2009 Mart Anneleri ve Bebişleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
masallah gelinime fistigima, yer onu kayinvaldesicokacimcoook, alsana kiz gelinimi , garip garip bakiyor kiyamam yaa, birak isi gucu gelinimle ilgilen:mymeka:
cok hos oluyo ama mel mel bakmasi .. bu aralar sakin takiliyorda
aman masallah diyeyim.. herkesden önce kendi nazarim degiyor

sen oyle suratsiz durursan, giydiririm ayi postunu karizmayi oyle yerlerde ararsin

hay masallah.. yakisklima bakin be.. pekde hos olmus .. ay yerim ben seni ..
kiz maskotmu bu cocuk, alla alla :mymeka::mymeka:

çerez maşallah pelk tatlı.
che saana burnu hariç bayağı benziyor bence.maşallah.
nazan ayı postunun içinde çok tatlı görünüyor.maşallah.
funda hoşgeldin.gözler delikanlının yakacak üf maşallah

nazan süoper olmuş ya ayılık bi insana anca bu kadar yakışır allahım süper olmuş ayrıca abisine accayip benziyor

-tatlicadiarzu-
aman işin şakası işte saplıklı olsunda kime benzerse benzesin bana göre okadar güzelki
boşa dememeişler kargaya yavrusu şahan görünür diyee-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

şehnaz bu oğlan tam bir paşa nasılda kuruluyor koltuğa ilerde büyük adam olucak vallaha.
çerez yirin ben onun tatlı gözlerini ya maşallah.
nazan yavru ayı bu gelirsem oralara ısırıcam söz.
fundacım maşallah oğluşuna gözleri çok tatlı aramıza hoşgeldin.

che ben sana benzettim bu minik yavruyu benim kız gibi küçücük görünüyor.maşallah nazar deymesin.

----------------------------

Son düzenleme:
sibel maşallah minnoşa nasılda gülmüş.41 kere maşallah.
bence sana benziyor minik kuzu.

enel tezesi cok sao neden se kim görse yakindan arda icin hep byüdügünde cok büyük adam olucak yüzünde öle bi görüntü var sanki simasi simdiden oturmus diyo cok fena agir baslidir kendileri pek fazla siritmaz hahahaha

41 kere masallh sibelcim senin kizce cok sekey gülec yüzlü sanki benziyo sana cnm

demekki büyük adam olucak şahnazcım.kısmeti bol olsun inşallah.

çok teşekkürler hoşbuldukalkisalkisalkiswalla bende ondan korkuyorum kızlar oğluşumun peşini bırakmazsa naparım bilmiyorum cadı kaynana olmam inşallah -tatlicadiarzu-

teşekkür ederim enel hoşbulduk...umarım göz rengi değişmez bayılıyorum oğlumun gözlerine:):)

bakin bi teyzeleri melegim nasil uyuyo
not:koltugun üstündeki pembe battaniyeye bakmayin koltuklar beyaz oldugu icin cabuk kirleniyo silemiyorm ondn serdim

kizlar iki gün önce bunu aldik cünkü benim oglan kucakta salllanmayi cok seviyo bi yol bulmaliydik bu ise bunu bulduk aldik cok güzel bisi müzük caliyo yana ve öne dogru sallniyo kuruyosun kendi salliyo ohh dünya varmis be sallniyo uyuyo icinde

bebeklerimizin hepsine maşallah

şehnazcım senin paşanın rahatına düşkün olduğu baştan belliydi zaten kaç gün nazlandı gelmek için ,maşallah ne güzel kurulmuş salıncağına

kızlar bebeklerinizin hepsi birbirinde güzel, hepsine 41 kere maşallah...
bende resim eklemek istedim ama çok sevdiğim bir arkadaşım yanımda 40ı çıkmadan ekleme diyo :)
ya kırkı çıkmadan onu yapma bunu yapma saçmalık diyorum ama n'olur n'olmaz diye uyuyorum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…