oluş mu büyük kız bu gerçekten tosun paşa maşallah kırbirkere,benim kız oyuncak gibi kalıyor kucağımda

masallah benim gelinime, elbisesini yerim ben onun, altina donpaca yerine dantelli donlardan giydirsene annesi benim oglum sexi gaci sever:roflol:

buket masallah oglusunla sana, kiz ben sana baska hayal etmistim, hayalimdeki bukete benzemiyorsunkaydirigubbakcemile3

maşallah tüm bbeklere.nazan bebeğinin ayı kostümüne bittim.nerden aldın????süper.buket maşallah kocaman beebğin çok şeker...tütütü
mart anneleri bebekleri büyüttünüz gelinlik daamatlık oldular hehehe

buket masallah oglusunla sana, kiz ben sana baska hayal etmistim, hayalimdeki bukete benzemiyorsunkaydirigubbakcemile3
Merak ettim şimdi hayalindeki Buketi nazanım.

.buket maşallah kocaman beebğin çok şeker...tütütü
mart anneleri bebekleri büyüttünüz gelinlik daamatlık oldular hehehe
Sağol bitanemmmm.

maşalah zehraya g[Bhacerım sen sarısınsın bu kız babayamı benzıyor yaa
bide bende elbıse almıstım dedım daha olmaz kucuk dun bi giydirim dedim anam kızın gobusunden ugmelerı kapanmıyor valla :))
[/B]

esmerligi babadan canim evet.. ben acik tenliyim.. ama zehranin tenide git gide aciliyor.. dogdugunda kara kuru biseydi pitircik

masallah benim gelinime, elbisesini yerim ben onun, altina donpaca yerine dantelli donlardan giydirsene annesi benim oglum sexi gaci sever:roflol:

yuk anacim olmaz.. üsür be.. zaten tir tir titretiyo cenesini nazlanmak icin bacaksiz

ulen benim kizim senin oglun ayi postu giyerkene bisi diyomu hem, alla alla

buketim masallah anil pasaya.. keyfini sevsinler, isini biliyor demek..
benim kiz hic sevmiyor o pozisyonu.. ki ben aslinda bebeleri öyle tutmasini cok severim

buketim masallah anil pasaya.. keyfini sevsinler, isini biliyor demek..
benim kiz hic sevmiyor o pozisyonu.. ki ben aslinda bebeleri öyle tutmasini cok severim

az öncede yarım saat öyle gezdik. Hem rahat pırtlatıyo o zaman,hoşuna gidiyo.
Şimdi emişiyoz :ecrin_bebek:
Daha yemek yapcam paşam izin verirse..
Yemekteyiz'i de izliyom biyandan.kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…